Da me ubijes ne znam sta nije htelo malopre i evo sad probah i radi....gremlini sta li je@toske81 Zašto ne bi uspeo?![]()
Не разумем зашто?to je pitanje za SBB temu
Dok se stranci pišu,čisto da ponovim pitanje.Jedno čisto informativno pitanje.Da li na EON Boxu može da se isključi bluetooth?
I have the same issue. It installed but it is not showing anywhere, not in Settings under apps or System apps and now I can’t even find it to uninstall it…Hi everyone, I have a set-top box Android TV - EON SDSTB02, I can not install netflix, through google play does not find, tried to install a bunch of apk, installation is successful, but the application netflix does not appear, has anyone encountered this?
Iste te stream-ove sa istim tim nesinhronizovanim zvukom ćeš da gledaš i na Eon aplikaciji.Interesantno da su slika i ton drastično bolji preko EON aplikacije instalirane na TV-u.
Najlakše se primeti kad je tenis na SportKlub kanalima.samo nesinhronizaciju nisam primetio u aplikaciji.
Stari KAON model je jedini koji koristi DVB-C. A to teško da imaju nov, nekorišćen da ti daju.Pozvaću danas SBB da vidim da li su voljni da mi postave box koji koristi DVB-C.
Imaju i novi eon boxovi sa 16GB , te isti rade i preko dvbc signala.Najlakše se primeti kad je tenis na SportKlub kanalima.
Stari KAON model je jedini koji koristi DVB-C. A to teško da imaju nov, nekorišćen da ti daju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari