Ja sam kupio takvoj prodavnici. Nisam dobio fiskalni racun,garancija dve godine. Telefon je imao problem sa baterijom,gasio se i nije hteo da se upali. Covek mi je odmah dao novi telefon,sto mislim da operateri ne bih uradili,nego bi tel. dali u ovlasceni servis.Tako da imam pozitivno iskustvo sa takvim servisima.Ljudi kakva su vam iskustva sa prodavnicama iz Bgd koje se reklamiraju na kupimobilni sajtu i koje s7 edge prodaju po 555e-560e? Zanima me da li neka od njih daje fiskalni račun i da li su telefoni u originalnom pakovanju?
Mislio sam da kupiš preko oglasa telefon koji je uzet preko operatera.Ok, hvala. Znam da je tako najsigurnije uzeti telefon ali meni trenutno neki ugovor nije opcija.
Ja sam kupio takvoj prodavnici. Nisam dobio fiskalni racun,garancija dve godine. Telefon je imao problem sa baterijom,gasio se i nije hteo da se upali. Covek mi je odmah dao novi telefon,sto mislim da operateri ne bih uradili,nego bi tel. dali u ovlasceni servis.Tako da imam pozitivno iskustvo sa takvim servisima.
S7 Edge
Koliko sam ja citao sta su drugi pisali u vezi garancije,trebas sa tim likom od koga uzimas mob. da izvadis punomocje.U slucaju da se desi da se pokvari mob. onda imas pravo da trazis nov,a ne da ti ga popravljaju i to vazi u prva 6 meseca po zakonu.A posle 6mes. je standardno nema zamene nego kako servis odluci...ali nadam se da neces doci u tu situaciju posto je model ok i nema previse zamerki.I meni deluje kao prednost uzeti tako jer bar znaš da nije refurbished nego nov. A što se tiče garancije jel znaš kako to ide jer nije na moje ime?
Ljudi ima li neko dobre volje da mi naruci Spigen case, naravno na moju adresu
Konkretno me zanima Spigen Liquid Crystal.
Da uprostim. Ako uzimaš od osobe koja je kupila telefon na svoje ime, onda odeš u opštinu i tamo ti on (kupac iz ugovora) daje punomoćje (košta negde 400-500din) koje ti treba da bi mogao bez vlasnika da ostvariš prava iz garancije. Praktično, ti u ime i za račun vlasnika ugovora tj lica na čije ime glasi ugovor obavljaš te radnje. Sve ovo važi isključivo ukoliko kupuješ od onog ko je kupio telefon kod operatera.I meni deluje kao prednost uzeti tako jer bar znaš da nije refurbished nego nov. A što se tiče garancije jel znaš kako to ide jer nije na moje ime?
Ja mogu da dam punomocje Peri iz Pekinga. Nebitno je gde se nalazis@Nigor @azimuth hvala obojici. Sad mi je jasno naravno. Jedino još me zanima ako nismo iz iste opštine prodavac i ja u kojoj opštini se overava punomoć? Sad sam otišao u totalni off ali obecavam nema više pitanja dok ne uzmem tel)
Ima. Pogledaj na SamMobile. Navodno neće imati 3.5mm i imaće 2K displej + bolji materijal.Jel ima kakvih vesti za s8?
Gefufne od cincilatora na blajbingeru
http://www.sammobile.com/tag/galaxy-s8/Jel ima kakvih vesti za s8?
Jel ima kakvih vesti za s8?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari