Drago mi je da doprinosim!
Presao sam zadnjih 100 str ove teme sinoc i bojim se da nije bilo preterano informativno, ali ste kompenzovali humorom, smejao sam se do suza celo vece.
E, sad par pitanja samo na koja nisam nasao odgovor, pa bih zamolio par vas ako bi znalo da podeli mudrost!
1) jel koristite gcam sa xda-a ? Na svim ostalim forumima, svih ostalih marki svi pricaju kako im je gcam zamenio stock kameru. Jel takvo iskustvo i ovde? Jel se isplati *****avati se sa instaliranjem? Da li je aplikacija uopste superiornija u slucaju s7?
2) svi se zalite na kablove, pa razmisljam da kupim zalihe apriori. Nije mi do kraja jasan konsenzus oko Aukey kablova, posto je bilo ljudi na temi koji su bili nezadovoljni. Jel ovo dobar dil(
https://aukey.rs/product/cb-d5-5-pack-usb-2-0-micro-usb-cable/)? Posto meni deluje sjajno, pod uslovom da kablovi nisu trash. I ako se kablovi lome tako intenzivno zar ne bi bilo prakticnije dati 30 evra za wireless fast charge dock na KP?
3) Zasto je po temi cesto zastupljeno stanoviste da ne treba koristiti fast charge stalno ? Jel imate iskustva koja su vas navela na tu tezu ili je to neka "prica se po carsiji" metodologija?