Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Sta ste koristili za instalaciju bete? Nasao sam na par mesta, ali ne znam da li je to poslednje izdanje..

Mislim da nisu postavljali za betu 2 i 3 linkove. Ja sam držao prvu betu i radila je odlično. Baterija drži kao na 6.0.1 ili čak i malo bolje, sve ostalo šljaka bez problem.
Ima na xda poprilično velika tema o tome. Ako ne uspeš da se snađeš, javi pa da je potražim i ja. Negde sam ovde i ostavljao link, ali nemam pojma na kojoj je strani.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

nasao sam na xda i to je ok, ali sta je sa onim beta programom? Probao malo pre, ali dobijam server error..
Ne dobijam niti jedan update, nije mi jasno zasto...
5bd9d9a3c6dc28bb2cb465737eb6cdae.jpg
1b107144eb4ac91b691686a8b692ac2e.jpg
09ce9e2537554b903ea1fe9bc2727110.jpg

Poslednja izmena:
Koji beta program? Da se prijaviš? To za sada možeš samo ako imaš BTU csc i ako si u UK.
BTU možeš lako flešovati, a lokaciju pretpostavljam da možeš lažirati preko nekog vnp-a.

Upravo to...samo par zemalja za sada moze da se prikljuci beta testiranju (nije vise samo uk). Treba naci fw i odinom spucati kontam

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ili kupis telefon na oglasima nov, karticu od 256gb mnogo brzu takodje i ostane ti jos jedno 300-400€ viska!

Šta mislite koliko će ljudi kupiti telefon, uslikati račun, a onda vratiti telefon? :)

Pfff...a za nas koji smo kupili ranije nista ccc...

Ili kupis telefon na oglasima nov, karticu od 256gb mnogo brzu takodje i ostane ti jos jedno 300-400€ viska!

Gde to ima od 256gb na oglasima super brza a jeftina sd kartica ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pogledaj na njihovom sajtu, mozda ima. U HR daju 128GB.

Poslato negde iz svemira

Te jeftine kao prvu nisu deklarisane brzine a ni kapaciteta,ja sam sa ebay-a narucio 256gb koja nije bila kapaciteta veceg od 10gb u realnom radu a o brzini da i ne govorim,bila je ok 50e navodno samsung ,zalio sam se i novac dobio nazad a karticu polomio tako da ta prica o jeftinoj 256gb kartici na zalost nije tacna iz iskustva pricsm,bez 200e nema kartice

ima SanDisk 200GB karticu za mislim oko 70e.
Nije speed King, ali jeste dovoljna za 4K.

@dule2303 Pa ni ova od 64 sto samsung deli nije nikakav speed king. Kako god moja poenta posta je bila skroz drugacija. A za 70-100€ je cinjenica da ih ima sto he opet daleko povoljnije nego uzeti tel u samsungu.

Poslednja izmena:
Dobri su. Za dve nedelje tri bete. To može da znači samo da rade i da će uskoro i zvanična verzija.
Dobro ih je prodrmao fijasko sa Note 7, pa sad vidimo da mogu i brže, samo kada hoće ;)

:) to je sve zasluzan note7. Pogledaj reklame, kod nas je s7 i s7e u reklamama vise nego kad je bio flagship, ups pa sad je opet flagship :), thx note7

Da li je neko instalirao temu za s7 AllBacksBlack_Fusion.Ne mogu nikako da nađem data/overlays/jsonfiles potupak instaliranja:Take your Root Explorer (I´m using FX or ES) navigate to System(Root) - data - overlays. Delete preferences folder.
Go into jsonfiles. Move the content of the folder trialjson to userjson. Reboot and apply the theme.
Još jedno pitanje da li neko zna koji je ovo icon pack na echoe rom v14 https://www.youtube.com/watch?v=_zCpriLRxTY
Ja sam na supermen romu.

Poslednja izmena:
Izvinjavam se za off, ali moze li da mi neko okaci gde ima te kartice od 256gb za 70e? Ha to jos nisam video...a rado bih kupio jednu.

Verovatno da ima na Aliexpress i sl mestima, ali em nisu original, em nisu deklarisanog kapaciteta, a bogme nisu ni te brzine u pitanju.
SanDisk ima odlične kartice, fotografi ih uglavnom koriste zbog pouzdanosti, ali su zato cene otišle u nebesa. Ja sam uzeo Transcend od 64GB za oko 3000 kod nas, 5 godina garancije, a brzina je taman tolika da sve radi odlično. Nema sumnje da može biti brži i upis i čitanje, ali za telefon je puna kapa što se mene tice.

Drugari gde ima da se nabavi s7 Edge dual sim crni po ok ceni? I da vazi garancija... U hramu ga nemaju vec duzi period..

Pa lepo ja rekoh da nema. :)
Baš tako. Kaže neko ali express, jel moguće da ljudi kupuju kartice na ali express-u, mora se prekrstim [emoji1]
Ja sam odavno uzeo PNY elite na amazonu od 64, bila je nešto povoljno možda oko 30ak$. Meni puna kapa 64+memorija telefona mada ko snima 4K može brzo da je napakuje.

Znatiželje radi ubacih Nougat betu 3 na moj S7, jedna riječ - fantastično!

Sent From My Samsung S7 using Tapatalk

Vrh Dno