Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Jel radio neko samo zamenu stakla, tj reparaciju kako je već krste? Da prevedem, displej je okej staklo prslo prilikom pada

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ne znam da li može samo zamena stakla ili mora sve komplet?

Sent from my S8 using Tapatalk

Koji će nam :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Amen to that. Baš me interesuje kako. Će se pokazati O

Sent from my Mate 10 Pro

Ne znam da li može samo zamena stakla ili mora sve komplet?
Ja pitao, kazu da moze. Za S7 bi trebalo da je i prilicno jeftinija nego zamena celog ekrana, dok kod S5/S6 je bas slaba razlika da se rizikuje.

Sto se tice update-a, pa kako sta ce nam? Da ovi preprodavci telefona imaju razloga da kazu "evo, sad je slab telefon, vreme da kupite novi" :D

E baš nas ima svakakvih ovde, da nisu pustili update pričali bi kako su ovakvi i onakvi zato što nema ažuriranja, kad puste opet šta će nam... ko li će vam svima udovoljiti. Imate izbor, ako ti ne treba nemoj updatovati i gotova stvar. Ima nas i koji čekamo Oreo. Svar izbora.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

E baš nas ima svakakvih ovde, da nisu pustili update pričali bi kako su ovakvi i onakvi zato što nema ažuriranja, kad puste opet šta će nam... ko li će vam svima udovoljiti. Imate izbor, ako ti ne treba nemoj updatovati i gotova stvar. Ima nas i koji čekamo Oreo. Svar izbora.

Samo napred, i ja sam nekad jedva cekao update. S godinama shvatis neke stvari ;)

Ajde, ajde, čemu packe.

Ja ga čekam jer će moj custom ROM dobiti update.

Proday, de pokazi im onaj Note 3 sa 4.3 ;)

:d
Stigo update i za CH 31 mb. Za sad sve ok, cini mi se da malo brze radi tj da su sredili neke mini grese koje su bile prisutne sa proslim update-om

Jel se ja tripujem ili je na MM kamera bila bolja ili me je tad posle Note3 oduševljavala svakoga puta kad je uključim. Nešto imam utisak da ne pravim više vrhunske fotke kao na početku....

Dabox sačekaj oreo, možda note 3 opet bude bolji :d

Sent from my Mate 10 Pro

Pozdrav, od danas sam i ja sam vlasnik S7 modela.
Posto sam presao sa nexusa, hteo bih da dodjem sto pribliznije njemu, pa samo da proverim da li je dovoljno da uradim root, twrp i recimo superman rom (to sam video da voyager i proday koriste)?
Koliko glomazniji telefon postane ako stavim UAG. I da, sta preporucujete sa prednje strane?
Hvala
ps uzeo sam nov telefon na KP, i deluje kao da su iz Italije doneseni, posto je sve startovalo na italijanskom jeziku, a i ima neke aplikacije za italijansku fudbalsku ligu :)

Dobri ljudi

Imali gde u Beogradu da se pazari UAG, Spigen ili neka druga iole pristojnija marka maski ?

ps uzeo sam nov telefon na KP, i deluje kao da su iz Italije doneseni, posto je sve startovalo na italijanskom jeziku, a i ima neke aplikacije za italijansku fudbalsku ligu :)
Ako je nov, neotvoren, onda da. Ovako je mogao ROM samo biti stavljen za Italiju :) Ali jedino kutija i IMEI mogu precizno da ti potvrde to.
Inace, preprodavci uglavnom i donose iz EU, isplativije im je nego kod nasih derikoza. Konkretno za S7 oko NG su mogli da dobiju ispod 200e, ako se dobro secam (sa PDVom, koji bi vratili) :(

Za softversko pitanje - otprilike da :) Mada ne znam da li Superman ili stock da sredis, posto nisam isao dalje od Stock i ALEXNDR :)

Jel radio neko samo zamenu stakla, tj reparaciju kako je već krste? Da prevedem, displej je okej staklo prslo prilikom pada

Kum moj je radio pre pola godine i bas je odlicno uradjeno, nigde se ne primeti da je menjano i sve odlicno radi. Izaslo ga oko 100e u RS-u.

Poslato sa Honor 9 uz pomoć Tapatoka

Ako je nov, neotvoren, onda da. Ovako je mogao ROM samo biti stavljen za Italiju :) Ali jedino kutija i IMEI mogu precizno da ti potvrde to.
Inace, preprodavci uglavnom i donose iz EU, isplativije im je nego kod nasih derikoza. Konkretno za S7 oko NG su mogli da dobiju ispod 200e, ako se dobro secam (sa PDVom, koji bi vratili) :(

Za softversko pitanje - otprilike da :) Mada ne znam da li Superman ili stock da sredis, posto nisam isao dalje od Stock i ALEXNDR :)

Da, nov u vakum pakovanju. Cek postoji bas stock rom za s7?:banana:

edit: Aaaa, mislis da sredim stock na s7. Ja se taman ponadao :)

Poslednja izmena:
ALEXNDR je stock, samo izbacene najvece gluposti. Ima i root automatski (ako zelis naravno).
Ali ne bih mogao da ga uporedim sa SUperman ROMom, to ce neko drugi ;)

ALEXNDR je stock, samo izbacene najvece gluposti. Ima i root automatski (ako zelis naravno).
Ali ne bih mogao da ga uporedim sa SUperman ROMom, to ce neko drugi ;)
Jel neko ima mozda Lineage, ja sad imam Alexndr na s7e, na s5 imao Lineage i bio sam prezadovoljan.

Braco,nasao sam s7 za 380 evra sa dve godine garancije na KP.Covek mi je rekao da mu je lokal u Balkanskoj,broj 18.Znam da je logic broj 20,pa su mozda blizu,ici cu da pogledam.Nego, da vas pitam, ipak smo ovde nasi.Istu ponudu nasao u MARVEL mobil na Bulevaru,bio licno kod coveka,sta Vi mislite? Da li je ponuda suvise dobra da bi bila istinita? :D

za 100 eura više imaš S8 nov sa 2 god garancije. Zašto misliš da je to što si našao toliko predobro?

Ako ti da overenu garanciju na 2 godine i fiskalni racun, onda je ok, ali sumnjam da ces to sve dobiti.

Послато са TA-1012

Daje overenu garanciju i fiskalni račun. Ako te zanima poslaću ti na pp broj. Tu je kod mene u blizini mogu ti ja sve proveriti.

Ovo nije nista spec.ponuda :)

Kum moj je radio pre pola godine i bas je odlicno uradjeno, nigde se ne primeti da je menjano i sve odlicno radi. Izaslo ga oko 100e u RS-u.

Poslato sa Honor 9 uz pomoć Tapatoka
Jel mu to cena bila za s7e ili običan s7? Posto je meni s7e i hteo sam da se roknem kad mi je ispao iz džepa. Ovde sam našao za 75

Upravo mi se izgubio Secure Folder gde sam imao Viber nalog, vidim u apps da ga ima instaliran, odradio sam clear data, u Galaxy apps stoji da je instaliran ali mi je zamraceno open i ne mogu nikako da otvorim, restartovao sam telefon ali i dalje ga nema...neki predlog sta mi je ciniti?

4d5e7a987593c1fc87fee3d203e2c11f.jpg
015f3f22cee6131ffcd77a399cde112f.jpg
aa1c27860b925345ee0cc7e7e5a98fe4.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno