Ultimate shield...bar 30x ponovljeno u temi do sadaJa narucih cini mi se bas tu Liquid Crystal, do sad nosio neku socijalnu providnu koja vec krenula da menja boju i da se prlja..
Jel uspeo neko da pronadje adekvatnu foliju za ekran? (da ide skroz do ivice)
Lepo, još ostaje da se odlučim da li da flešnem odmah po izlasku ili da sačekam prvi Superman N.
Nije isključeno da će ipak biti neophodan fleš (potencijalne promene u bootloaderu itd).
dizem na nougat samo ako dosta poboljasaju bateriju a sumnjam da hoce.. ne vidim razlog zasto ljudi jure te nove update sistema. koje su to super nove opcije, nemam pojmaAndroid Nougat for Samsung Galaxy S7 and S7 Edge Might Be Coming Before 2016 Ends
http://neurogadget.net/2016/12/04/a...alaxy-s7-s7-edge-might-coming-2016-ends/48297
Onda ću odraditi regularni update kada izađe.... to će biti prvi upgrade kod mene da nije tandara pišore. UVEK zeznu bateriju i još po nešto..Sad i ovi prodavači magle iz Apple zeznuli OS. Kod mene na ipad sada lagovi i bugovi samo tako.. ios 9 i ios 10.. krševiOvako je dobra a komentari su da je još bolja na N
Ali brate mili upiškim se uvek kad vidim trt mrt [emoji24] [emoji24] [emoji24]
S7 EDGE
Probaj pa ćeš videti [emoji1]Onda ću odraditi regularni update kada izađe.... to će biti prvi upgrade kod mene da nije tandara pišore. UVEK zeznu bateriju i još po nešto..Sad i ovi prodavači magle iz Apple zeznuli OS. Kod mene na ipad sada lagovi i bugovi samo tako.. ios 9 i ios 10.. krševi
Poslato sa trt-mrt
Haha - dobra ideja [emoji24] [emoji24] [emoji106]Ja idem da se registrujem i reklamiram Bench tamo![]()
Slično ti je i kod mene, stock/nerutovan uredjaj koristim samo prvih par nedelja.Naravno superman.... kako god bilo,ja ne mogu da verujem da neko može da podnese stock -u šalim se ko šta voli
Baterija je bolja na beti provereno a i sve radi kao podmazano bar meni, a sto se tice ovih balkanaca neka idu odaklw su doslidizem na nougat samo ako dosta poboljasaju bateriju a sumnjam da hoce.. ne vidim razlog zasto ljudi jure te nove update sistema. koje su to super nove opcije, nemam pojma
Poslato sa trt-mrt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari