Hector Ruiz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 390
Uzeo sam ga na mobilnom svetu, nije bio preprodavac.
Iskreno, tesko da ce ona folija dugo da stoji, a staklo je ruzno. ***, izbegavati kljuceve i sitninu i uzivati^ sa čime se slaže od folija ili stakala? Ima dosta zaštita, ali neke dižu folije i *** onda.
Meni danas stigla singapurćanska plava [emoji12] i mogu da kazem da je vrh nalegla.jedino su po danu veci otisci prstiju,al sta je tu je^ sa čime se slaže od folija ili stakala? Ima dosta zaštita, ali neke dižu folije i *** onda.
Kupio sam Novu odavno, počeo da koristim neko vreme, kako sam često menjao telefone svi su mi bili isti. Odustao. Kad je Samsung, biće TW dok me ne smori. Kad je nexus, biće klotara dok me ne smori...Spasi sebe, navikni se na nova launcher prime...viber radi sve bez problema
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Iskren da budem imam bas brdo ideja sto se ovih tema tice i stvarno bi voleo da se oprobam u pravljenju, mada nikako da nadjem najnoviju verziju onog theme editora.... mrtvi samsung, uglavnom lepe teme, hvala sto si ostavio linkhttps://www.sammobile.com/2017/02/2...signer-hiten-soni-go-free-for-a-limited-time/
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ladno je stigo za SEE,pada remont.[emoji4]Skida se Nougat za SEE. Moj je sa Telenora. Jupiiiiii![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari