Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ima li ko da koristi Oreo betu? Citao sam negde za neku Dual Messenger opciju za whatsapp.Da li je to izvodljivo i za viber?

To mozes da uradis i preko Secure Foldera.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ispusti mi devojka telefon danas sa jedno 2 metra. Lupnuo je dobro i okrenuo se na ekran. Nillkin frosted pukao ali odradio svoje. Takodje mobileoutfiters folija. Nema tackice na ekranu. Pao je na ivicu i tu je pukla maska.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pa ništa, dobro si prošao. Sad zameniš odmah...

A posle zameniš i nilkin :)

Ma kraju i devojku da zameni i to je to... :D

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Haha realno :d Ne znam koliko su takvi padovi zdravi po kameru?!

Po kameru mozda i jesu, al po srce nisu :D

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ispusti mi devojka telefon danas sa jedno 2 metra. Lupnuo je dobro i okrenuo se na ekran. Nillkin frosted pukao ali odradio svoje. Takodje mobileoutfiters folija. Nema tackice na ekranu. Pao je na ivicu i tu je pukla maska.

Auuu, pa koliko je visoka ta devojka :)

Stigao s8 jutros :D nisam vise mogao da cekam mate10pro tako da sam se opredelio za s8.. jeftinije me izadje oko 70h a dobio sam i vaucer dexy co za klinca u vrednosti od 12h :)

Stigao s8 jutros :D nisam vise mogao da cekam mate10pro tako da sam se opredelio za s8.. jeftinije me izadje oko 70h a dobio sam i vaucer dexy co za klinca u vrednosti od 12h :)
Da te lepo služi . Dobar je to mob ako se koristi potpuno nag :)

Kako mislis nag? Bez case i zastita za fon ili

Da da :) samo muški .. kada ga obuces nije to taj mob više :)

Super je on i sa nillkin frosted i monster folijom. Kad ga turim u spigen neo hybrid to je već druga priča.

^^ Reci to ovom kolegi,sto mu je devojka ispustila sa 2m.

Trenutno je nag.. ali necu da se igram :D bezbednost na prvom mestu hehe..

Da li je moguće da telenor kasni za mts u zakrpi ,oni imaju verziju aqk7 a mi na telenoru aqj5, njihova je od 01.11. A naza je od 01.10.?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Evo ja sam na telenoru i phone info mi od pre dva dana prijavljuje da je i ta 7 verzija dostupna (naravno nisam proveravao, i dalje update na disable).

Da li je moguće da telenor kasni za mts u zakrpi ,oni imaju verziju aqk7 a mi na telenoru aqj5, njihova je od 01.11. A naza je od 01.10.?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Ma taj MSR je katastrofa za update, pre tog AQJ5 je bio julski patch. A na S7 holandski PHN dobija decembarski patch sada

Ne znam sto vam je tesko da flesujete preko odina fw koji dobija lepo na mesec dana mesecne zakrpe. Nit gubite garanciju, a stavise dobijete verovatno bolji sw.

Bolje je pitanje,zasto je njima tesko da puste svima na vreme [emoji16]

i onako se nista novo ne dobija u tim updateima.. evo meni jedan ceka za nocas da se instalira

9d1fd05b2fe3d0349a15879b7758eafb.jpg

Sent from Galaxy S8

^^ Reci to ovom kolegi,sto mu je devojka ispustila sa 2m.

Pa i ispustila ga je u Nillkin frostedu. Nije u nekom nabudzenom silikonu od pola kile.

Nego moj telefon je magnet za prašinu. Kad god ga izvadim iz džepa prašina je vidljiva po cijelom ekranu, rukom je samo razmažem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno