Instalirao ga ja danas. Kada ga instaliras imas gomilu opcija u Aroma installeru, ja sam pobrisao sve, tako da mi je stigao "klot", mada ne znam kako ali su mi ostale 4-5 aplikacija italijanskog telekoma i ako sam radio full wipe, ali njih sam skinuo sa TB. Ovo mi je prvi dan koriscenja roma tako da ne mogu nista vise da ti kazem. Ima dosta nekih opcija za podesavanje, mada me nervira sto sa za podesavanje sata i baterije, su morale biti instlirane 2 posebne aplikacije, 3minit clock i 3minit battery.
Elem, prvi utisci o S7 nisu najbolji. Imam utisak da je moj N5 star 3.5-4 godine dosta fluidnije radi. Druga stvar, kamera, imam utisak da zenin Honor 8 pravi bolje slike. Nisam nesto puno fotkao, ali na prvu loptu mi tako deluje. Ono sto mi je opravdalo ocekivanja je izgled, telefon je stvarno prelep, i AOD je ekstra stvar. U principu da google pixel nije tako ruzan (za moj ukus) mislim da bi bila mnogo bolja kupovina.
To su samo prvi utisci, sacekacu jos malo da vidim da li sam se zeznuo i da li cu da menjam
ps Jel moguce da nema ni folija ni staklo da ide preko celog ekrana. Ova u prodavnici mi izvadila sve, i svako fali po 5mm sa strane, jako mi retardirano izgleda, evo na slici ispod.
https://photos.app.goo.gl/EhEjJ2ZT3qNIkFBp1