Ispusti mi devojka telefon danas sa jedno 2 metra. Lupnuo je dobro i okrenuo se na ekran. Nillkin frosted pukao ali odradio svoje. Takodje mobileoutfiters folija. Nema tackice na ekranu. Pao je na ivicu i tu je pukla maska.
Kakav paralel, imamo svi fabricki to u bezbednom folderu^ pararel apps aplikacija, čini mi se.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Da te lepo služi . Dobar je to mob ako se koristi potpuno nagStigao s8 jutrosnisam vise mogao da cekam mate10pro tako da sam se opredelio za s8.. jeftinije me izadje oko 70h a dobio sam i vaucer dexy co za klinca u vrednosti od 12h
![]()
Ma taj MSR je katastrofa za update, pre tog AQJ5 je bio julski patch. A na S7 holandski PHN dobija decembarski patch sadaDa li je moguće da telenor kasni za mts u zakrpi ,oni imaju verziju aqk7 a mi na telenoru aqj5, njihova je od 01.11. A naza je od 01.10.?
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Pazi s8 na mts ispred nas....strasno..moj telenoreMa taj MSR je katastrofa za update, pre tog AQJ5 je bio julski patch. A na S7 holandski PHN dobija decembarski patch sada
Mts nema svoj CSC, njihovi telefoni su SEE, isto kao i u slobodnoj prodaji, zato brže stiže update.Pazi s8 na mts ispred nas....strasno..moj telenore
Pazi s8 na mts ispred nas....strasno..moj telenore
Pa i ispustila ga je u Nillkin frostedu. Nije u nekom nabudzenom silikonu od pola kile.^^ Reci to ovom kolegi,sto mu je devojka ispustila sa 2m.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari