Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Vidis kako je na 7.0

165a3df9416bcba4191e7e9456668347.jpg

I kada ukljucim ovo show silently, onda ne pokazuje peek notification ali onda takodje nema ni zvučnih notifikacija kada stigne viber poruka

A za ovo sto si pitao jel si probao da stavis do not show notifications on lock screen. Onds ne bi trebalo ds ti izbaci poruke kao sa tvoj screenshota

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Auh čoveče, jedino odvratnije od srpskog jezika na mobilnom je daljinac u celofanu.
"Pametno zadržavanje", "Plutajuće poruke"... :D

Milko moguce da bi to pomoglo, u kom podesavanju se to nalazi?

Slazem se za srpski ali sta da se radi :D ko kako voli

Edit:

To bi trebalo da je ovde ali kod mene nema, jel si ti na 6.0

45463123b4526144d512c188620849a1.jpg

Poslednja izmena:
Čekaj bre pa u samom podešavanju u viberu ima to da se isključi...ili je bar bilo ranije!?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ima i dalje ali to je onaj viber pop up na sred ekrana sto izbacuje i to moze da se on/off po zelji, ovo je drugo. Verovatno je sa nougata to i opcija koja se podesava iz telefona umesto iz app

Auh čoveče, jedino odvratnije od srpskog jezika na mobilnom je daljinac u celofanu.
"Pametno zadržavanje", "Plutajuće poruke"... :D
Ali app lock koji nije preveden je posebna priča! Em traljavo odrade posao, em nisu do kraja!

@kamaaan sad videh i ja da je na N sve izmenjano. Ja sam generalno navikao na taj viber pop up pa nisam ni obraćao pažnju. Sa druge strane, isto mi se bilo ugasilo za redovan sms pa se ubio dok nisam iskopao opciju (neko mi je ovde pomogao ako se dobro sećam).

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam Dual SIM S7, piše da je iz Irana. Na Nougat-u mi sada na lock screen-u prikazuje i neki njihov datum, pored ovog standardnog. Kako da na što bezbolniji način uklonim to, zna li neko? Jeste možda sitnica, al' me nervira. Koja je najbolja app za lock screen replacement, a da radi sa fingerprint senzorom?

Osobe gadljive na srpski jezik neka ne čitaju dalje,

Podešavanja/zaključan ekran i zaštita/informacije i prečice aplikacija/dvostruki sat/podesi kućnu vremensku zonu

Poslednja izmena:
Kada stavim srpski za jezik, onda nema, sa engleskim i dalje stoji -_-

Meni kasni sat 5 min na tel. gledam sad na par kanala na tv-u svuda isto vreme a kod mene na tel tacno 5 min kasni.

I kod moje drugarice isto kasni.Sve isto podeseno kao kod mene,ali njoj kasni 4 - 5 minuta.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ma kakav update.
Telefon izgleda odvratno sa tim belim ui.
Menjas rezuluciju od aplikacije do aplikacije.
Kamera kao stock google.
Neka hvala.

Od sinoć ili preksinoć najveća, ali do tada mesec dana na FullHD i nikakvu razliku nisam video. Sve se kao nešto tripujem da je ova kao bolja, oštrija, ali ne držim telefon pod nosom, pa je sa 30cm zaista ne vidim.

Od sinoć ili preksinoć najveća, ali do tada mesec dana na FullHD i nikakvu razliku nisam video. Sve se kao nešto tripujem da je ova kao bolja, oštrija, ali ne držim telefon pod nosom, pa je sa 30cm zaista ne vidim.

Jos jedno pitanje.

Kakva je kamera aplikacija?

Da nije malo vise sr^^^ sad?

Da li treba da mu lupim fabricki restart?

Vidim da radi sve ok.

Kako se zove ta tvoja tema ? :)

Vidim da radi sve ok.

Ne moras ali bi bilo pozeljno. Ako ne zelis fr onda samo kes obrisi.

Vidim da radi sve ok.

Što si radio apdejt kad si i sam rekao da telefon izgleda odvratno, da stalno i za svaku aplikaciju pojedinačno moraš da menjaš rezoluciju, da je kamera kriminalna i šta sve još?
Ili si sve to pisao a da pojma nisi imao o čemu pišeš? ;)

Al' ovo za rezoluciju je pobedilo [emoji23]

Što si radio apdejt kad si i sam rekao da telefon izgleda odvratno, da stalno i za svaku aplikaciju pojedinačno moraš da menjaš rezoluciju, da je kamera kriminalna i šta sve još?
Ili si sve to pisao a da pojma nisi imao o čemu pišeš? ;)
Pa očigledno nije dovoljno upućen

S7 EDGE

Vrh Dno