Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pa ako nešto ne znaš onda ćutiš, čitaš, tražiš, informišeš se i za svo to vreme budeš pokriven ušima a ne ovako najglasniji i još ubeđuje druge u nešto o čemu pojma nema i što nije svojim očima video ili doživeo. Glupost...

Inače sad peimetih da mi kasni sat nekih pet minuta?! Do čega može biti problem?

Poslato sa telefona

Lepo iskljucis automatski i podesis rucno.
87fcbe925ea185990d800248d0793b1d.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ljidi jel ovo file za dark themu,?ima oko 500mb za zadnji superman 2.3.. Flesne se preko twrp?A ako se mi se ne dopadne kojim slucajem,kako se vraca na staro?
f4f53e20bd85739d44d4daacf2ade20e.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa znam da tako mogu al me sad nervira zašto mi odjednom ne prikazuje tačno vreme?

Poslato sa telefona

****** koja sam do sada imao na N....kasni sat 5 minuta, nema zvuka za sms poruke ( morao ponovo iz Odina sve, dobio suvi triper), poziv nije radio, prevucem prstom na desno samo pozeleni i nece da izvrsi poziv, pozeleneli na 40 dana, nisam imao obavestenje da su kontakti izvezeni na sd karticu, posle kad sam pogledao na sd karticu izvezao ih 10 puta.

Poslednja izmena:
Entertainment mode, upaljeno sve zivo sto moze da se popali, ekran na oko 45% osvetljenja.

86845a1c782bf8c6022532ad431bb5cf.jpg
551e19a3bd1aace4b4aa238d929d4c82.jpg

Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Da ne bude da je uvek tako, ove sada:
45e50ee6cdc80e60d6df6c41d33dc4ea.jpg

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Kako sam prodao 7e,nisam ulazio na temu,sad udjem i vidim da je pre nekoliko dana bilo bas veselo :)

I ja sam prodao svoj razbijen za 850KM :)

Ja sam stavio tel u dzep i "kvrcnem" od krevet i na prvi nisam obracao paznju,tek posle sam vidio da se slupao nazad. Od straha da ne nastrada i napred,prodao sam ga tj menjao za jabuku 6s. Ja coveku polupan od 850KM on meni nov 6s :)

Sada opet nesto merkam,ali ovaj put obicni s7,ipak lakse je da se zameni staklo nego na 7e,pa me zanima kako radi i te stvari,ima li kakvih problemcica?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Toliko o tome da se ne vrednuje cak i polupani s7e ako se ne varam da je 850km oko 400e...ja bi ga menjao samo za 6 p al za sad jos ne

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Evo kome treba, skinut je sa dark pearl verzije i cini mi se malo doteran u ps-u.
2d154f12342bbffd356775a0686f4ec5.jpg

Što si radio apdejt kad si i sam rekao da telefon izgleda odvratno, da stalno i za svaku aplikaciju pojedinačno moraš da menjaš rezoluciju, da je kamera kriminalna i šta sve još?
Ili si sve to pisao a da pojma nisi imao o čemu pišeš? ;)

Od maja imam telefon.

I ovo bar po meni bas izgleda odvratno.

Telefon se cak i vise greje sad.

Screenshot_20170315-023754.jpg
Screenshot_20170315-023926.png
Screenshot_20170315-023813.png
Screenshot_20170315-023835.jpg
Screenshot_20170315-024130.png

Samsung uvek upropasti telefon posle update.

Ja se stalno pitam kako mogu ljudi da koriste takav font koji uopšte se ne uklapa sa material dizajnom i tako stvarno izgleda odvratno kao što kažete.
Inače meni radi isto, mozda cak i brze nego na android 6. Ne greje se i baterija isto traje. Jedina zamerka je funkcionalnost novih ikona u settingsu i u quick settings panelu, zbog minimalističkog dizajna jednolične su i teže nalazim ono što tražim. Moguće da je i stvar navike.

Sada opet nesto merkam,ali ovaj put obicni s7,ipak lakse je da se zameni staklo nego na 7e,pa me zanima kako radi i te stvari,ima li kakvih problemcica?
Radi isto kao i E, jedino što je baterija valjda 30% slabija, ali izgura jedan dan.
Dobra stvar je sto je manjih dimenzija i ima ravan ekran koji se lakse koristi jednom rukom i ne moras da gledas krivu sliku na ivicama.

Imam jedno pitanje. Da li je ok cena za Galaxy S7 Edge + Gear Fit 2 za 620€? Iskren da budem nisam ni pratio cene kod nas tako da i ne znam.

Mozda ce ovo zvucati kao oglas ali zaista mi to nije namera, ima neka promocija pa gledam da li da uzmem ovo ili da cekam Samsung Galaxy 8 ili Iphone 8 ?!

@PCBeast ako imaš pisanu garanciju na to, uzmi, ok je cena.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

@Proday

Novo iz radnje ali strana garancija mada meni to ne predstavlja problem. Kupujem licno u radnji.
Akcija traje do 27-og marta, verovatno dok se ne predstavi Samsung Galaxy S8. Moram se raspitati kolika ce cena za njega da bude. Jos se dvoumim mada kapiram da je ovo dobar dil.

Ne znam koliko vredi taj gear fit, ali sam S7E mozes uzeti za 500-520e s garancijom operatera.

@Proday

Novo iz radnje ali strana garancija mada meni to ne predstavlja problem. Kupujem licno u radnji.
Akcija traje do 27-og marta, verovatno dok se ne predstavi Samsung Galaxy S8. Moram se raspitati kolika ce cena za njega da bude. Jos se dvoumim mada kapiram da je ovo dobar dil.

Kupuj onda. Sam Gear Fit 2 kod nas je nov 150+ eura. S8 će očekivano biti preskup u startu, a sa onakvim odnosom stranica i *****nim fp pozadi mi uopšte nije zanimljiv.

@poolmaker šta je bre ovo, kao sa nekim s3 od pre 5 godina da je slikano!?!

Ako rutujem telefon i on se oosle nekog vremena pokvari da li onda mogu da se pozovem na garanciju ili ne.
Evo jedan scenario: ja rutujem telefon i pojavi se ona crta preko ekrana i sad da li mogu da vratim na stock rom kao na drugim telefonima i da ugasim root ili ce nekako znati da je bio rutovan. Jos jedno pitanje.Ako nekako nekada crkne ploca a meni je bio rutovan telefon oni to nikako ne mogu da saznaju ?

Ne možeš ga vratiti u takvo stanje da se ne vidi da je bio rutovan. U tome je poenta kod knoxa. Ako ga rutuješ, pa-pa garancijo.
E sad verovatno postoji mogucnost da toliko crkne ploča da ne mogu ni da isčitaju stanje knoxa sa nje, ali pitanje je..

Kad rutujes gubis garanciju.
Mozes da vratis stock rom ali se vidi da je okinut knox, po tome ce znati.
Ako zvekne ploca to vec tesko da mogu, jedino ako uspeju nekako da je povrate u zivot.

Pozdrav. Polomilo mi se zadnje staklo na s7e. Zna li beko kolika je cena istog?

Pozovi servis i pitaj :) ili pošalji mail.
Ali verovatno nije jeftino zbog ip68

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nisam u srbiji. Inace bih pitao.

Poslednja izmena:
Jedno kratko pitanje. Hocu da iznenadim gospodju novim telefonom te ne znam da li da uzimam S6 edge+ ili S7 edge. U subotu idem da ih pogledam pa ako ima neko da udeli savet/misljenje, bio bih mu zahvalan.

Logično je, S7 edge. Noviji i u svemu bolji, ali zato i skuplji.

Jedno kratko pitanje. Hocu da iznenadim gospodju novim telefonom te ne znam da li da uzimam S6 edge+ ili S7 edge. U subotu idem da ih pogledam pa ako ima neko da udeli savet/misljenje, bio bih mu zahvalan.
Definitivno s7 edge pogotovo zato sto je ergonomicniji i vodootporan sto bi zeni znacilo.

Vrh Dno