Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi pozz. Vec nekih dve nedelje imam "Edge plus", telefon je radio i radi savrseno ali je u poslednje vreme poceo da brljavi opasno.
Non stop se sam od sebe startuje onaj voice Samsungov. Izbacuje mi obavestenje da je baterija pregrejana, ja pipnem telefon a on leden......
Da li je moguce da je posle dve ned vec zreo za restarte i ostalo.. ?

Poslednja izmena:
nisam ni znao da postoji upozorenje/obavestenje za pregrejanost ja sam mislio da te nebuloze samo lg ugradjuje u svoje telefone. Imam obican s6 i nikad nikakvih problema narucito sa pregrevanjem. Probaj FR pa ako nastavi pici na reklamaciju

pa telefon mlackast a ono mi ne dozvoljava da povecam brightnes.

Roaming je danas zvanicno snizio vp cene s6/edge telefona. S6 za ~12-ak % , edge za ~7%

Onda da očekujemo i spuštanje cena kod operatera.

Ne svijetle mi back i multitasking dugme, sto moze bit'? Nije ukljucen power saving mode. Skidao sam i aplikaciju da ukljucim da su "always on", ali ne reaguje. Galaxy S6 EDGE

Drugaru isto ne radi na grand prime, svašta sam pokusavao ali bezuspešno, znam da nije isti telefon ali je isti problem

znaci da ipak rade mislim da je neka sw glupost pre nego hw kvar

Mislim da je neko vec pisao o slicnoj problematici ali davno bese...da li se desilo posle nekog updatea ili sta bese ne secam se.

Izgleda da Edge + i Note5 dobijaju tek kasnije.

Koliko je uopšte pametan potez raditi update s obzirom na dosadašnja iskustva sa Samsung update ima i šta je to radilo sa telefonom, pre svega što su update uništavali battery life?
Ja bi 3x dobro razmislio da sam na mestu vas koji imate S6 i planirate update, iz iskustva kako je meni i mnogima ****** battery life na S5 sa Lollipop zadnjim update ima.

na s5 nisam imao problema sa zadnjim updejtom cak sta vise mislim da radi i bolje ali zato mi je updejt sa 5.0 na 5.0.1 ili 5.1.1 vise se ni ne secam unistio note 4 po svakom pitanju. Uradicu updejt s6 kad ga dobijem pa sta mu bude.

samsung s6

Pozdrav, jel imao neko problema sa s6icom da je nedostupan?!
Sve radi najnormalnije i samo mi stigne poruka o propustenom pozivu. Sledeci poziv sam dostupan i opet je sve ok nekih par sati, nekada i par dana.
Radio factory, nosio na garanciju, oni ga flashovali ali i dalje sve isto...

Nazad
Vrh Dno