Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ja imam ovu drugu verziju, redovnu, koja nije dual i baterija je ok. Evo od juče ss, 6.0.1 i sve moguće je upaljeno. Inače ne štedim telefone, ali ovaj arčim za sve pare.
Dakle, lokacija upaljena, imam 4 mejla, gomila drugih sinhronizacija, samo noću od 1 do 7 je bio na WiFi a ovo ostalo na mobilnom netu (sam prebacuje sa 4G na šta mu odgovara), razgovora oko 45-50 minuta, osvetljenje na automatici... Izgurao je još nekih sat i nešto upaljenog ekrana pre nego što je završio na punjaču.
69c8d46336945241d5d5fe878fe90b86.jpg

17b9d0dd8cc80ded89366b83e8408742.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Extra rezultat.. Jos kad bih mogao i ja izvuci tako bilo bi super.. Jel ti net upaljen stalno? I kakvo ti je osvetljenje?
Deki,, radi sve ok. 8 SOT..

Poslato sa trt-mrt
Na WiFi ili? I koliko ti je poboljsanje donelo gasenje svih tih procesa?

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Extra rezultat.. Jos kad bih mogao i ja izvuci tako bilo bi super.. Jel ti net upaljen stalno? I kakvo ti je osvetljenje?

Na WiFi ili? I koliko ti je poboljsanje donelo gasenje svih tih procesa?

na wifi sam.. poboljsanja? nemam pojma jer ja to odmah odradim kod svakog telefona.

Poslato sa trt-mrt

Da, net je stalno upaljen. Nema poente imati ove telefone bez interneta... a osvetljenje na automatici.

Sad sam iskljucio google pa ce da vidimo a probacu i wifi dva dana pa da kako ce se ponasati.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

@azimuth slazem se naravno, ne pamtim kad sam ugasio net na telefonu

Sad tek vidim da vecina vas ima Edge-eve.. Ali svakako ubijali mi google backup i Facebook bateriju.. Sad sam ugasio Google Backup i obrisao fejs pa cemo videti.

Predpostavljam da je covek mislio da li se koristi mobile net ili wifi za surf i ostalo, a ne da se bukvalno gasi mobile data!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa napisao sam da mi je samo 6h proveo na WiFi dok sam spavao, ostatak vremena na 4g ili na koliko je već. Normalno da sam koristio telefon za sve, pa i za fb, tapatalk, društvene mreze, surfovanje itd.
Ja sam zadovoljan sa baterijom i radom telefona generalno.

Nema razloga da ne budes zadovoljan sa takvim ciframa!!

Mene samo interesuje da li ce sada zbog note 7 fijaska, samsung konacno da napravi novu verziju firmwera da bude bolja u celosti od predhodne (mada sam skeptican posto je i s8 na pragu)!!

Ko je na beti, jel dobija ota update?

Nećeš dobiti ota update jer
1. Nisi u beta programu
2. Nemas BTU csc
3. Ne nalaziš se u Britaniji.

Ako ovo zaobiđeš onda ćeš dobijati ota, a ako ne onda moraš peške da iz odina flešuješ.

Na Beta 3 verziji,postoji li mogucnost preuzimanja tema?Na beta 1 cini mi se bila samo jedna tema.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Ima samo jedna tema ali na xda imas da skines fosta tema koje provereno rade

Ne mora biti ništa primetno novo, mesečna ažuriranja su obično ispod haube.

Ma danas se gleda hauba jer ako imas nabudzenu haubu logicno da je i motor mrcina.;)Isto vazi i za muziku koja se nekad slusala,sad se vise gleda.

Poslednja izmena:
Ma danas se gleda hauba jer ako imas nabudzenu haubu logicno da je i motor mrcina.;)Isto vazi i za muziku koja se nekad slusala,sad se vise gleda.

Od aprila, tj. od kako ga imamo u kući... telefon nije dobio nikakvu nadogradnju funkcionalnosti. Flagship, malo sutra.

Ne znam sta tacno ocekujes da dobijes? Evo imaces sada sa nougatom secure folders, pa malo li je?! Ja sam prezadovoljan vec i kad nista ne uspeju da uniste, ne moraju da mi daju nista novo, samo neka radi kako treba ovo sto imam.

Ne znam sta tacno ocekujes da dobijes? Evo imaces sada sa nougatom secure folders, pa malo li je?! Ja sam prezadovoljan vec i kad nista ne uspeju da uniste, ne moraju da mi daju nista novo, samo neka radi kako treba ovo sto imam.

+1001

S7 EDGE

Ma mogu oni ali nece ali za te pare koje kosta,sad se bez problema kupuje polovan auto,tako da oni sto nemaju auto sigurno ce se pre odluciti za kola nego za tel.Nemam nista protiv tel i ja ga imam da me ne shvatite krivo.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Već duže vremena za iste pare koliko košta telefon ili računar možeš da uzmeš solidan polovan auto, tako da to i nije neko merilo.
Ako već porediš, onda je kupovina skupljih telefona isto što i kupovina skupljih kola. I jeftiniji telefon će ti završiti posao baš kao što će te jeftiniji auto odvesti od tačke A do tačke B. Pitanje je luksuza i mogućnosti. Svakako da je ugodniji (brži, komforniji, pregledniji) rad na skupljem telefonu, baš kao što je udobnije, toplije/hladnije, prijatnije voziti neki auto od oko 50-60k € nego od 10k.

Ja nemam, ali sam čuo da se neki žale. Telefon sam uzeo u julu, ako ti to nešto znači...

Citam da se ljudima to desava, mada mi je nelogicno da se na telefonu od 500+e desavaju takve stvari.
A ja volim sve da mi bude pod konac pa kad bi video tako nesto izludeo bi..

Ja pored Easy Home app nikad ne stiskam dugme-dovoljan je dodir - tako da ni ja nemam problema sa tim

S7 EDGE

Ma ja cu svakako da uzmem telefon sa dve godine garancije, pa i ako mu bude nesto odma ga nosim.

Vrh Dno