Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Au brate jel si uopste pogledao link?
Uz TV se dobija nov S7! :wall:
f860ffd84b0fed717cf135522db7020c.jpg

Ja ovde nigde ne vidim bilo kakav telefon... Prosvetli me.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Letiiii nemam zamerke nikakve uzeo mu danas wifi charger da mu pravi društvo

Gde si ga tačno uzeo? Ja vec dugo planiram da uzmem i sve kontam mozda cu brzo menjati telefon, al jedino za zakrivljenog brata ako ga promenim izgleda [emoji23]

Sent from my S7 using Tapatalk

Uzimao sam ranije za predhodni preko alliexpresa a sad sam uzeo preko kupujem prodajem neki mobil shop iz Pazara ... Radi kako valja sve za 1820 dinara na kućnu adresu a u VIP 4800 evo baš da im ne dam

@axel-junior, to je to, telefon i full kurišćenje sa svim app, kakva ti je baterija?

@Ivan I. Ako sam samo na wifi, bude oko 6h30min prosecno. Sto se vise ubacuje mobile data, to ide manje, recimo da bude oko 5h samo na 3g.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Recite mi molim vas vi koji imate s7 edge i ste updejtovali na nougat,kako ste zadovoljni nougatom?
Kakva je baterija,performanse,jel ima bagova? Kako vam se svidja nugat jel vam je bolji od muchmalow?
Nedge citam pise da nakon nugata baterija je mnogo losa,negde da je bolja... Pa neznam sta da radim dali da radim update ili ne...

Recite mi molim vas vi koji imate s7 edge i ste updejtovali na nougat,kako ste zadovoljni nougatom?
Kakva je baterija,performanse,jel ima bagova? Kako vam se svidja nugat jel vam je bolji od muchmalow?
Nedge citam pise da nakon nugata baterija je mnogo losa,negde da je bolja... Pa neznam sta da radim dali da radim update ili ne...

Uradi - baterija kod mene je ista
Više mi se sviđa N
Dosta fluidnije radi
Pa i ako ti se ne sviđa ti vrati

S7 EDGE

Na'rani kerove i ništa ne diraj :D

Jel neko ko je na Nugatu dobio februarski apdejt iliti security patch

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Zna li neko kako se menjaju odnosno brisu postovi ovde na forumu preko tapatalca posto mi nekad ne prikaze celu poruku

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Moj utiska za N meni je baterija brutalna ... Nisam gledao Sot da sam nešto testirao ali mi svakako bolje radi tj imam više ℅ posle 1 dana korišćenja nego na MM sa zadnjim update ... Sve je nekako lepse kao novi telefon da si dobio ili kupio i naravno fluidnost je iznad Mm sigurno... Meni je extra dosta stvari je olakšano i ubrzano što mi se sviđa mada ima i nekih bagova ali mislimo da je do app ne do N.

Ko te to slagao?
Prelistaj malo temu, pisali smo o svemu ovome ne tako davno ;)

Zna li neko kako se menjaju odnosno brisu postovi ovde na forumu preko tapatalca posto mi nekad ne prikaze celu poruku

Za menjanje imaš edit ikonicu prvih sat vremena.
Za delete moraš open in browser za taj post pa odatle. Isto u prvih sat vremena.

Ok tnx,dobro je da se gubi trag plej servisima,uninstall updates,azuiriranje pa restart ,upalilo,i ne kesira lose,s obzirom da imam zderace ..
0d992259b2ddd9daf5264c261d23016e.jpg
767412a18b06e406ddf5b23db0f90660.jpg
63d5c8d5c35449465913573418c613a2.jpg
3ae746cea01fe799a050149b8c2ca6e8.jpg

Poslednja izmena:
Kolege, upravo primetih sad na poslu ovo +. Prvi put to vidim, šta bi ti trebalo sad da znači?
c49f26d9595cc53ddf121b7255c19dc0.jpg

Kolege, upravo primetih sad na poslu ovo +. Prvi put to vidim, šta bi ti trebalo sad da znači?

Jača mreza i jači net tj jače frekvencije rada što dalje implicira da bolje radi i brzi net [emoji1]

4G+ ili LTE-a
To "+" ili "a" znaci "advanced". Dakle LTE-a znaci LTE-advanced
Dakle 4g+ je, koliko sam uspeo da nadjem, duplo brzi od 4g.
Ali prednost je prilikom prelaska, sa jednog na drugi predajnik

Poslednja izmena:
To sam pretpostavio, al ne videh najave ovoga niti benefite iste :)

Na kojoj mreži i koji paket?

Telenor, PP+ xl.

Uradi test brzine.

Jes dosta brže :)
c2a940821d7eb3fe97f149d481f77f47.jpg

Ti se smej, ali to su za Telenor istorijske 4G brzine - prešao si prvi 50 megabita [emoji1]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)

Vrh Dno