UbicaLasica, pa ne mozes reci da je nesto najgore i onda dati argument "nema potrebe da objasnjavam". Ja nisam imao nikakvih problema sa TP-Linkom, a susretao sam se sa poprilicnim brojem istih i svi su radili kako treba. Jedan jedini je crkao i to zato sto ga je lupila struja dok je bila oluja i sevalo napolju, pa cak i tada je crkao jedan LAN port i WAN, dok je sam ruter nastavio da funkcionise. Ili obrazlozi zasto je TP-Link najgori ili to tvoje sto si rekao nema nikakvu tezinu

.
Vec sam rekao da sam kod devojke postavio TP-Link TL-WR740N koji vec poslednjih godinu dana uopste nije morao da se resetuje, cak i kada nestane net pa se vrati. Radi non-stop, odlican domet, odlicna brzina. Lepo izgleda, ima QSS, ima QoS i sve napredne servise koji su potrebni. Ja imam ruter mator vec nekoliko godina, ne pamtim kada sam poslednji put morao da ga resetujem jer se zabagovao. Placen ~4500 dinara. Samo sam mu flashovao firmware, stavio sveziji, da bi mi radio traceroute preko njega. Nikakvih problema.
I sta je sad tu najgore?
Usput, za Yuga vrlo lako moze sve da se navede sta ne valja u odnosu na ostale automobile.
I da, imam otpor prema tome "brendirani". To sto je nesto brendirano, ne znaci da je bolje. Milion puta dokazano.