azimuth
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2014
- Poena
- 100
Au brate jel si uopste pogledao link?
Uz TV se dobija nov S7! :wall:

Ja ovde nigde ne vidim bilo kakav telefon... Prosvetli me.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Au brate jel si uopste pogledao link?
Uz TV se dobija nov S7! :wall:
A pa dobro je onda ,i meni je cool sa supermanom 2.2Letiiii nemam zamerke nikakve uzeo mu danas wifi charger da mu pravi društvo
Uradi - baterija kod mene je istaRecite mi molim vas vi koji imate s7 edge i ste updejtovali na nougat,kako ste zadovoljni nougatom?
Kakva je baterija,performanse,jel ima bagova? Kako vam se svidja nugat jel vam je bolji od muchmalow?
Nedge citam pise da nakon nugata baterija je mnogo losa,negde da je bolja... Pa neznam sta da radim dali da radim update ili ne...
Kako da vratim kad ne moze da se vrati ako nemas root?Uradi - baterija kod mene je ista
Više mi se sviđa N
Dosta fluidnije radi
Pa i ako ti se ne sviđa ti vrati
S7 EDGE
Na'rani kerove i ništa ne diraj
Za menjanje imaš edit ikonicu prvih sat vremena.Zna li neko kako se menjaju odnosno brisu postovi ovde na forumu preko tapatalca posto mi nekad ne prikaze celu poruku
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Jača mreza i jači net tj jače frekvencije rada što dalje implicira da bolje radi i brzi net [emoji1]Kolege, upravo primetih sad na poslu ovo +. Prvi put to vidim, šta bi ti trebalo sad da znači?
![]()
Kolege, upravo primetih sad na poslu ovo +. Prvi put to vidim, šta bi ti trebalo sad da znači?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari