Koliko znam, etil alkohol ne sme da se koristi ni na običnim ekranima jer može da ošteti prvi sloj. Mora Isopropyl alkohol ako hoćeš da budeš siguran da neće napraviti štetuNapravih mali zez sada na Flip3 kod jače polovine. Puder, šminka, uobičajne ženske stvari, i krenem da brišem sa alkoholom i napravim na jednom mestu na foliji mali mat. Moram da vidim kako da izvučem to, za sada nije primetila, ali kada primeti...top top topčinaaaaa.
Nije 🤣 za sada doduše...Nema nam @Note10 da se javi...nadam se da flip nije sa falinkom nekom došao 🙈😇
Ja sam pre Flipa 3 imao Huawei P40 pro i ista situacija mi se dešavala, samo što sam tada imao dve kartice fizicki u slotu... Ja sam ovako rešio za sada 😂😂😂 Stavio strelicu na pozadinu kod ispravnog 4g tako da svaki put kada palim telefon mogu pogledati jel se net trosi sa prave kartice 😂😂Nemam e-sim ali imam 2 sim karte već godinama (i sad na Android 12 već mesec ipo) i nikada mi se nije desilo da sam na svoju ruku promeni podrazumevanu karticu za bilo šta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari