Znamo i mi sta je bolje tebra, ali i mnogo skuplje.Da ne idemo off, ali ko duze koristi nema sumnje da je najbolje kupiti iphone, ne samo zbog podrske nego i cijene, evo 5s drzi cijenu ne pada godinu.
Bitno je, ne mora prvi, ali da dobija redovno. Pa nove funkvije se dobijaju novim updateovima, ali i gube. Ne mora nova funkcija biti za oko vidljiva, moze i ispod haube (kao npr ona promjena runtime-a aplikacija Dalvik - ART i sl.).Ovde ispada da svi kupuju tel kako bi imali poslednji i medju prvima dobili novi sistem a ne da se gleda kakave su funkcije tel. licno me zabole koji je uredjaj dobio mm i kada ce doci za s6, neka dobijemo i medju poslednjima samo neka bude sredjen a ne kao sto je bilo sa LL za s5 koji je dobio medju prvima a posle je trebalo 5 update da bi ga sredili.
Sta treba dobije se update i idemo kurcenje vidi imam MM a sto nemam npr mute opciju kao na s5 slucaj sto je bio e to nema veze bitno da je poslednji.
Vecina komentara je kao prepucavanje klinaca moj tata je jaci od tvog ima plavi duks!
Marshmallow on the Galaxy S6 is a welcome improvement
Pa neće u tolikoj meri MM da poboljša bateriju 20-30 posto mozda ali tebi nedovoljno opet ako kažeš da 2 puta punis dnevnoSamo da više izbace....dvaput dnevno punim fon! -.-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari