Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Pa i ispustila ga je u Nillkin frostedu. Nije u nekom nabudzenom silikonu od pola kile.

Nego moj telefon je magnet za prašinu. Kad god ga izvadim iz džepa prašina je vidljiva po cijelom ekranu, rukom je samo razmažem.
Pa bas zato i kazem,da je bio go kao pistolj,tesko da bi ostao u jednom komadu. A sto se tice magneta za prasinu,najveci je ubedljivo crni alcantara case za N8,to mu je po meni jedina mana.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Još samo par dana...can't wait :)

9f9a5072a2f966696c39e238f7b8d0dd.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Proday gde si porucio to... Koji bi case meni preporucili i staklo za fon a da ima kod nas da se uzme?

Kod nas nema whitestone...inače imam gomilu zaštita za s8 (ili sam imao) za sada mi je nillkin frosted no1...spigen neo hybrid ako se može podneti prilično veći telefon.

Pozdrav Drustvo,na s8 mi je g950FXXU1AQI7 firmware,ne stize mi nikakav update,da li mogu da instaliram see G950FOXM1AQK7 firmware,otklucan mi je na sve mreze telefon sem sto sam dobio engleski punjac,hvala

Ja narucio nilkin nature, mada ne znam sta ce mi, poceo sam bez kejsa da ga nosim. Mislim da je malo klizaviji nego s7e..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Danas sam primetio da na mom s8 na poledjini stoji samo logo samsung dok nema natpisa galaxy s8? Dok na klipovima yt imaju i taj natpis? Jel kod koga jos tako?

Danas sam primetio da na mom s8 na poledjini stoji samo logo samsung dok nema natpisa galaxy s8? Dok na klipovima yt imaju i taj natpis? Jel kod koga jos tako?
Samo na americkim varijantama(snapdragon verzija) pise pozadi puno ime. Tako je bilo i sa prethodnim serijama.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

I meni isto samo Samsung.. Da nisu kinezi bokte [emoji23]

Samo logo Samsung na mom 8. Inače svaka preporuka za Nillkin frosted, ne naružuje baš mnogo telefon a ima odličan grip... Nema dileme da je telefon najlepši bez ikakve zaštite, to shvatite kad posle nekog vremena skinete zaštitu. Nego koje launchere koristite? Ja sam godinama koristio Nova pro skoro na svim telefonima (a menjam ih na oko pola godine), i sa ovim pokušavam ali se uvek vratim na njegov launcher...

Ja sam novu isto koristio dugo ali iskreno i ovaj tw launcher zavrsava posao. Doduse mrzi me da podesavam novu.. :D

malo korostim novu pa se vratim na tw.. na tw mi jedino smeta sto ne moze vise ikonica na ekran..

Sent from Galaxy S8

Ja sam novu isto koristio dugo ali iskreno i ovaj tw launcher zavrsava posao. Doduse mrzi me da podesavam novu.. :D

Nova je super ko koristi KWGT widgete, onda mozes da radis sta hoces. Nekada sam delio widgete na xda, pravio i to... Sada me mrzi da je skinem [emoji16]

Samo logo Samsung na mom 8. Inače svaka preporuka za Nillkin frosted, ne naružuje baš mnogo telefon a ima odličan grip... Nema dileme da je telefon najlepši bez ikakve zaštite, to shvatite kad posle nekog vremena skinete zaštitu. Nego koje launchere koristite? Ja sam godinama koristio Nova pro skoro na svim telefonima (a menjam ih na oko pola godine), i sa ovim pokušavam ali se uvek vratim na njegov launcher...

Meni pise Samsung samo, to je verovatno evropsi model, a mozda je za Amere drugacije.

Aj grupiši malo postove, multi quote, edit ovo ono

Poslednja izmena:
Ne ti nego kolega koji ih sipa u rafalima :)

Koliko im treba u servisu da zamene kameru. Caletu gubi fokus tj dok ne protrese nema fokusa.

Ako je u garanciji po recima ljudi iz pro mobija trude se da bude za sat vremena..

Ne zameramo, ovde smo uglavnom tolerantni i opušteni [emoji16][emoji23]

Nazad
Vrh Dno