Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Gledam jutros malo izbor tema, smorila me ova crna.. pa ovo je katastrofa.. sem dve crne teme, nema nista da izgleda normalno i ozbiljno, ili su neke gluposti za decu ili jos neke vece gluposti za fegete.. jel koristi neko neku temu da ima recimo tamno plavu boju ili tako nesto, a da ne prelazi u ciganizam i renesansu..??

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Nekoliko tema sam probao, nekoliko kupio, ali se nekako uvek vratim na difoltnu temu... Mada sam uvek voleo crne ili tamne teme. Onda stavim Nova prime na par dana pa mi i to dosadi...i tako u krug

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni je za sad favorit DARKEST Supercut tema.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Imam i nju kupljenu. Bilo bi najbolje kad bi postojale bela i crna (tamna) tema u fabričkom softveru, kao na OP.
A kad smo kod tema, kako držite screen zoom i font size? Meni je zum na sredini a font smanjen.

Poslednja izmena:
Kod mene je small I extra small

Pridružujem se ponosnim vlasnicima s8+ modela. Pretraživao sam thread ali nisam našao da li neko ima zaštitno staklo koje se dobro pokazalo i koje nije počelo da stvara mehuriće?

Koliko sam citao ljudi su uglavnom zadovoljni sa Nillkin 3D CP+MAX, samo pitanje je kako se slaze sa kojim case-om, naravno ukoliko se case nosi :)

Hvala ali me interesuje da li neko ima lično iskustvo, bilo pozitivno ili negativno.

Da li je to neko stavio od vas?

Čekam da stigne pa javim valja li išta. Mada se meni ništa ne stavlja na staklo. Imaš na stotine reviewa po netu.

Gledam jutros malo izbor tema, smorila me ova crna.. pa ovo je katastrofa.. sem dve crne teme, nema nista da izgleda normalno i ozbiljno, ili su neke gluposti za decu ili jos neke vece gluposti za fegete.. jel koristi neko neku temu da ima recimo tamno plavu boju ili tako nesto, a da ne prelazi u ciganizam i renesansu..??

[Soni] Britzer
http://www.samsung.com/global/themestore/index.html?appId=theme.ideadesigns.Britzer&SITE_CODE=rs

+

[MINU]Material
http://www.samsung.com/global/themestore/index.html?appId=minuhome.Material.appiconpack&SITE_CODE=rs

Da ne budu gadne onako ikone kad radiš share through app

Pridružujem se ponosnim vlasnicima s8+ modela. Pretraživao sam thread ali nisam našao da li neko ima zaštitno staklo koje se dobro pokazalo i koje nije počelo da stvara mehuriće?

Za bilo koje zakrivljeno staklo, treba ti LOCA lepak. Kacio sam ja tutoriale, kako i sta.

Poslednja izmena:
Stigao updejt na see :) napokon ..

6dd30ad8b0dc1bac03f48ae4468351b9.jpg

Ovaj bluetooth stability me najviše zanima šta donosi...

Nista novo za sada, mozda je malo vise smooth ali mislim da je to vise do restarta :D

I meni je stigao update...Ne vidim nikakve promene sto se tice fluidnosti,bagova ili baterije

Meni je posle updatea počeo battery drain sa nekim aplikacijama pa sam ih reinstalirao, ne znam da li ima veze sa ovim updateom

Има ли људи на овој теми који су дошли са Нексуса 6п? Колико је трауматичан прелазак на тачвиз? Шта још добијам у односу на 6п или хтц 10? Досадио ми је хтц 10 а требао је да ми послужи само да убије време док пиксел не постане приступачан а то се изгледа никада неће десити

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Brate nije to više s3, s4 pa i s5 da je traumatično, odlično sve radi i meni sve to lijepo izgleda ne znam čemu tolika frka oko tw

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

[Soni] Britzer
http://www.samsung.com/global/themestore/index.html?appId=theme.ideadesigns.Britzer&SITE_CODE=rs

+

[MINU]Material
http://www.samsung.com/global/themestore/index.html?appId=minuhome.Material.appiconpack&SITE_CODE=rs

Da ne budu gadne onako ikone kad radiš share through app

Za bilo koje zakrivljeno staklo, treba ti LOCA lepak. Kacio sam ja tutoriale, kako i sta.
Odlicna kombinacija, upravo ubacio!

Update urađen, sve ok.

Nego počela da smara sd kartica, čeka po 15ak sekundi da reprodukuje video... Kako se testiraju sd kartice?

Čoveče i posle 7-8 nadogradnji i dalje na 7.0 androidu koliko vidim (nisam radio update, pročitao na phonei)...smoriše ovi iz samsunga skroz!

Tako ti je to, i ja na V20 imam 7.0 posle ko zna koliko apdejtova.
Toliko o tome da se 'poboljšala' situacija sa fragmentacijom.. Tuga.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ma neka puste oni oreo u januaru i to je dosta od njih. Kod Samsunga ništa novo

Kakve su najave, jel realan januar za Oreo?

Mislim da svi cekaju taj Oreo, mada ne verujem da ce nesto novo biti.. Opcije me ne zanimaju toliko, vise bih voleo da upeglaju ovaj tw drljavi.

Nazad
Vrh Dno