Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Meni ove krivine na coskovima ekrana uzasno izgledaju
Bas tako, jos gore nego na G6. U kombinaciji sa jbnim edge ivicama..

Meni za sada silver i black onyx S7E deluju mnogo bolje od ovih osmica 🙂 A vrlo verovatno ce se ispostaviti i da je S7E samo malo ''losiji'' a mnogo jeftiniji + 3600 mAh uz 5.5'' amoled.

Poslednja izmena:
Sto je najgore zbog zakrivljenih coskova ruzni su i ovi pokazatelji za signal u status baru. Deluje da je mob dosta tanak

Pucace ovi displeju samo tako i pri najmanjem padu....

To odgovara Samsungu...
Jedan puknut displej kao da su prodali još jedan telefon od par stotina € [emoji2]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kako ce se aplikacije adaptirati na te zaobljene ivice? Boze me sacuvaj

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Ako bude ovako izgledao uzas, jos ove krivine na coskovima uzasno izgledaju.. Ako je ovo 5.8" verzija, kolika je onda 6.2" u pm.. Jos 18:9, kao cigla izgleda..

Koliko vi *****te, to nije normalno 😀 ako ti se ne svidja, kupis neki drugi, sto trositi vreme na komentarisanje necega sto svakako neces uzeti? Tipa jao sto mi je onaj novi Bugati bezveze, bas mi je bio bolji stari, fuj, kako nemaju pojma da naprave dizajn...

Ahahahahaha samo kazem ono sto mislim 😀 😀 Ko je rekao da necu uzeti? Razmisljam da promenim tel ove godine, videcemo sta ce biti, odustao sam od s7 edge zato sto uskoro izlazi s8, pa da sacekamo sta ce biti od njega..

Pa da. Oni koji najvise negoduju prvi kupe 🙂

Koliko vi *****te, to nije normalno 😀 ako ti se ne svidja, kupis neki drugi, sto trositi vreme na komentarisanje necega sto svakako neces uzeti? Tipa jao sto mi je onaj novi Bugati bezveze, bas mi je bio bolji stari, fuj, kako nemaju pojma da naprave dizajn...
+ milion

S7 EDGE

Meni lično ne smeta veliki ekran ali bi uvek pre uzeo telefon sa ravnim ekranom nego sa zakrivljenim.
Govore kako se S7 edge više prodaje nego običan S7 i na osnovu toga zaključuju da ljudi više vole edge ekran nego običan. A ja garantujem da su izbacili edge model sa 5.2" ekranom i manjom baterijom a običan sa 5.5" i većom baterijom da bi se ovaj drugi mnogo više prodavao.
Nažalost kod S8 modela nećemo više imati ravan ekran.
Sve ovo govorim kao korisnik S7 edge modela, prethodno sam dve godine koristio Note 4.

Poslato sa telefona

Meni je Edge praktican, prosto sam se navikao da ni ne uzimam u razmatranje non rdge model

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

S835.

72815cd45b1c4917b119a40ae5383d74.png

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

loznice može i neko poređenje sa konkurencijom za nas kojima solo brojevi ne znače?

Šta znam . Tu je kao Kirin 960 ( mislim da koriste istu kombinaciju a73 + a53 ) , faktički isti, naravno uz Bolji GPU i verovatno manju potrosnju .Bolji od s821 pogotovu u multi.

Mada gledao sam juče intervju sa onim likom iz Qualcomm koji je rekao da im sada nije primaran cilj što veće brojke i što jači rezultat nego da što manje throtluje to jest da što duže drži konstantne performanse,u fazonu ako kotistiš 1h VR da ne osecas kako se greje i usporava itd itd.
Ima logike takav pristup

Poslednja izmena:
Bo'me, ako su seodlucili na taj put - stopostotno ih podrzavam... Od 100k na AnTuTu-u, brojke nemaju mnogo smisla, sve to radi strava. S druge strane, kultura rada ima mesta za napredak...

Meni ove krivine na coskovima ekrana uzasno izgledaju
Sad bi neko trebao da kaze da Samsung kopira LG sa zakošenim ivicama ekrana 🙂 U suštini, ista država, isti narod...Kao da su se dogovorili...
Edge ekran je meni bio velika smetnja na s7e.Stalno sam palio edge šakom jer imam veliku šaku. ..Pa sam isključio edge.Onda nisam mogao da nadjem adekvatnu zaštitnu futrolu za padove na strunu a da nije flip futrola..Stvarno me je nervirao,,,

Poslednja izmena:
Bo'me, ako su seodlucili na taj put - stopostotno ih podrzavam... Od 100k na AnTuTu-u, brojke nemaju mnogo smisla, sve to radi strava. S druge strane, kultura rada ima mesta za napredak...
[youtube]B2rPPFwGn74[/youtube]

Meni lično ne smeta veliki ekran ali bi uvek pre uzeo telefon sa ravnim ekranom nego sa zakrivljenim.
Govore kako se S7 edge više prodaje nego običan S7 i na osnovu toga zaključuju da ljudi više vole edge ekran nego običan. A ja garantujem da su izbacili edge model sa 5.2" ekranom i manjom baterijom a običan sa 5.5" i većom baterijom da bi se ovaj drugi mnogo više prodavao.
Nažalost kod S8 modela nećemo više imati ravan ekran.
Sve ovo govorim kao korisnik S7 edge modela, prethodno sam dve godine koristio Note 4.

Poslato sa telefona

+1
Lepo govoriš ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Tesko da ce neki SOC u skorije vreme imati bolji ST skor od poslednjeg Apple A10. Mozda za 2-3 godine ali tada ce se pojaviti novi Axx koji ce verovatno ponovo odrati konkurenciju.

Ali nije sve u ST i ostaloj sintetici. Qualcomm vec godinama ozbiljno failuje kada su zagrevanje, throttleovanje i potrosnja u pitanju (najgori su S808 i S810).

Za sada su prilicno samouvereni za SD835 ali dok se ne vidi na delu ostaje sumnjiv kao i svaki Snapdragon.

Ipak lista poboljsanja SD835
zaista ovecava a ni ta ''sintetika'' ne deluje lose, mnogo je bitnije da nema padove performansi, da se ne greje ludacki i da potrosnja konacno bude u rangu A10/Exynos-a.
http://www.anandtech.com/show/10948/qualcomm-snapdragon-835-kryo-280-adreno-540

Mada S8/Plus u Evropu gotovo sigurno stizu sa Exynos-om tako da Samsung korisnici nece ni osetiti ako SD835 bude fail-ovao.

Poslednja izmena:
Da ali eto, uvek ce biti nekog razloga da se tura veca rezolucija nazalost a ne uradi nista po pitanju baterije

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
DA...Baterija i dalje jednodnevna Okinava. [emoji35] Ja i ti kao papagaji ali kad je istina. Više sam digao ruke.Jedino mi Blackberry Passport drži komotno 2.5 dana. Ostalo bedak.

Sto je najgore lg npr napravi telefon iz srednje klase od 4000+ mah a u lg g6 koji je po dimenzijama tu negde jedva preko 3k ubaci...bezobrazluk posebne vrste.

Sto je najgore lg npr napravi telefon iz srednje klase od 4000+ mah a u lg g6 koji je po dimenzijama tu negde jedva preko 3k ubaci...bezobrazluk posebne vrste.

To je tek posebna priča..Pogledaj Lenovo...
Na kraju, daj bre i malo deblji fon ali strpaj bateriju koja gura barem dan ipo komotno...Ne vredi.

Sent from WC

I sam znaš da to namerno rade.

To je tek posebna priča..Pogledaj Lenovo...
Na kraju, daj bre i malo deblji fon ali strpaj bateriju koja gura barem dan ipo komotno...Ne vredi.

Baš tako. Moj Lenovo Vibe P1 je izvlačio oko 12h sota i 4 dana rada bez punjenja.

Nazad
Vrh Dno