Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ne idemo off, ali ko duze koristi nema sumnje da je najbolje kupiti iphone, ne samo zbog podrske nego i cijene, evo 5s drzi cijenu ne pada godinu.

Ovde ispada da svi kupuju tel kako bi imali poslednji i medju prvima dobili novi sistem a ne da se gleda kakave su funkcije tel. licno me zabole koji je uredjaj dobio mm i kada ce doci za s6, neka dobijemo i medju poslednjima samo neka bude sredjen a ne kao sto je bilo sa LL za s5 koji je dobio medju prvima a posle je trebalo 5 update da bi ga sredili.
Sta treba dobije se update i idemo kurcenje vidi imam MM a sto nemam npr mute opciju kao na s5 slucaj sto je bio e to nema veze bitno da je poslednji.
Vecina komentara je kao prepucavanje klinaca moj tata je jaci od tvog ima plavi duks!

Poslednja izmena:
Nije mi do " čiji tata je jači " već do ispravljanja bugova koje 5.1.1 ima. Multitask ( samsungov problem), optimizacija samog sistema, doze mode, google tap, permisije itd...

Da ne idemo off, ali ko duze koristi nema sumnje da je najbolje kupiti iphone, ne samo zbog podrske nego i cijene, evo 5s drzi cijenu ne pada godinu.
Znamo i mi sta je bolje tebra, ali i mnogo skuplje.
Ovde ispada da svi kupuju tel kako bi imali poslednji i medju prvima dobili novi sistem a ne da se gleda kakave su funkcije tel. licno me zabole koji je uredjaj dobio mm i kada ce doci za s6, neka dobijemo i medju poslednjima samo neka bude sredjen a ne kao sto je bilo sa LL za s5 koji je dobio medju prvima a posle je trebalo 5 update da bi ga sredili.
Sta treba dobije se update i idemo kurcenje vidi imam MM a sto nemam npr mute opciju kao na s5 slucaj sto je bio e to nema veze bitno da je poslednji.
Vecina komentara je kao prepucavanje klinaca moj tata je jaci od tvog ima plavi duks!
Bitno je, ne mora prvi, ali da dobija redovno. Pa nove funkvije se dobijaju novim updateovima, ali i gube. Ne mora nova funkcija biti za oko vidljiva, moze i ispod haube (kao npr ona promjena runtime-a aplikacija Dalvik - ART i sl.).

Sto se bugdroida tice mnogo je ostavljeno prostora za napredak i boljitak, pa je svaki update i te kako vazan.

Zakljucak, hebes bugdroid bez redovnog azuriranja, peglanja, testiranja, improvizovanja...

Poslednja izmena:
Pa svi oni dobijaju redovno (mislim na flagship modele) mesec gore dole ne znaci ti nista u zivotu, bolje i da se saceka pa da izbace sredjen a ne izbace pa im treba 5 update da sve srede.

Evo koju sam ja glupost imao doslo mi je bilo da prepolovim telefon, imao sam poslednji fw boi9 ali see, Viber mi non stop pokazuje da nisam na mrezi, cekirano je bilo za wifi u podesavanjima, u mesendzeru kucam poruke, zabode da deset puta pritisnem da odreaguje slovo, otisak prsta, kao da cita anu karenjinu dok ucita....danas sam ubacio telenorov boi9 tel se preporodio, leti, viber u redu, otisak kako prislonim tako ocita, mesendzer u redu....tako da bez obzira sto je poslednji update i sto je isti eto boi9 ipak ima razlike.

Poslednja izmena:
ako je google u ponedeljak samsungu "poslao" kod za MM samsung je do petka imao spreman updejt za sve svoje telefone koje su planirali da updejtuju. Da li stvarno mislite da tolike kompanije sa toliko strucnjaka, para i uopste resursa imaju problem da za 5 dana ispljunu bilo sta a ne jedan obican upgrade operativnog sistema. Nece jednostavno nece da ga puste jer im ne odgovara. Sa obecanjima da ce biti jednoj grupi kupaca koja bi da prodje jeftinije i dalje prodaju s6 dok odugovlacenjem drugu grupu vernu njima bukvalno prisiljavaju na s7.

to koliki su stručnjaci za softver u samsungu je više puta dokazano

Kažem šta mi smeta kod S6, trudim se da budem realan, ali vi što nemate fon pretetaste. Veći je užitak koristiti S6 nego neku grdobu sa akumulatorom. Telefon radi izuzetno brzo, primer prost koji svakodnevno koristim, evo Recent Apps otvori brže od bilo kog drugog fona sa kojim sam poredio, dosta brže od HTC One M8 koji je na MM. Displej, kamera, brza memorija, izgled...

Tu boljku oko dobijanja najnovijeg softvera sam preboleo davno, još noseći HTC. Nekad je i njima trebalo vremena da slože novi OS i Sense. Sada mi nije problem da čekam, čak i kad izbace update sačekaću da čujem utiske. Ne žurim nigde. Moj S6 sasvim dobro funkcioniše i ovako. A niko ne garantuje da će Android 7 da kasni, možda se sve okrene pa Samsung bude medju prvima, tako da ne treba pokretati bilo kakvo takmičenje u pišanju jer je potpuno suvišno.

Ponovo lažni spiskovi o updejtu ? 🙂

s_26583a0831cb4c94be3a2ef6c8ac4f20.jpg

Poslednja izmena:
Mrzilo me da ubacujem MM i sve ponovo podešavam, možda ako uhvatim vremena za vikend ubacim tu betu.

Definitivno zelim da ga posedujem, samo da vidim da li beli ili zlatni 🙂

Nisam znao, onda ništa, čekamo zvaničan MM. Ako baterija bude dobro odrađena kao što je HTC odradio za M8, biće S6 još bolja kupovina.

Samo da više izbace....dvaput dnevno punim fon! -.-

Samo se vi nadajte...ja se ne secam da je samsung jos ikad presao na noviju verziju sistema i popravio vek baterije...moze samo da je unakaradi drasticno kao i po obicaju (daj boze da gresim)!

+1
zanimljivo je da se ljudi i dalje nadaju , a dugogodišnja praksa govori da je svaka verzija samsung softvera gora od prethodne 🙂

+1

pa prodajte to smece od telefona i resite se agonije 🙂

Oni bi menjali za S6, al neće niko sa S6 na slabiji fon[emoji14]😀

Nazad
Vrh Dno