Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Napiši to u Telenor temi ako smeš :d

I meni nesto ne radi kako treba Telenor mreza ili me zeza s6. Kada sam na njihovoj mrezi malo pa malo npr nece da mi posalje viber poruku samo iskoci no service pa posalje posle 15 sec, ili ne dobijam notifikacije a kad dodjem kuci i telefon se nakaci na wi fi dodje mi jedno 10 notifikacija.

Ma pišite u Telenor temi ovde kod nas, objasnice vam Stena kako niste u pravu i da vam ne valja telefon, pošto je Telenor bezgrešan 😀

Inače i ja imam problem sa ping-om i sa latency na Telenoru, ali kad odradim Speedtest sve je okej.

No predjite u Telenor temu, da ne pišemo ovde, lakše ćemo tamo utvrditi da li je lokacija ili mreža ili nešto treće 🙂

Poslednja izmena:
Pozdrav, jel imao neko problema sa s6icom da je nedostupan?!
Sve radi najnormalnije i samo mi stigne poruka o propustenom pozivu. Sledeci poziv sam dostupan i opet je sve ok nekih par sati, nekada i par dana.
Radio factory, nosio na garanciju, oni ga flashovali ali i dalje sve isto...
Kakva su ti podešavanja za mrežu, šta koristiš? Možda si već pokušao ali probaj ako nisi da izvadiš i vratiš karticu. Možda ne lezi dobro.

I meni se relativno cesto desava da mi samo stigne poruka od Telenora da imam proposten poziv, iako nisam gubio signal. A ako se dobro secam to mi se desavalo i na Z3 pre S6, tako da kontam da je definitivno do Telenora...

3d260d01b8a8138ae45a65aabf2a98ca.jpg

Ako nekoga nešto zanima javljajte...

[youtube]F-WH0rGnxwU[/youtube]

Evo odg.. Napokon je postao pravi smartphone,posle god dana 😉

Poslednja izmena:
Sredili ga, ne znam koliko dobro, ali ovo je primetno bolje. 🙂

Ocemo link, ocemo link, ocemo link. 🙂 🙂

Nešto mora da su s*ebali... Ima neka začkoljica 100%... 😀

Nemojte se radovati prerano 😀
Ovaj vijetnamac svršio i zaplakao u isto vreme !

Ma da li je ovo moguce...evo gledam i ne mogu da verujem ocima; mt na samsung telefonima...tacno mi dodje da se propijem od srece :d

Pogresih malopre, ovo sam hteo da postavim

[YOUTUBE]vwkG80b7jgU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno