Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Meni se dopada Case Liquid Crystal, zao mi da lep telefon zatvorim takvim bamperom :)

Ja narucih cini mi se bas tu Liquid Crystal, do sad nosio neku socijalnu providnu koja vec krenula da menja boju i da se prlja.. :D
Jel uspeo neko da pronadje adekvatnu foliju za ekran? (da ide skroz do ivice)

Nadam se da Spigen nece tako brzo da pozuti, neka bude godinu dana i ja sam zadovoljan :d

Ja narucih cini mi se bas tu Liquid Crystal, do sad nosio neku socijalnu providnu koja vec krenula da menja boju i da se prlja.. :D
Jel uspeo neko da pronadje adekvatnu foliju za ekran? (da ide skroz do ivice)
Ultimate shield...bar 30x ponovljeno u temi do sada ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne treba ti devizni, dovoljno ti je da otvoris racun u telenor banci..zavrsavas sve za 5min. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Lepo, još ostaje da se odlučim da li da flešnem odmah po izlasku ili da sačekam prvi Superman N.
Nije isključeno da će ipak biti neophodan fleš (potencijalne promene u bootloaderu itd).

Naravno superman.... kako god bilo,ja ne mogu da verujem da neko može da podnese stock -u šalim se ko šta voli

Ovako je dobra a komentari su da je još bolja na N
Ali brate mili upiškim se uvek kad vidim trt mrt [emoji24] [emoji24] [emoji24]

S7 EDGE

Ovako je dobra a komentari su da je još bolja na N
Ali brate mili upiškim se uvek kad vidim trt mrt [emoji24] [emoji24] [emoji24]

S7 EDGE
Onda ću odraditi regularni update kada izađe.... to će biti prvi upgrade kod mene da nije tandara pišore. UVEK zeznu bateriju i još po nešto..Sad i ovi prodavači magle iz Apple zeznuli OS. Kod mene na ipad sada lagovi i bugovi samo tako.. ios 9 i ios 10.. krševi

Poslato sa trt-mrt

Onda ću odraditi regularni update kada izađe.... to će biti prvi upgrade kod mene da nije tandara pišore. UVEK zeznu bateriju i još po nešto..Sad i ovi prodavači magle iz Apple zeznuli OS. Kod mene na ipad sada lagovi i bugovi samo tako.. ios 9 i ios 10.. krševi

Poslato sa trt-mrt
Probaj pa ćeš videti [emoji1]
A ovi bi mogli ladno kod ministra Magle
Izbegavam i da ih komentarisem

S7 EDGE

Poludeli dabogda
Kako su dosadni ne verujem
S7 EDGE

Ja idem da se registrujem i reklamiram Bench tamo :D

Možemo svi da se registrujemo na par dana i smaramo u svim temama i pogasimo naloge
Mislim da bi izludeli-ipak nas je mnogo više

S7 EDGE

Ja u pocetku i nisam bio zadovoljan baterijom,medjutim kad sam iskljucio google na prijatno iznenadjene povampirila se baterija ili tel,ko ce ga znati,tako da sad ovaj vampir od telefona mnogo manje srce krvi nego u prvim danima.Valjda na pocetku bio mnogo alostan pa se sad zasitio.Jos da dodam u produzetku najbolji drugar kupio iphon 7+ i prvo sto sam probao je naravno kamera.Kamera je u rangu sa s7e,iako iphone 7+ daje nesto jace svetlo ima veci sum u tamnijim prostorijama od s7e.Provereno do detalja.Druga stvar na ip7+ sto je jako bitna,prilikom pomeranja kamere levo desno zamislite secka,pa me cisto zanima da li je to neispeglan ios ili treba da se podesi nesto drugo?Treca stvar druga kamera na ip7+ sluzi samo za zumiranje i nista vise a ocekivao sam da ce ip7+biti osmo svetsko cudo,nazalost mislim da su i oni omanuli ali naravno bolje prosli od note 7.

Pazi ovo - hahaha imaju 11 članova-I na kraju ban - ajde još neko[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]
Moderatori nemojte zameriti što sam kacio slike ali morao sam - zaboravio na SPOILER
aca27747890c7cfc8ec951008141b510.jpg
9c74abe6799aefe2acb7b11eeaafb76c.jpg
05aaad8943efc8cbf8dfde7670568f2d.jpg
393bef145702c70f494c4805527a2966.jpg
8075f8e248737dd5f71a2ee1b52de58a.jpg
6d2e500410a096c7fd64f85a342ca961.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Naravno superman.... kako god bilo,ja ne mogu da verujem da neko može da podnese stock -u šalim se ko šta voli
Slično ti je i kod mene, stock/nerutovan uredjaj koristim samo prvih par nedelja.
Posle toga više cenim slobodu od garancije :)
Sa druge strane ne volim ni da se zezam često sa romovima, prošlo me je to odavno.

Trenutno na oktobarskom S romu.
Sačekaću po svoj prilici prvu verziju Superman N, još bolje drugu ili treću, tu bi trebalo da sve bude ispeglano i utegnuto pa ako bude tako vozim je narednih par meseci.

11 članova online[emoji14]

Poslednja izmena:
Ja na s4 i9500 bio do pre 20 dana ibio savršeno zadovljan naravno milion romova promenio ali zadnji starno savršen ispeglan mrzi me da tražim koji ali menjao sam svakih 15 dana i 3 -3ipo sot-a h ja oduševljen i padnem na telefon i slomim displej i pošto uvek idem na novu varijantu po svaku cenu nisam očekivao ni blizu ovo od s7 edge kupim nov za 370 verovali ili ne ,naravno bez garancije ,ali nije to poenta nego lepota kad ti si glavni i određujes kako ti radi i zašto telefon sot 8 sati prvo punjenje zadnji supermen rom 1.17 ludilo ,ali ko šta voli od fona.Pozz.

Recently, the manufacturer has released news that the Samsung Galaxy S7 will have the official Android update this month. Unlocked phones in Asian territories will likely get the update first, followed by those in Europe and the U.S. Besides this rollout, Samsung also released a guide to present consumers with an overview of the changes and new features that the OS has.
http://www.citizenoracle.com/2016/1...r-beta-testing-program-reopened-registration/

S7 EDGE

dizem na nougat samo ako dosta poboljasaju bateriju a sumnjam da hoce.. ne vidim razlog zasto ljudi jure te nove update sistema. koje su to super nove opcije, nemam pojma

Poslato sa trt-mrt
Baterija je bolja na beti provereno a i sve radi kao podmazano bar meni, a sto se tice ovih balkanaca neka idu odaklw su dosli

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ljudi ima li neko dobre volje da mi naruci Spigen case, naravno na moju adresu :)
Konkretno me zanima Spigen Liquid Crystal.

Evo prodam ti ja moj, da ne moraš da čekaš i druge maltretiraš :D
Ozbiljno, šta ti je problem da otvoriš račun kako su ti već pisali? Danas ti za ovo treba, sutra ko zna šta ćeš kupovati opet...

Edit. Iz nekog razloga mi forum pojede pola posta.

Poslednja izmena:
Vrh Dno