Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2024) [nije tema za EON box i aplikacije]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa naravno, tako je kod svih operatera. Ako hoćete dobar wifi signal morate kupiti svoj ruter (AP), ne mora mesh. Nije velika invesricija, za 100-tinjak evra ste rešili problem za svaki stan do 100 kvadrata. Za kuću veće kvadrature i na više nivoa već treba i dodatno uložiti ali to je cena takvog životnog prostora. Ruteri od opratera su za garsonjere i ništa više

tipa sta za 100tinjak evra?

Pa evo npr. tplink ax55 za 85 evra. To mi prvo pada na pamet, a ima još mnogo izbora u rangu do 100 evra.
Ima posebna tema gde možeš naći mnogo korisnih odgovora na to pitanje:

Da li je kanal SK Fight na SBB-u u sd ili hd rezoluciji?

Jaoj po milioniti put ista priča i ponovo se "mislim da" ljudi javljaju sa pogrešnim odgovorima.

Za "Eon van mreže" ili ti "Eon OTT" (= nije "pozajmljen" naloga od korisnika SBB kablovske već od TotalTV ili Eon OTT prepaid ili postpaid korisnika) uslugu rade svi kanali preko bilo kod internet provajdera u Srbiji tj u zemlji u kojoj se usluga sklopljena.

Uh, moja greška jer pratim forum na autopilotu pa sam odgovorio za EON u mreži. EON van mreže i sam koristim na Mts mreži bez ikakvih restrikcija.
Ali tu je šaman koji revnosno bdi... 😉

Jaoj po milioniti put ista priča i ponovo se "mislim da" ljudi javljaju sa pogrešnim odgovorima.

Za "Eon van mreže" ili ti "Eon OTT" (= nije "pozajmljen" naloga od korisnika SBB kablovske već od TotalTV ili Eon OTT prepaid ili postpaid korisnika) uslugu rade svi kanali preko bilo kod internet provajdera u Srbiji tj u zemlji u kojoj se usluga sklopljena.
Hahahahaha na ovo sam mislio, hvala. Planiram da pređem na mts internet pa bih tu od nekoga pozajmio eon za gledanje i bitno mi je da rade svi kanali pogotovo sport klubovi

Hahahahaha na ovo sam mislio, hvala. Planiram da pređem na mts internet pa bih tu od nekoga pozajmio eon za gledanje i bitno mi je da rade svi kanali pogotovo sport klubovi
Pa onda si pogrešno rekao. Rekao si "van mreže", a sad ispada da bi pozajmio od nekoga "u mreži".
Znači neće ti raditi sport klubovi jer je nalog "u mreži"

Onda nisi napisao pitanje kako treba i to što si citirao moje ne važi, ako pozajmljuješ "u mreži" Eon nalog već važi šta ti je odgovorio @TsarOfZanzibar.

Možda hoće da pozajmi od nekog ko ima nalog van mreže, tako sam ja pozajmio od starca...

Eon van mreže je teško pozajmljiv pošto radi samo na jednom uređaju (+smart tv slot)

Zavisi kakav si sa starcem😁
Šalim se...
Starac ima jedan TV pa mu smart slot ne treba, a zet ko i svaki zet uz’o bi i iz oka😁

Poslednja izmena:
Ja koliko znam eon van mreže može da se koristi na dva tv-a samo ako se dodatno plaća iznajmljivanje eon boxa, pa onda imate jedan eon box i jedan smart tv slot. Možda čovek neće na tv-u da gleda, već na prenosnom uređaju.
Mada se meni najviše čini da on ne razume šta znači van mreže i u mreži

Tako je, samo dodatno plaćanje

Dva Eon boxa (bez dodatne naplate),1 smart apk i 8 obicnih. Nagrada za vernost ;) Naravno Eon VAN mreze.

Ovo i mene interesuje sta se moze dobiti max za produzetak ugovora. Imam mogucnost MTS optike i Yettel kao alternativu.`Imam premium paket po ceni full paketa.
Ja sam imao premium paket po ceni full paketa. Za potpisivanje novog ugovora uspeo sam da dobijem 8 meseci po dinar i još jedan dodatni EON.

Sto se tice wifi nijedan od sbb modema nema nesto poseban signal. Za bolji signal po kuci, preporuka da nabavis neki WiFi Mesh. Sa njim ces imati i kompletnu pokrivenost objekta.
Svakako da je za full pokrivenost kuće potreban dodatni ruter/ripiter... Takođe slažem se da verovatno nije preterana razlika što se tiče jačine wifi signala između fabričkih SBB modema , ali ipak koji od pobrojanih Ubee, NE1611B ili CGA2121 ima najjači wifi signal?

Poslednja izmena:
Ja sam imao premium paket po ceni full paketa. Za potpisivanje novog ugovora uspeo sam da dobijem 8 meseci po dinar i još jedan dodatni EON.
Koliko Vam je bilo ostalo do kraja starog ugovora i koga ste kontaktirali ili ste pretili raskidom.Mi smo u istoj situaciji a imamo 2 meseca do kraja starog ugovora.Hvala vam

Kada si potpisao nov ugovor?
15. maja.
Koliko Vam je bilo ostalo do kraja starog ugovora i koga ste kontaktirali ili ste pretili raskidom.Mi smo u istoj situaciji a imamo 2 meseca do kraja starog ugovora.Hvala vam
Meni je ugovor istekao 5. maja. Niko me do tada nije zvao. U poslovnici su mi nudili 6 meseci po 20 %, a kada sam pitao za dodatni EON rekli su mi da ne može i jedno i drugo.
Onda sam zvao kol centar, oni su mi ponudili veću brzinu internete, naravno da me to nije zanimalo. Onda sam otišao u poslovnicu i tražio raskid ugovor, a kao razlog sam naveo
da mi iz Yetela nude 12 meseci po dinar. Već sledećeg dana su me zvali i ponudili 8 meseci po 1 dinara ili 8 meseci po 20%, a ja sam tražio i dodatni EON boks.
Na kraju su mi zahvalili što sam rešio da ostanem kod njih.:)

Poslednja izmena:
Zdravo ljudi.Negde sam pročitao da je neko izboxovao popust 20% na Eon Premium Duo uz produžetak ugovorne obaveze. Meni je ugovor bas za taj paket istekao otislo sve na 5100rsd..zvao sam call centar,zakazali su mi razgovor za promoterom,koji je bio u najmanju ruku bezobrazan. Ubeđuje me čovek da nema popusta jedino sto moze je da mi da 4750rsd cenu pri potpisivanju.Ja mu fino rekao da je to regularna cena za Duo premium on kaze nije,dobijate i za 100 brzi net. Elem pola mog grada je dobilo tih 20% popusta,zad on meni ,nepostoji..i tako u krug..Ima li rešenja za ovo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno