Ever86
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.05.2014
- Poena
- 195
Hvala Savo druze moj, bice skinuto ovih dana. Ove slike na instagramu su bundes liga
Pretpostavio sam da se zentas za dzabe, ali idalje je pametno sto si otisao da otvoris pred njim.
Ma batali ti njegov stav kada je lova u pitanju. Samo na Balkanu nema casti medju lopovima, tako da je preventivno uvek pametnije nego pozitivno
Drago mi je sto ti je sve proslo po ps-u
UPDATE ,ja sam onaj sto kukao da je mozda kupio kopiju.
Otisao kod coveka i rekao mu sta mislim i na osnovu cega,i isprva je bio izuzetno nepristojan, ne bih preterao ni kada bih ga nazvao seljacinom.Jos vise dorpineo mojoj sumnji da mi uvalio kopiju. Taman sam hteo da mu pretim i inspekcijom, ali pristao da otvorimo zajedno i zaista sam pogresio.
Telefon je original, ispred njega smo otvorili i tamo instalirao i phone info i cpu z, i antutu ,sve cisto. Ekran fenomenalan, kamera takodje, otisak prsta-bombona.Verujem da ga je mozda uvredilo i to sto sam posumnjao u legitimitet njegove radnje, ali ipak je mogao da ima vise obzira.Izvinio se ja njemu, Izvinio se covek meni na kraju,i rastasmo se kao ljudi.Tako da, ako ste raspolozeni da se svadjate sa prodavcem rekreativno, obavezno u Balkansku 18.![]()
Pretpostavio sam da se zentas za dzabe, ali idalje je pametno sto si otisao da otvoris pred njim.
Ma batali ti njegov stav kada je lova u pitanju. Samo na Balkanu nema casti medju lopovima, tako da je preventivno uvek pametnije nego pozitivno
Drago mi je sto ti je sve proslo po ps-u