Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Extra
1c6bbd439f0be1228f2585ed4cce0d91.jpg
b84feef32eeb2c35d06bc23b78223f39.jpg
345701736f1232ba42e56736d79a10bb.jpg
f663a5bd95f5d8fd8deb76494b42f30f.jpg

S7 EDGE

De ces bolje samo tako da ostane.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ljudi kakva su vam iskustva sa prodavnicama iz Bgd koje se reklamiraju na kupimobilni sajtu i koje s7 edge prodaju po 555e-560e? Zanima me da li neka od njih daje fiskalni račun i da li su telefoni u originalnom pakovanju?

Nema fiskalni. Bolje možda juriti od operatera.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ljudi kakva su vam iskustva sa prodavnicama iz Bgd koje se reklamiraju na kupimobilni sajtu i koje s7 edge prodaju po 555e-560e? Zanima me da li neka od njih daje fiskalni račun i da li su telefoni u originalnom pakovanju?
Ja sam kupio takvoj prodavnici. Nisam dobio fiskalni racun,garancija dve godine. Telefon je imao problem sa baterijom,gasio se i nije hteo da se upali. Covek mi je odmah dao novi telefon,sto mislim da operateri ne bih uradili,nego bi tel. dali u ovlasceni servis.Tako da imam pozitivno iskustvo sa takvim servisima.

S7 Edge

Onda te nisam razumeo. Na kraju će tako i biti jer u praksi ništa veću garanciju ne bih dobio u prodavnicama za pomenutu cenu.

Edit: Još jedno pitanje, ako znaš. Ako je tel fabrički otključan pomoću koda da li se to poništava nakon eventualnog hard reseta pa treba ponovno otključavanje?

Poslednja izmena:
Nismo do sada videli zaključane S7(E) na forumu, tako da mislim da je sigurno pretpostaviti da su svi otključani.

A svi otključavani preko koda ostaju otključani i dalje posle hard reseta.

Ja sam kupio takvoj prodavnici. Nisam dobio fiskalni racun,garancija dve godine. Telefon je imao problem sa baterijom,gasio se i nije hteo da se upali. Covek mi je odmah dao novi telefon,sto mislim da operateri ne bih uradili,nego bi tel. dali u ovlasceni servis.Tako da imam pozitivno iskustvo sa takvim servisima.

S7 Edge

Jel možeš da napišeš koja prodavnica je u pitanju? I da li je to slučaj bio sa s7 edge ili nekim drugim telefonom? Hvala.

S7 edge. Servis u Sarajevskoj 40 ,ne znam dal smem da pisem ime. Ukucaj na netu imas

S7 Edge

Od operatora ja mislim da je bolja varijanta,pa ti odluci...
PoZz!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I meni deluje kao prednost uzeti tako jer bar znaš da nije refurbished nego nov. A što se tiče garancije jel znaš kako to ide jer nije na moje ime?

I meni deluje kao prednost uzeti tako jer bar znaš da nije refurbished nego nov. A što se tiče garancije jel znaš kako to ide jer nije na moje ime?
Koliko sam ja citao sta su drugi pisali u vezi garancije,trebas sa tim likom od koga uzimas mob. da izvadis punomocje.U slucaju da se desi da se pokvari mob. onda imas pravo da trazis nov,a ne da ti ga popravljaju i to vazi u prva 6 meseca po zakonu.A posle 6mes. je standardno nema zamene nego kako servis odluci...ali nadam se da neces doci u tu situaciju posto je model ok i nema previse zamerki.
PoZz!

Da uprostim. Ako uzimaš od osobe koja je kupila telefon na svoje ime, onda odeš u opštinu i tamo ti on (kupac iz ugovora) daje punomoćje (košta negde 400-500din) koje ti treba da bi mogao bez vlasnika da ostvariš prava iz garancije. Praktično, ti u ime i za račun vlasnika ugovora tj lica na čije ime glasi ugovor obavljaš te radnje. Sve ovo važi isključivo ukoliko kupuješ od onog ko je kupio telefon kod operatera.
Da li ti je sada jasnije?

@Nigor @azimuth hvala obojici. Sad mi je jasno naravno. Jedino još me zanima ako nismo iz iste opštine prodavac i ja u kojoj opštini se overava punomoć? Sad sam otišao u totalni off ali obecavam nema više pitanja dok ne uzmem tel :))

Pa tamo gde budete obavljali kupoprodaju. Bitan je pečat, ništa drugo. Isto to punomoćje može i notar da overi, ali ne znam koliko to kod njih košta, mada bi trebalo da je tu negde...

Totalno nema veze u cijoj opstini ce biti jer vi ne pravite kupoprodajni ugovor vec klasicno punomocje.

Envoyé de mon SM-G930f

Jel ima kakvih vesti za s8?

Gefufne od cincilatora na blajbingeru

@Nigor @azimuth hvala obojici. Sad mi je jasno naravno. Jedino još me zanima ako nismo iz iste opštine prodavac i ja u kojoj opštini se overava punomoć? Sad sam otišao u totalni off ali obecavam nema više pitanja dok ne uzmem tel :))
Ja mogu da dam punomocje Peri iz Pekinga. Nebitno je gde se nalazis

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

Ja sam uzeo s7 preko kp. Telefon star 2m, kao nov, 2g garancije u vipu
430 me kostao.
Zadovoljan sam jer jedva se resih ajfona 6s, nece ga niko

Vrh Dno