analiticar
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.05.2016
- Poena
- 70
Ali nokat na malom prstu!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bas tako, jos gore nego na G6. U kombinaciji sa jbnim edge ivicama..Meni ove krivine na coskovima ekrana uzasno izgledaju
+ milionKoliko vi *****te, to nije normalno 😀 ako ti se ne svidja, kupis neki drugi, sto trositi vreme na komentarisanje necega sto svakako neces uzeti? Tipa jao sto mi je onaj novi Bugati bezveze, bas mi je bio bolji stari, fuj, kako nemaju pojma da naprave dizajn...
Sad bi neko trebao da kaze da Samsung kopira LG sa zakošenim ivicama ekrana 🙂 U suštini, ista država, isti narod...Kao da su se dogovorili...Meni ove krivine na coskovima ekrana uzasno izgledaju
[youtube]B2rPPFwGn74[/youtube]Bo'me, ako su seodlucili na taj put - stopostotno ih podrzavam... Od 100k na AnTuTu-u, brojke nemaju mnogo smisla, sve to radi strava. S druge strane, kultura rada ima mesta za napredak...
Pucace ovi displeju samo tako i pri najmanjem padu....
Meni lično ne smeta veliki ekran ali bi uvek pre uzeo telefon sa ravnim ekranom nego sa zakrivljenim.
Govore kako se S7 edge više prodaje nego običan S7 i na osnovu toga zaključuju da ljudi više vole edge ekran nego običan. A ja garantujem da su izbacili edge model sa 5.2" ekranom i manjom baterijom a običan sa 5.5" i većom baterijom da bi se ovaj drugi mnogo više prodavao.
Nažalost kod S8 modela nećemo više imati ravan ekran.
Sve ovo govorim kao korisnik S7 edge modela, prethodno sam dve godine koristio Note 4.
Poslato sa telefona
loznice može i neko poređenje sa konkurencijom za nas kojima solo brojevi ne znače?
DA...Baterija i dalje jednodnevna Okinava. [emoji35] Ja i ti kao papagaji ali kad je istina. Više sam digao ruke.Jedino mi Blackberry Passport drži komotno 2.5 dana. Ostalo bedak.Da ali eto, uvek ce biti nekog razloga da se tura veca rezolucija nazalost a ne uradi nista po pitanju baterije
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
To je tek posebna priča..Pogledaj Lenovo...Sto je najgore lg npr napravi telefon iz srednje klase od 4000+ mah a u lg g6 koji je po dimenzijama tu negde jedva preko 3k ubaci...bezobrazluk posebne vrste.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sto je najgore lg npr napravi telefon iz srednje klase od 4000+ mah a u lg g6 koji je po dimenzijama tu negde jedva preko 3k ubaci...bezobrazluk posebne vrste.
To je tek posebna priča..Pogledaj Lenovo...
Na kraju, daj bre i malo deblji fon ali strpaj bateriju koja gura barem dan ipo komotno...Ne vredi.
Pa naravno, tako se stiče kapital...
Pa rekli su da će ovaj fon kupovati ljudi sa dubokim džepovima .prevelik je telefon za jednu ruku, a za dzep da ni ne spominjem. treba ce nam posebni dzepovi za velike telefone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari