Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Realno price oko cene ne piju vodu na usa trzistu koje je mozda jedino i bitno. Da li ce biti 300$ uz ugovor na 2god ili 350$ realno ne pravi nikakvu razliku za pot kupce

Ne bih se složio da je USA tržište jedino bitno...

Deluje da je kamera malo pomerena ka dole bas zbog otiska ali opet je daljinac i da su birali gore mesto ne bi ga nasli. Kako li ce levoruke osobe koristiti taj otisak ?

Pa prvo zamažu kameru, pa onda otključaju telefon... [emoji23]

Ja jos uvek ne mogu da verujem da je zaista tu čitač otiska....

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mnogo dobro izgleda ovaj crni, verujem da ce i utisak u ruci biti vrh, steta sto se cela prica oko ovog telefona za mene tu zavrsava.

Sent from OnePlus 3T

Poslednja izmena:
Kako šta pa Biksbija, pa VR mogućnosti... [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Биће ово добра куповина...за пар година...

Ima još 3 sedmice do predstavljanja.
S obzirom na količinu leakova ove godine ne znam šta će ostati da predstave na zvaničnoj prezentaciji :d

Bombardovanje istim informacijama o S8, da se sto pre zaboravi na Note 7 katastrofu a bogami i na neke S7/E koji su se zapalili u poslednje vreme 🙂

Ne zna se još mnogo toga 🙂 cena ,kamere ,otisak prsta itd itd. Verujem da su spremili par iznenađenja za sam ivent

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

^ sredi link

3919531165_277079735.jpg

Jeste i G6 otisao u ''daljinski'' fazon ali mnogo normalnije deluje od ovog zakrivljenog, izduzenog parceta stakla 🙂

Prilozi

• mwc 2017.jpg
    mwc 2017.jpg
    29.3 KB · Pregleda: 215
Poslednja izmena:
Mislim da je već bio taj klip u ovoj temi 🙂

Poslednja izmena:
Možda je bio ranije sa nekog drugog kanala, video sam da je zakačen juče i da nije bio u ovoj temi zadnjih par dana.

Bombardovanje istim informacijama o S8, da se sto pre zaboravi na Note 7 katastrofu a bogami i na neke S7/E koji su se zapalili u poslednje vreme 🙂
Jako je mizeran broj s7 sa skrivenom manom baterije.Kao i kad bi rekao da je Apple u problemu, jer je imao nekoliko zapaljenih 6 i 6s. Note 7 je zapravo bio fijasko. Prema dosadašnjim informacijama, biće japanski dobavljač baterija na s8. Dodali su tu i dodatne sigurnosne mere kod baterija i testove. Isto je uradio i LG na G6. Jerry je to pokazao,kada je probušio bateriju na G6... Na 4:35 sec https://www.youtube.com/watch?v=KX0nd8VwiVw

Sent from WC

Poslednja izmena:
This latest set of pictures also cast light on a feature we’ve picked up on, but were skeptical about — a physical home button (pictured above) on the back of the Galaxy S8 Plus. It’s hardly a secret that both devices will sport on-screen keys, but there’s no denying the fact that the mysterious button in this image looks an awful lot like a shortened version of the traditional home key found on Samsung’s previous flagships.

Gde oni vide to dugme na ovim slikama ? Meni je npr totalni rebus always on home dugme ,ala će da radi burn in 🙂

https://www.sammobile.com/2017/03/0...-of-the-galaxy-s8-and-galaxy-s8-plus-surface/

Edit
Beli je preruzan.

C6Nq_IzVMAEXoI4.jpg

C6NrASMU0AIC1D_.jpg

Poslednja izmena:
Ovo ako ista bude valjalo jedino ce valjati u crnoj boji.

@ Dark Side

Ma naravno, i ajfoni su imali takve probleme sa baterijama, kao i S7/E u malom broju.
A Samsung je sigurno mogao da zavrne curenje informacija o S8 ali im trenutno mnogo vise odgovara takav vid hajpa, cisto da se sto pre zaboravi na N7 fail 🙂

gsmarena_001.jpg

Meni S8 izgleda premocno, na ovaj u crnoj boji mislim. Konacno ono sto sam cekao - gotovo zanemarljive ivice oko ekrana. Jeste da ova zakrivljenja (u edge fazonu) nemaju bas nekog smisla, bolje da su odradili nesto u LG Flex fazonu (imam Flex 2 trenutno). Ali, ja licno bih S8+ izabrao da imam tolike pare. Jedino sto je mesto skenera otiska totalno retardirano.

Nazad
Vrh Dno