Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Pa cim sada pominju dual kameru moguce je da krece hajp za S8+ :)

Skinem malopre aplikaciju A1 SD bench na svoj s7e cisto da istestiram malo, udjem u rezultate ostalih korisnika kad vidi cuda
62f4224bfb816530a6cee86ddba91ebf.jpg

EDIT : Brzi od s7e 50MB u write-u i 25MB u read-u.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Lepo sam ja rekao dobro je sto je G6 ostao na 821, kao da su znali da ce se ovo desiti. Ljudi me napljuvase ko da sam im uradio ko zna sta. Nije sve najnovije uvek najbolje.

Sent from my Havaji P9

C6VV7gGXMAExJv6.jpg

Muški ,to je 50e ili 100 preko s7 ? Deluje da je 50

Edit. Uh ipak 100e. Ovi su na drogama

Amazon Germany lists both phones in Black, White and Gold. The Galaxy S7 costs €700 for the 32GB option and ships March 11. The Samsung Galaxy S7 edge is €800. MediaMarkt has the same pricing.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa dobro očekivali smo preko 1000 € S8+ [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa to ces i dobiti kada su cene u srb u pitanju, S8+ ce kostati 180k din u CT i Telenoru pa ce za 6 meseci biti snizenje na 150k kao sada za IP7 plus :)

Ali samo čekam cenu u Telenoru :) paket od 20e + 850e za s8 [emoji23]

mislim da su za S7 bile konkurentne cene u domacim maloprodajama :)

Koristim s seriju od keca pa do 7e i mislim posle pocetnog odusevljenja sa s6e i s7e da bih se vrlo rafo vratio na non edge screen, u svakom slucaju ako ne bude bitnijih pomaka u kameri i bateriji mislim da ce im 8 i 8+ biti jedni od losije prodavanih telefona a i vredi sacekati nokiu 8 pa videti sta ce i ona doneti

mislim da su za S7 bile konkurentne cene u domacim maloprodajama :)

Konkurentne u smislu da i legalan S7 kosta slicno kao i ostali vodeci modeli ili malo vise ali je fazon u tome sto svi kostaju nebulozno mnogo, preko 100k din :)
Pogledaj samo CT cene, telefon iz 2015. godine (Z5P) kosta skoro 120k din a ajfoni 6s oko 140-150k [emoji23]

Ma ne, kostao je par desetina evra vise kod nas nego po evropi kada se pojavio. Kostao je tipa 90k din a po Nemackoj 700e. Dok je recimo S6 bio kod nas dosta skuplji nego napolju.

Kupovina legalnih telefona preko operatera poslednjih 5 godina se isplati samo onima koji puno pricaju (ili zbog necega drugog imaju velike racune), ili onima koji uspeju da opravdaju dizanje kredita na 12 ili 24 rate. Svi drugi kupe na oglasima telefon i uzmi popust na pretplatu.

I oni koji kupuju preko firme :)

Pa ne bih se bas slozio, mene je s7 u VIP izasao 43 il 42 000 din na paket od 2000 din koji koristim godinama, paket koristim pa koristim a tesko da bi letos na oglasima s7 nasao nov za te pare sa domacom garancijom.

To je istina ali samo ako ti stvarno trošiš taj paket od 2k.. plus izračunaj i 500din mesečno što gubiš pošto taj paket bez moba ide za 1500din. Znači 42k + 12k .

d1e02d27d7124c0aab2badceea41698f.jpg

S8+ nije toliko veći od note7

Poslednja izmena:
Posto vidim da ima on-screen dugmad zar nece to izazvati burn-in?

Ako je suditi po razmerama sa ove fotke, onda su dimenzije S8 sasvim različite u odnosu na one o kojima se šuškalo.

Meni na toj slici najbolje izgleda Note 7.

Bas sam to hteo da napisem :)
Note 7 i S7E su najbolje dizajnirani Samsung 'droidi ikada, ove osmice mi pored njih deluju nekako cyber-kic.

Nije to isto kao kada se uzme u ruku.A skoro sve fotke su iz 45 ugla pa telefon izgleda još duži. Mislim da će daleko lakše držati s8 u ruci nego note 7. Ali videću kada mi stigne. Sad ovako napamet se mnogo prolupavamo.

Sent from WC

Posto vidim da ima on-screen dugmad zar nece to izazvati burn-in?

99% hoce, ali ako ce dugmad biti uvek tu, tj ako nece imati mogucnost da ae hajduju kad je full screen necega onda burn in nece da smeta. Mada cisto sumnjam u to.
Bilo bi dobro da ubace da moze da se smanji opacity npr.

Sent from OnePlus 3T

Mora se sakrije kad ide fullscreen.
To normalan korisnik neće nikad imati, ili će imati ali će morati da se zagleda baš da bi se videlo.
Onaj ko cepa 100% brightness non stop, neka ne uzima amoled.

Zabluda je da se burn javlja samo na 100%, javlja se i 50% ...

Zabluda je da se burn javlja samo na 100%, javlja se i 50% ...

Javlja se ali teze.Mora bas dugo da bude staticna slika.Ne verujem da za godinu dve moze da se javi burn-in na 50%

Vrh Dno