Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

89c7567bac91b48bbfd4878fbd686a6f.jpg

Verovatno misliš na ovaj plusić? Potraži opciju čuvar podataka ili data saver.

Sent from my S7 using Tapatalk
Data saver u ovom kontekstu i čuvar podataka nikakve veze nemaju. Kako možete te nakaradne prevode! :(

Bar sam pomogao čoveku u slučaju da mu je telefon na srpskom. Fala lepo.

Sent from my S7 using Tapatalk (5.7.2)

Sad sam se pošteno poigrao sa Google Assistant-om i mogu reci da je veoma zanimljiva i korisna stvarcica. Samo ne mogu da provalim kako da mi skenira ekran kao pre, odradi animaciju ali onda pita "How can I help you" i nigde opcije da kaze sta je na ekranu..

Edit: Provalio slucajno sad. Samo swipe na gore kad se otvori assistant.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako da resim ovo,kada nesto pretrazujem na chrom uvek me ovo pita. Od skoro pocelo?
042af798825e7c4ba2b9317627d02cf0.jpg

Necu ovu da stalno biram. Prijavlen sam i sinhronizovan.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Nemam. Stigla mi neka poruka na mail da je neko ulazio na moj mail, ja promenio lozinku i od tada me ovo zeza a sinhorizovan sam.

Kakva su zapažanja korisnika stock nougata u odnosu na MM? Ne mislim primarno na bateriju, već na sam interfejs, tj. neke pozitivne promene.

Pogledao sam malo nougat na koleginom fonu, onako na prvu nisu mi se svidele izmene u dialer-u, onda u sms delu (nema više mogućnosti da se stavi par favorita na vrh ekrana), pa ni u quick meniju (nema skrola za ikone posle 5-te, već se mora još jednom povući na dole).

Sa druge strane, podešavanja mi deluje jasnije i jednostavnije, a porukama i mejlovima se u potpunosti može operisati i na lock screen-u. Voleo bih da pročitam vaša mišljenja, da vidim ima li potrebe za prelaskom ili da ostavim MM.
Greška druže, u sms delu možeš da zakačiš koliko god hoćeš favorita.....

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Posle najnovijeg azuriranja Viber-a pojavljuju se "bedževi" na ikonici aplikacije

Screenshot_20170312-180605.png

Samo sam cekirao da li ima neki update. Telefon nije rootovan bio nikad. Da li je imao neko ovakav slučaj?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da nije mozda zbog OEM unlocka?

Zasto bi neko uzimao futrole i folije za edge...

Greška druže, u sms delu možeš da zakačiš koliko god hoćeš favorita.....

Mislim da me nisi razumeo... Nemam sad mogucnost da postavim screenshot sa MM-a, ali evo sa N... Ovako ponudjeni favoriti su naravno tu, ali mi to nije prakticno kao kod MM.

SMS favorites.jpg

U prostor oznacen crvenim isli su kontakti, mislim da se 5 videlo na ekranu, a na ostatak se prelazilo svajpovanjem. Mogao si da postavis sve brojeve istog kontakta npr.

Poslednja izmena:
2dana baterije sa minimalnim koriscenjem,wifi non stop dok sam kuci i van 4g par call-a itd...takodje je performanse mode na optimized i psm je off...na kraju ispade 4 sata sot-a sto i nije tako lose.
Screenshot_20170312-181445.pngScreenshot_20170312-165957.pngScreenshot_20170312-181449.png

Poslednja izmena:
f31b5b9e0e08e0881956d680960d241e.jpg

f6fbe5f7ef28e3f92387fa41f506a4ed.jpg
0a513fb8d3eb8dd5613c41a039deaa16.jpg

Do sada najbolji rezultat.

Osvetljenje auto i slajder na 50%.

Jel beko od vas imao problem sa tim da mu ne stize verification sms iz inostranstva za neki servis koji zahteva duplu verifikaciju? Nikalo ne mogu da se ulogujem. S7e+mts su u pitanju. Na iphone mi je stizalo za taj servis

Entertainment mode, upaljeno sve zivo sto moze da se popali, ekran na oko 45% osvetljenja.

86845a1c782bf8c6022532ad431bb5cf.jpg
551e19a3bd1aace4b4aa238d929d4c82.jpg

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Ma daj, ovde ljudi kao da imaju drugačije telefone. Nema teorije da izvučem ni blizu 8 sati SoT, pogotovo ne na 40 sati...

Naucna fantastika,jedino ako nemas ni fb ni msg ni insta,i ako samo iscitavas tapatalk,doduse i ja sam jednom izvukao 8 sati ali sam imao 13 sati ukupno na fonu i vecinom proveo na ytubu,sad mesano 4g wifi,oko 5-6 sati...

Ja prosek oko 6 sati sot-a.

Posle najnovijeg azuriranja Viber-a pojavljuju se "bedževi" na ikonici aplikacije

Jedva docekah :D

Nego kako da se sklone one viber notifikacije koje se spustaju sa vrha ekrana, kao neki baner mu dodje. Znaci nije onaj klasičan pop up vibera

f29de692c05bb4cc87c56484f35d40ab.jpg

Evo ovo?

Poslednja izmena:
Ne znam dal mislim na to :D pojavi se na nougatu to. Kao sto ssm okacio na ss onom

Ima ona fora iz ADB-a da se srede sve te notifikacije. Potraži na xda. Napravili su karambol na Nugatu...

Nego kako da se sklone one viber notifikacije koje se spustaju sa vrha ekrana, kao neki baner mu dodje. Znaci nije onaj klasičan pop up vibera

I meni je to smetalo pa sam nasao opciju.
Na 6.0.1 na obicnom S7 se nalazi u Settings/Applications/Application manager/Viber/Notifications pa tu onda biras za koju aplikaciju zelis da iskljucis notifikacije tako sto udjes u aplikaciju (u tvom slucaju Viber) i izgleda ovako:
Screenshot_20170313-041318.png
Ali mi isto smeta sto se na Look screen-u pojavljuju notifikacije, a voleo bih (ako je moguce) da se kao i na ranijim softverima kao recimo na S2 notifikacije vide samo u Notifikacionom baru kada je zakljucan ekran ovde gde pise mts pa da stoji ikonica sms-a, Vibera, WhatsApp-a itd., a ne ovako:
Screenshot_20170313-041506.jpg
Da li neko zna kako to da namestim? U pitanju je nerutovan S7.

Nazad
Vrh Dno