Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nisam u toku sa S7edge, ali reče mi rođak iz servisa da se svaki četvrti - peti reklamira relativno brzo nakon kupovine (preko 20%) i da je sličan problem kao sa LG G4 pločama.
Da li se dešavalo nekom sa foruma?

Nisam u toku sa S7edge, ali reče mi rođak iz servisa da se svaki četvrti - peti reklamira relativno brzo nakon kupovine (preko 20%) i da je sličan problem kao sa LG G4 pločama.
Da li se dešavalo nekom sa foruma?
Moj je najstariji. Padao..sav jadnik izlupan..sa njim ronio.Tusirao se... radi super... G4 ima problem sa nekim serijama ali ne na svim. Svakog dana sam u servisu privatno pa pricam sa njima. S7 nema apsolutno problem sa pločom...

Poslato sa trt-mrt

Drugaru mi se pojavila crvena linija duz ekrana, problem je sto je nekad ima nekad nema, da li uvazavaju garanciju za tako nesto?

S7e ?
Trebalo bi pošto je to hw kvar

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da s7e.
Da ali problem je sto je juce bilo a danas se ne vidi i tako u krug.
Ne znam sta je uopste uzrok, vjerovatno neki problem kod amoled panela.
Da li je neko imao slican problem?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko sam primetio to se uglavnom javlja kod s7e. Verovatno zbog zakrivljenih ivica .. bilo je par slučajeva ovde na forumu

Šta se to dešava sa samsungom [emoji102]

Ako će ovako ažurni da budu sa S serijom neka im se zapali i svaki note 8 :)

Trebali su jos odavno da izbace oficijalnu sedmicu. Drugi moseli vec uveliko imaju

Pričamo o Samsung-u :)

Ja sam imao isti slucaj na mom s7 edge, samo sto se meni pojavljivala zelena linija. Tražio, i posle 14 dana DOBIO nov s7 edge. E sad, moj je bio mlađi od 6 meseci tako da sam po zakonu o zaštiti potrošača tražio da mi ne popravljaju uređaj, već da mi daju isključivo nov. Uzet preko VIP-a.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

^ Da li je jos neko ovo trazio,I prosao ovako dobro?

Послато са SM-T350 уз помоћ Тапатока

Kakva je kamera na Nugatui,jesu malo redukovali sharpenning na fotkama?

Moze li neko da ostavi link za poslednju betu

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Imaš na prethodnim stranama link, ali moraš da rutuješ telefon da bi stavio poslednju betu. Za prvu nisi morao.

Probao sam nekoliko desetina ROM - ova i za sada mi je na 7.0 najbolji Proton (trenutna verzija 1.8 mada ja sam na 1.7), a na 6.0.1 SuperMan (trenutna verzija 1.17).

Ima li neko link ili Predlog za neki zanimljivi gadget ☺️

Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ ¯\_(ツ )_/¯.............

Evo danas sam imao prvi bag na ovom telefonu.

Kad me neko pozove ne mogu da se javim. Prevucem slusalicu i ono stoji kao da sam se javio ali telefon i dalje zvoni. Kad ponovo idem kao da prevucem i ako je ne vidim opet se pojavi ono zelena i crvena slusalica. I tako moram da prekinem razgovor.

Dva puta mi se desilo. Restartovao sam telefon valjda nece da se ponavlja.

^
Mom drugaru se to isto desava, samo kad je telefon zakljucan, ne moze nikako da se javi, 2x reklamirao telefon i nisu mu prihvatili garanciju u mtel-u, probao da instalira par drugih firmware-a i nista mu nije pomoglo.
Sreca pa se ne desava cesto, kaze u zadnih mjesec dana mu nije zakucao, al mu se pojavio problem sa crvenom linijom duz ekrana, al i to mu se desava povremeno , danas ima sutra nema, zalomio mu se bas los primjerak.

Čitajući ove vaše probleme, stičem utisak kao da ne koristimo iste telefone. Ja na ovom mom primerku nemam ama baš nikakvih problema. Na zvaničnom 6.0.1 sam, SEE.

Što se tiče ovih poziva, to je softverski problem i morao bi da se reši ili hard resetom ili zamenom roma (ukoliko nisi jedini na tom roku koji ima takav problem). Da li si imao ili imaš neku aplikaciju tipa one da razvuče sliku kontakta preko celog displeja? Nešto za snimanje razgovora? Bilo šta što ima veze sa samom Phone aplikacijom?

Evo danas sam imao prvi bag na ovom telefonu.

Kad me neko pozove ne mogu da se javim. Prevucem slusalicu i ono stoji kao da sam se javio ali telefon i dalje zvoni. Kad ponovo idem kao da prevucem i ako je ne vidim opet se pojavi ono zelena i crvena slusalica. I tako moram da prekinem razgovor.

Dva puta mi se desilo. Restartovao sam telefon valjda nece da se ponavlja.
Mislim da je do mreže i sim kartice. Ja sam taj problem imao i na Note3, ali samo kod određenog operatera. A i neki drugar isto na S3, kod istog (kineskog) operatera. Doduše, ne dešava mi se to na edgu.

Nema ništa, beta 3 je tu već nedelju dana. Cenim da će ili betu 4 i odmah potom finalnu verziju pustiti ili će odmah ići na finalnu. Inače, beta je 7.0, a hoće da puste odmah 7.1.1.

Ultimateshield staklo je ok, ali mana je definitivno loš odziv touch-a cim je display malo više umazan od korišćenja, zamašćen i slično... Mora debeo bris o pantalone, pa onda nazsd nazad na korišćenje.

Sent from S7

Evo decembarski update - samo šta je u tih 273 mb
Pazi kad nema ni na Samsungovom sajtu moja verzija
524136acdf0eed74c9e45986dee92a71.jpg

45f53d64ca1ee36d4d089fd9ff4ae8ef.jpg
29dc7fa392bebf095d52831feddd5140.jpg
b88cd5c3c627c4476254dc1540110f2f.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Bio za vikend u Vipu sa sestrom posto joj istekao ugovor, a i G4 je otisao u vecna lovista. Gledali telefone i kaze teta iz Vipa da se nece zadovoljiti kvalitetom fotografije na S7 i da bolje uzme Sony X [emoji1]

8. update po redu za isti samsung tel, covece ovi bas poceli ozbiljno da rade!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Koji je najažurniji region za S7? Ovaj moj Hungary (T-Mobile) (TMH) ima još uvek oktobarski update.. I da li to ima veze sa tim što je sa mreže, imao je njihove aplikacije, i kada se pali pise T-Mobile?

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Pa promeni mu rom. To barem nije problem. Zvekni SEE pa koji CSC ti zapadne, a u svakom slučaju neće biti neki sa mreže.

Koji je najažurniji region za S7? Ovaj moj Hungary (T-Mobile) (TMH) ima još uvek oktobarski update.. I da li to ima veze sa tim što je sa mreže, imao je njihove aplikacije, i kada se pali pise T-Mobile?

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Telefoni sa mreže uvek kasnije dobiju update

S7 EDGE

Nazad
Vrh Dno