Nisam ga jos uzeo/kupio. Imam ponudu iz Bgd-a da ga menjam za Nokiu 8, problem je sto bi zamenu naravno uradili samo licno, a ni jedan od nas dvojice ne mozemo da putujtmo.
Imas li nekog pouzdanog u Bgd da mu posaljem fon, da mi odradi zamenu? Ili neko sa foruma ako je voljan da to uradi(ujedno moze i da se malko poigra sa telefonom, ako ga nije do sad video uzivo)?
Evo posto vidim da si ti iz Beograda, ako imas vremena da mi to odradis(cascavanje se podrazumeva). Mozes i da ga zadrzis par dana da ga isprobas, posto nisi imao Nokiu 8.
NiksU pravi si alfa, previse je to nepoznatih cinilaca, da bih se otarasio ovako dobrog telefona kao sto je Nokia 8.
A secam se kao kroz maglu, kada sam imao S6 Active, da ni njemu nije radila 3G mreza(clan Lates bi to mogao da potvrdi, posto sam od njega ukupio taj S6A).
Odustajem definitivno.
Hvala alfa i tebi i Ivanu!![]()
Ja mislim da je taj update sto je covek okacio februarski, martovski je bio oko 36mb mozda ima neki CSC koji kasno dobija update ili je ovo mozda za april zakrpa..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Možda poboljšaju i bootloader pa ne budeš mogao da se vratiš na raniju verzijuFeb update je definitivno najbolji. Ja sam skino fw sa feb update-om i cuvam ga na stranu kada resi Samsung da "poboljsa" jos malo telefon :d
vlasnici ruskih primjeraka Galaxya A5 2017 danas dobivaju Oreo nadogradnju tešku 1.2 GB
https://www.sammobile.com/news/veri...isnt-oreo-even-though-the-carrier-says-it-is/Američki Galaxy S7 i S7 edge dobili Android Oreo
http://www.smartphonehrvatska.com/2018/04/20/americki-galaxy-s7-i-s7-edge-dobili-android-oreo/
Bas sam posao to da napisem... Ali svakako da sacekamo pa cemo da pljujemo po samsungu.Aman ljudi, dobicemo samo kracu bateriju, nasminkani OS, 2% novih mogucnosti.. Oreom sahranjuju S7/S7e... Jedino ako izadje neki kuvani rom..
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari