Moj je najstariji. Padao..sav jadnik izlupan..sa njim ronio.Tusirao se... radi super... G4 ima problem sa nekim serijama ali ne na svim. Svakog dana sam u servisu privatno pa pricam sa njima. S7 nema apsolutno problem sa pločom...Nisam u toku sa S7edge, ali reče mi rođak iz servisa da se svaki četvrti - peti reklamira relativno brzo nakon kupovine (preko 20%) i da je sličan problem kao sa LG G4 pločama.
Da li se dešavalo nekom sa foruma?
Trebali su jos odavno da izbace oficijalnu sedmicu. Drugi moseli vec uveliko imajuŠta se to dešava sa samsungom [emoji102]
Ako će ovako ažurni da budu sa S serijom neka im se zapali i svaki note 8
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Mislim da je do mreže i sim kartice. Ja sam taj problem imao i na Note3, ali samo kod određenog operatera. A i neki drugar isto na S3, kod istog (kineskog) operatera. Doduše, ne dešava mi se to na edgu.Evo danas sam imao prvi bag na ovom telefonu.
Kad me neko pozove ne mogu da se javim. Prevucem slusalicu i ono stoji kao da sam se javio ali telefon i dalje zvoni. Kad ponovo idem kao da prevucem i ako je ne vidim opet se pojavi ono zelena i crvena slusalica. I tako moram da prekinem razgovor.
Dva puta mi se desilo. Restartovao sam telefon valjda nece da se ponavlja.
Telefoni sa mreže uvek kasnije dobiju updateKoji je najažurniji region za S7? Ovaj moj Hungary (T-Mobile) (TMH) ima još uvek oktobarski update.. I da li to ima veze sa tim što je sa mreže, imao je njihove aplikacije, i kada se pali pise T-Mobile?
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari