Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ja dobijam notifikaciju za update ali kada je otvorim kaze mi da vec imam zadni soft
bf273cda371f803e2d3ca71830e0edf4.jpg

f3c147479f141fdfc7e632722a5a81cb.jpg

Poslednja izmena:
To te Samsung troluje :-D I ja sam tako dobio pre mesec dana, ispostavilo se da neke Samsungove aplikacije imaju update.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Danas mi je stigao ringke fusion, porucen pre tacno 6 dana. Nesto manje od 10 evrica na ebay-u. Dobra zastita, moja preporuka.
DSC00772.JPGDSC00773.JPG

^ sa čime se slaže od folija ili stakala? Ima dosta zaštita, ali neke dižu folije i *** onda.

Može li pomoć? Kad uđem u galeriju slike neće da mi rotira iako je podešeno da mi rotira slike u zavisnosti u kom položaju držim telefon.
A kada sam u kameri i odatle uđem u galeriju rotacija mi radi.

Probao da resetuješ telefon?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Probaj sa wipe cache da fix.

Našao sam rešenje na netu. Pošto sam instalirao Novu uradio sam restore svih bivših podešavanja. Bilo je potrebno da izbrišem ikonicu galerije sa radne površine i da je ponovo tu postavim i sad radi.

Diže, potvrđujem.
Za sada mi silikon onaj kao 3D što sam već postavio u temi nije podigao foliju, mirišu se.

Da li je na v7 isto kao na v6 što se tiče obaveštenja na ikoni vibera i signala?
20170222_184950.png

Signal i ne znam šta je, ali za Viber još uvek ništa od obaveštenja na ikonici i to sad već postaje prilično iritantno.

Onda ništa, ne prelazim još :d

Spasi sebe, navikni se na nova launcher prime...viber radi sve bez problema

Ima da se ne plaća tej prajm [emoji1]

Realno iz poštovanja prema kvalitetu programa ga treba platiti kao i titanium backup i mx player pro!

^ sa čime se slaže od folija ili stakala? Ima dosta zaštita, ali neke dižu folije i *** onda.
Meni danas stigla singapurćanska plava [emoji12] i mogu da kazem da je vrh nalegla.jedino su po danu veci otisci prstiju,al sta je tu je

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Spasi sebe, navikni se na nova launcher prime...viber radi sve bez problema

Kupio sam Novu odavno, počeo da koristim neko vreme, kako sam često menjao telefone svi su mi bili isti. Odustao. Kad je Samsung, biće TW dok me ne smori. Kad je nexus, biće klotara dok me ne smori...

Pozz ljudi, nisam mogao vise da cekam apdejt pa odradio root i flesovao supermena.. Posto nisam u fazonu jos od s3/4 vidim csc je uk, a kod napomenutih telefona toga nije ni bilo.. To je problem neki ili ne?

Nije problem nikakav. Uživaj u Nougatu.

E hvala ti.. Radi sve kul i brzo, nego rekoh da pitam za svaki slucaj da sredim odmah..

Skida se Nougat za SEE. Moj je sa Telenora. Jupiiiiii :)

Screenshot_20170224-074520.png
OTA![emoji7] [emoji4] [emoji39]

E bogu hvala da vas ne slušamo više kako kukate [emoji14]

Ajte vi to lepo istestirajte, pa da vidim da li da skidam :D za sada sve radi kao zmaj na MM, pa mi se ne mili da čačkam ono što nije pokvareno :)

Nazad
Vrh Dno