Ja skoro uvek 60+ merim u BG, a nisam ovaj 4g plusTi se smej, ali to su za Telenor istorijske 4G brzine - prešao si prvi 50 megabita [emoji1]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)
Nek te služi dobro [emoji106]Da se zapljunem i ja među vama koji imate S7 edge. Uzeo sam ga preko oglasa, iz Telenora je. Došao je sa instaliranim Nougat sistemom. 470€ sam ga platio.
Inače prešao sam sa Note 4 modela kojeg sam arčio 2 godine.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Meni je fascinantno kako on drži cenu. Ja pre 6-7 meseci kupio dual SIM za 520e.Da se zapljunem i ja među vama koji imate S7 edge. Uzeo sam ga preko oglasa, iz Telenora je. Došao je sa instaliranim Nougat sistemom. 470€ sam ga platio.
Kako se bekapuje, to me recimo zanima.Ovaj Secure Folder je genijalna stvar moram priznati. Dobija se potpuno odvojen workspace koji nema veze sa ostatkom telefona.
Sent from my S7 using Tapatalk
To su dva različita telefona, namenjena dvema različitim grupama korisnika. Meni su Note 7 i iPhone 7 u istoj grupi koja se zove "Nisu za mene".Nije bilo Note 7 da mu obori cenu.
Btw, ne može izgleda na rootovanom uređaju. Meni je failovao da napravi Knox node.Kako se bekapuje, to me recimo zanima.
Nešto sam čuo da bi i mi trebalo danas-sutra da dobijemo...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja mislim da je on mislio u fazonu malo sutra. [emoji4]Da dobijemo? Mislis zvanicni ili sta
Nemam tih problema.Da li neko ima problem sa Novom? Svako malo mi se prebaci na TW iako sam postavio Novu kao default launcher.
Ja mislim da je on mislio u fazonu malo sutra. [emoji4]
I ja sam na betiVerovatno zato što sam na poslednjoj beti,mada tih problema nisam imao na Note 4.
Da dobijemo? Mislis zvanicni ili sta
Ja mislim da je on mislio u fazonu malo sutra. [emoji4]
Opasno ste me izignorisali, mesecima vec samo o nugatu pricate [emoji23]Da li se nekom desilo da nece da mu cuva slike sa kamere na mem.kartici? I posle restarta isto se desava ne mogu cak ni da odaberem kao lokaciju za cuvanje karticu. Dok na primer u galeriji pristupam sadrzaju kartice i sve slike se vide od ranije. Da li je to problem do kartice ili se telefon nesto pogubio? S7edge je u pitanju
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Proveriš tako što ubaciš bilo kakvu drugu karticu i probaš da zadaš da čuva nove slike tamo.Opasno ste me izignorisali, mesecima vec samo o nugatu pricate [emoji23]
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ako nije problem na pm da pustis od koga si uzeo posto sam video samo jednog coveka za te pare da prodaje na kp. I napisi koju rec kako si zadovoljan jel sve korektno prošlo.Da se zapljunem i ja među vama koji imate S7 edge. Uzeo sam ga preko oglasa, iz Telenora je. Došao je sa instaliranim Nougat sistemom. 470€ sam ga platio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari