Deluje možda nelogično, ali meni jeste razumljiva ta dilema. 🙂 Nikada nisam koristio Note seriju, a privlači me taj ogroman ekran, baterija koja može da se menja, dizajn... Trenutno imam S4, posle dvojke i trojke koje sam ranije imao. Devojka ima S5, pa mi je to kao i ja da sam ga imao koliko sam ga koristio, i zato mi nije opcija, nego razmišljam o pomenutim. U suštini, ova neobična dilema je zbog toga što sam naviknut na manje i srednje ekrane, a imam želju da probam i veći, tj. neki fablet. Pitanje je da li ću je sad ostvariti ili odložiti za drugi put. To će odrediti da li s6 ili note 4.
Imao sam S6 nekoliko sati na korišćenje i dopao mi se. Ekran je čaroban, brz telefon, lep... Budući da hoću da kupim polovnjak, a znamo koliko baterije gube na autonomiji već posle prve godine, malo me brine to kod s6. Za note 4 mogu da uzmem i doatnu bateriju, to je barem zgodno.
Nije mi potreban telefon za igrice, uopšte ih ne igram, tako da me tu ni ne zanima kakav je. Budžet mi je maksimalno 380 e.