Ova konkretno dolazi uz Superman ROM.Ja je ne nalazim.
Poslato sa telefona
Pa verovatno im server brljavi.Pa znam da tako mogu al me sad nervira zašto mi odjednom ne prikazuje tačno vreme?
Poslato sa telefona
Da ne bude da je uvek tako, ove sada:Entertainment mode, upaljeno sve zivo sto moze da se popali, ekran na oko 45% osvetljenja.
![]()
![]()
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Što si radio apdejt kad si i sam rekao da telefon izgleda odvratno, da stalno i za svaku aplikaciju pojedinačno moraš da menjaš rezoluciju, da je kamera kriminalna i šta sve još?
Ili si sve to pisao a da pojma nisi imao o čemu pišeš?![]()
Radi isto kao i E, jedino što je baterija valjda 30% slabija, ali izgura jedan dan.Sada opet nesto merkam,ali ovaj put obicni s7,ipak lakse je da se zameni staklo nego na 7e,pa me zanima kako radi i te stvari,ima li kakvih problemcica?
@Proday
Novo iz radnje ali strana garancija mada meni to ne predstavlja problem. Kupujem licno u radnji.
Akcija traje do 27-og marta, verovatno dok se ne predstavi Samsung Galaxy S8. Moram se raspitati kolika ce cena za njega da bude. Jos se dvoumim mada kapiram da je ovo dobar dil.
Definitivno s7 edge pogotovo zato sto je ergonomicniji i vodootporan sto bi zeni znacilo.Jedno kratko pitanje. Hocu da iznenadim gospodju novim telefonom te ne znam da li da uzimam S6 edge+ ili S7 edge. U subotu idem da ih pogledam pa ako ima neko da udeli savet/misljenje, bio bih mu zahvalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari