Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Upravo mi se izgubio Secure Folder gde sam imao Viber nalog, vidim u apps da ga ima instaliran, odradio sam clear data, u Galaxy apps stoji da je instaliran ali mi je zamraceno open i ne mogu nikako da otvorim, restartovao sam telefon ali i dalje ga nema...neki predlog sta mi je ciniti?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
4d5e7a987593c1fc87fee3d203e2c11f.jpg
015f3f22cee6131ffcd77a399cde112f.jpg
aa1c27860b925345ee0cc7e7e5a98fe4.jpg
Probaj iz aplikacija da ga otvoris ili da ga ukljucis u podesavanjima.

Uspeo sam nekako da ga obrisem sa Play stora i instaliram opet preko Galaxy apps i pojavio se. Hvala svima na pomoci i predlozima.

ne znam dal ovde da pitam , al cu pitati svejedno :D
zna li neko gde ima da se zameni zadnje staklo na s7 edge ali ORIGINAL, svi zivi stavljaju plasticnu kopiju od kineza

imas u promobi servisu, oko 6600din. menjao sam na zeninom s7e pre mesec-dva.

Sent from Galaxy S8

^i menja se i baterija automatski bese, za tu cenu, zato je i tako skuplje?

Mislim da je neko ranije pisao da je i bateriju novu dobio, da.

Sent from my Mate 10 Pro

Ljudi,koji firmware da skinem sa sammobile i da flesujem ? Koji je nekako najbolji tj.koji prvi dobija apdejte ?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Holandski sam ja imao. Svaki mesec je dobijao. Mislim da i nemački, ali ovaj sam koristio, pa mogu reći da je sigurno dobar.

U redu.
E sad...gledam na xda neki black pearl rom,deluje ok.
Da.li je neko probao i da li uopste da.petljam sa tim kuvanim romovima ?
Secam ze dok sam jos imao s4...radi sve fluidno 2 do 3 dana i posle krene da.koci.

Meni je stock odradjivao posao.

Za brže skidanje koristi samfirm.

Da da..ja furam stock evo ravno godinu dana otkako sam uzeo s7e.Medjutim...pre 6 meseci sam radio reset i nekako mi je u poslednje vreme usporio.

I meni zamenili ekran, dobio i ja bateriju.

b821e4cba328d6293d39ce371e8e6703.jpg

Čovek menja leđa, ne displej ;)

Sent from my Mate 10 Pro

Jel se ja tripujem ili je na MM kamera bila bolja ili me je tad posle Note3 oduševljavala svakoga puta kad je uključim. Nešto imam utisak da ne pravim više vrhunske fotke kao na početku....

Tripuješ...
Pre neki dan je supruzi stigao S9, tako da sam nešto malo poredio daylight fotke...nema tu neke razlike...

Tripuješ...
Pre neki dan je supruzi stigao S9, tako da sam nešto malo poredio daylight fotke...nema tu neke razlike...

Isto brale drzao moj i obican s9. Znaci sto se tice fotografija u dnevnom rezimu ne vredi ni 50e doplate.

Isto brale drzao moj i obican s9. Znaci sto se tice fotografija u dnevnom rezimu ne vredi ni 50e doplate.

Isto se moze reci za S7e i S8/+ u dnevnom rezimu. Cim se izgubi malo svetla, razlika je ocigledna.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Koristi li neko SuperMan Rom ?

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Isto se moze reci za S7e i S8/+ u dnevnom rezimu. Cim se izgubi malo svetla, razlika je ocigledna.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Jel ima neki klip da potkrepi nocno slikanje s7e/s8/s9/s9+ ?

Koristi li neko SuperMan Rom ?

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Instalirao ga ja danas. Kada ga instaliras imas gomilu opcija u Aroma installeru, ja sam pobrisao sve, tako da mi je stigao "klot", mada ne znam kako ali su mi ostale 4-5 aplikacija italijanskog telekoma i ako sam radio full wipe, ali njih sam skinuo sa TB. Ovo mi je prvi dan koriscenja roma tako da ne mogu nista vise da ti kazem. Ima dosta nekih opcija za podesavanje, mada me nervira sto sa za podesavanje sata i baterije, su morale biti instlirane 2 posebne aplikacije, 3minit clock i 3minit battery.

Elem, prvi utisci o S7 nisu najbolji. Imam utisak da je moj N5 star 3.5-4 godine dosta fluidnije radi. Druga stvar, kamera, imam utisak da zenin Honor 8 pravi bolje slike. Nisam nesto puno fotkao, ali na prvu loptu mi tako deluje. Ono sto mi je opravdalo ocekivanja je izgled, telefon je stvarno prelep, i AOD je ekstra stvar. U principu da google pixel nije tako ruzan (za moj ukus) mislim da bi bila mnogo bolja kupovina.
To su samo prvi utisci, sacekacu jos malo da vidim da li sam se zeznuo i da li cu da menjam :)

ps Jel moguce da nema ni folija ni staklo da ide preko celog ekrana. Ova u prodavnici mi izvadila sve, i svako fali po 5mm sa strane, jako mi retardirano izgleda, evo na slici ispod.

https://photos.app.goo.gl/EhEjJ2ZT3qNIkFBp1

Instalirao ga ja danas. Kada ga instaliras imas gomilu opcija u Aroma installeru, ja sam pobrisao sve, tako da mi je stigao "klot", mada ne znam kako ali su mi ostale 4-5 aplikacija italijanskog telekoma i ako sam radio full wipe, ali njih sam skinuo sa TB. Ovo mi je prvi dan koriscenja roma tako da ne mogu nista vise da ti kazem. Ima dosta nekih opcija za podesavanje, mada me nervira sto sa za podesavanje sata i baterije, su morale biti instlirane 2 posebne aplikacije, 3minit clock i 3minit battery.

Elem, prvi utisci o S7 nisu najbolji. Imam utisak da je moj N5 star 3.5-4 godine dosta fluidnije radi. Druga stvar, kamera, imam utisak da zenin Honor 8 pravi bolje slike. Nisam nesto puno fotkao, ali na prvu loptu mi tako deluje. Ono sto mi je opravdalo ocekivanja je izgled, telefon je stvarno prelep, i AOD je ekstra stvar. U principu da google pixel nije tako ruzan (za moj ukus) mislim da bi bila mnogo bolja kupovina.
To su samo prvi utisci, sacekacu jos malo da vidim da li sam se zeznuo i da li cu da menjam :)

ps Jel moguce da nema ni folija ni staklo da ide preko celog ekrana. Ova u prodavnici mi izvadila sve, i svako fali po 5mm sa strane, jako mi retardirano izgleda, evo na slici ispod.

https://photos.app.goo.gl/EhEjJ2ZT3qNIkFBp1
Ja foliju nasao za ceo ekrana (iz Nisa sam pa ne znam koliko ti znaci da ti kazem gde) sto se tice stakla to je druga prica, ne moze da se nadje, i ako ima to je neko koje se lepi po ivicama.

Pogledaj forum malo unazad, jedno 30ak poruka, Djilkos je postovao link za staklo koje ide preko celog ekrana i lepi se preko celog ekrana uv lampom.

Ma s7 ima ravan ekran...dobro kućište i ništa ni ne treba lepiti ;)

Sent from my Mate 10 Pro

Ne vredi mi onda☺pregledacu malo temu veceras i sto se tice romova i drugih stvari. Samo mi nije jasno sto tako prave u opste, sta se dobija time.

Edit: @proday, o tome sam I razmisljao, skinem pa dokle traje[emoji4]

Poslednja izmena:
@zholinho Ma druže više sam para izgubio na zaštitama nego na samim telefonima. O pogubljenim živcima usled loših stakala i folija koja em nikakav imput ne detektuju, em ih kućište podiže da ne govorim. Naleti po uag...daću ti dva tri dana da probaš, ako valja donesi pare, ako ne vrati case ;)

Sent from my Mate 10 Pro

Od kad sam kupio s7e, nešto jače od godinu dana, nisam stavljao nikakvu zaštitu za staklo. Sada imam 4,5 sitnih ogrebotina po ekranu koje se skoro i ne vide, jedino pod određenim uglom i to kad je ekran ugašen i max čist. Tako da realno ne vidim potrebu za njima, posebno jer se teško nalaze zbog samog zakrivljenog ekrana.

Isto i ja evo već godinu dana na S7 edge nemam nikakvu zaštitu za ekran. Samo zaštitna leđa. Super sam zadovoljan.

Evo i ja nakon godinu dana i nesto sa S7E sa poliuretanskom zastitom za staklo i Spigen Rugged Armor case, ama telefon bukvalno kao nov, ali bukvalno nema razlike.
Inace za display nisam bolju a korisniju zastitu video. Staklo ne bi stavljao nema sanse.

Isto to cu da ponovim sa S9+ kad uskoro uzmem.

Vrh Dno