Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Hvala Savo druze moj, bice skinuto ovih dana. Ove slike na instagramu su bundes liga

UPDATE ,ja sam onaj sto kukao da je mozda kupio kopiju.

Otisao kod coveka i rekao mu sta mislim i na osnovu cega,i isprva je bio izuzetno nepristojan, ne bih preterao ni kada bih ga nazvao seljacinom.Jos vise dorpineo mojoj sumnji da mi uvalio kopiju. Taman sam hteo da mu pretim i inspekcijom, ali pristao da otvorimo zajedno i zaista sam pogresio.

Telefon je original, ispred njega smo otvorili i tamo instalirao i phone info i cpu z, i antutu ,sve cisto. Ekran fenomenalan, kamera takodje, otisak prsta-bombona.Verujem da ga je mozda uvredilo i to sto sam posumnjao u legitimitet njegove radnje, ali ipak je mogao da ima vise obzira.Izvinio se ja njemu, Izvinio se covek meni na kraju,i rastasmo se kao ljudi.Tako da, ako ste raspolozeni da se svadjate sa prodavcem rekreativno, obavezno u Balkansku 18. :D

Pretpostavio sam da se zentas za dzabe, ali idalje je pametno sto si otisao da otvoris pred njim.
Ma batali ti njegov stav kada je lova u pitanju. Samo na Balkanu nema casti medju lopovima, tako da je preventivno uvek pametnije nego pozitivno
Drago mi je sto ti je sve proslo po ps-u :D

Evo moja podešavanja da ne bi slao na pp posebno.

( za FFC nekad treba stisnuti focus na glavu manuelni ipak je ovo port za snapdragon uređaje prvenstveno. )

Portret mode + HDR takodje radi na prednjoj + zadnjoj samo treba biti brz u slikanju jer zabode slika al app radi ( tako ta moja podešavanja rade *mjau**mjau**mjau*, ima novija verzija al quality je bolji na ovoj sto meni znači više nego sve ostalo )

P.s. U gornjem desnom uglu se vidi "HDR processing " kada je Slikano sa HDR+ bez toga je slika obična

Takodje bateriju troši k'o stoka HDR+ sav CPU povuče xD

Screenshot_20180412_030942_Camera.jpg

Screenshot_20180412_031001_Camera.jpg

Screenshot_20180412_031037_Camera.jpg

Screenshot_20180412_031114_Camera.jpg

@ever86 thx! [emoji106]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Savo, ne vidim ni jednu tvoju sliku na Tapatalku.

To su ove poslednje 4. Mene su najviše zanimale prve dve uporedne :)

Hvala za upload.

Prejak HDR udari Googleova kamera. Ja to procesiram ručno u Snapseedu između te dve, Samsungove i Googleove.

c52a2fd71ca5a978f7d1a7e626b71f18.jpg

Moja, Samsung i Google.

Nije za exynos odradjen baš kako treba to. Nikad meni baš tako nije ispala fotka neprirodno jako.

Uglavnom uvek može da se smanji hdr nivo ili može da se puca na automatik hdr.

Evo moja podešavanja da ne bi slao na pp posebno.

( za FFC nekad treba stisnuti focus na glavu manuelni ipak je ovo port za snapdragon uređaje prvenstveno. )

Portret mode + HDR takodje radi na prednjoj + zadnjoj samo treba biti brz u slikanju jer zabode slika al app radi ( tako ta moja podešavanja rade *mjau**mjau**mjau*, ima novija verzija al quality je bolji na ovoj sto meni znači više nego sve ostalo )

P.s. U gornjem desnom uglu se vidi "HDR processing " kada je Slikano sa HDR+ bez toga je slika obična

Takodje bateriju troši k'o stoka HDR+ sav CPU povuče xD

Screenshot_20180412_030942_Camera.jpg

Screenshot_20180412_031001_Camera.jpg

Screenshot_20180412_031037_Camera.jpg

Screenshot_20180412_031114_Camera.jpg

@ever86 thx! [emoji106]

E hvala moze jedan info kako da pakuje sve slike u jedan folder ? Razbacuje mi slike po galeriji. Pa bih da mi budu na jednom mestu. Hvala

Jel moraš da kvotuješ celu poruku sa 10 slika da bi napisao jednu rečenicu?!

@ever86_ hvala. Nisam toliko aktivan pa nisam znao. Hvala u svakom slucaju na objasnjenju. Nisam hteo nikog da uvredim ili da izovem ovakve reakcije. Citirao clana jer je dao opsiran odgovor pa sam mislio da zna kako da resim.. i hteo da mi odgovori on. Nista drugo

E hvala moze jedan info kako da pakuje sve slike u jedan folder ? Razbacuje mi slike po galeriji. Pa bih da mi budu na jednom mestu. Hvala
Nmz na ovoj verziji, na novoj 8.3b pakuje sve u 1 folder al kvalitet nije na nivou ove sto sam vam uploadovo. + su podešavanja dosta zahtevnija ...polomio se oko 8.3 da sve podesim i na kraju bolji kvalitet na ovoj sad. Ko ne radi " post process" njemu 8.3 bila ok.

Ljudi, meni je CSC TOP, znaci Vip, i ni jedan update nisam imao od kada sam kupio telefon. E, sad, ako skinem firmware iz nemačke, ili holandije, samo ubacim preko Odina, ili? I jos jedna stvar, ako stavim home CSC, dobijaću OTA update sa koju zemlju onda?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

SEE je od VIP za S7.

Poslednja izmena:
Jok, TOP je meni. Edge je u pitanju, i tako kaže phone info.

I meni treba pomoć ljudi.Kad' sam kupio fon pre neki dan,on se uredno apdejtovao na Nugat (7.0) , ali Oreu nema ni traga ni glasa,iako je već uveliko izašao.E sad' , fon mi je izgleda za italijansko tržište,imao nalepnicu telekoma Italije na kutiji (TIM).Po svemu sudeći,moraće to ručno , e sad' pitanje : Kako i gde da vidim u fonu koji update treba da skinem,da ne skinem npr. neki update za T-Mobile i da ode sve u đavola.Nadam se da sam lepo postavio pitanje,pomagajte :D

I meni treba pomoć ljudi.Kad' sam kupio fon pre neki dan,on se uredno apdejtovao na Nugat (7.0) , ali Oreu nema ni traga ni glasa,iako je već uveliko izašao.E sad' , fon mi je izgleda za italijansko tržište,imao nalepnicu telekoma Italije na kutiji (TIM).Po svemu sudeći,moraće to ručno , e sad' pitanje : Kako i gde da vidim u fonu koji update treba da skinem,da ne skinem npr. neki update za T-Mobile i da ode sve u đavola.Nadam se da sam lepo postavio pitanje,pomagajte :D
Odakle ti informacija da je ''vec uveliko izasao"?

Gde je Oreo uveliko izašao za edge?

Da to su pomerili, bilo je 13. Aprila.

Da li neko zna, da li će S7 Active koji se koristi kod nas, dobijati apdejt? Trenutno je na Androidu 6 MM?
Telefon je sa At&T Američke mreže.

Послато са Mi A1

Poslednja izmena:
Pa kad i ako at&t pusti update dobiće,što da ne. Jel si proveravao na sammobile možda da li ima, da ga skineš pa odinom instaliraš?

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Nisam ga jos uzeo/kupio. Imam ponudu iz Bgd-a da ga menjam za Nokiu 8, problem je sto bi zamenu naravno uradili samo licno, a ni jedan od nas dvojice ne mozemo da putujtmo.

Imas li nekog pouzdanog u Bgd da mu posaljem fon, da mi odradi zamenu? Ili neko sa foruma ako je voljan da to uradi(ujedno moze i da se malko poigra sa telefonom, ako ga nije do sad video uzivo)?

Poslednja izmena:
Dao s7 edge i doplatu za s8 juce, prvi dan sa s8 i evo par utisaka... Kamera slicna maksimalno, malo življe boje na s8, brzina neznatno na strani s8, baterija ipak bolja na edge-u. Fingerprint jako los i nepristupacan, mada mozda nisam navikao dovoljno ili ga nisam dobro upisao. Face recognition zanimljiv i dobro radi cak i u mraku, iris scanner nisam probao. Ui maksimalno ispeglan, mada ce vjerovatno biti isti i na s7 sad. Telefon je stv skladan više od edge i idealne je velicine i ekran je fantazija.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Slični su i moji utisci kada je u pitanju S7E vs S9...

Mene zanima poređenje baterija na S7E i plus modelima. Iko?

Plus modeli su se super pokazali...
Nov S7E vs S8+, bolji je S8+ po pitanju baterije...
S7E korišćen ko zna koliko dugo...S8+ dosta bolji...
Na primer S9 drži bolje nego 17 meseci star S7E...
Baterija kod S7E brzo degradira...
Ima na YouTube-u dosta testova...

https://youtu.be/7H9pAn4Hl50

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno