Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa pazi s6 mm ima mnogo vise vizualnih promena od npr mm na g4

Kamo srece da je android ostao na 4.4.4 i samo kozmeticke izmjene 🙂

pa pise za sve da ce izaci pa ne izlazi za s6 je trebalo u decembru pa prebace za januar pa sad kazu februar a ustvari ko zna kada ce i da li ce. Kineze ne uzimam za ozbiljno oni ionako nalepe samo broj verzije a sve isto.
O ovome pričam, ajde prvo da izadje, pa onda da poredimo.

tad sam imao nexus 5 ne samsung. Lolipop je krs i ruzan je

Kako stock LP moze nekome biti ruzniji... Nije mi jasno.

Dobro, idete u off sad preterano.
Nekom je džabe da kešira ne znam kako, ako nema izgled/izradu, displej, kameru....
Srećom ima izbora, svako može da izabere po svojoj meri. Savršen još nema (moj bi bio M8 sa dodatom kamerom i skenerom otiska od 5x, to bi meni bio ideala fon).

Poslednja izmena:
vidim sad da su na s6 u 6.0.1 beti povecali ikonice i sklonili onu belu pozadinu na ikonicama koja je bila na 6.0

Neverovatno kako svi kukaju za novu verziju softvera pa kad stigne update kukanje kako je sve sporije i pitanja kako da vrate.

Kako je moguće da je nekome bolji kitkat od 5.1.1 androida ?
Još kažu lepši 🙂

pa pise za sve da ce izaci pa ne izlazi za s6 je trebalo u decembru pa prebace za januar pa sad kazu februar a ustvari ko zna kada ce i da li ce. Kineze ne uzimam za ozbiljno oni ionako nalepe samo broj verzije a sve isto.
A realno, mislio sam da je Oneplus najgori što se tiče ažuriranja. Kad ono međutim...

Problem se pojavio, dešava se nekad da Viber ubije i ne stižu poruke, nekad kada krenemo na spavanje, valjda čim se ne koristi fon, do ujutru dok ne pogleda Viber, neće stići poruka dok ne uđe u Viber. Probao sam podešavanja u bateriji, isto.

Rešenje problema sa drugog foruma:
Viber - Settings - General - WI-FI sleep policy i čekiraj Always connected.

Celu noć bio online i stizale poruke.

Poslednja izmena:
velika steta. vlasnici S6 sigurno cupaju kosu i verovatno treskaju telefone o pod u naletima besa. zanimljivo je da su najglasniji o azuriranju softvera oni koji nemaju S6 niti bi ga ikada kupili 🙂

Pa zato ga i ne bi kupovali.Odnos prema kupcu 0.

pa ko planira da telefon zadrzi vise od godinu dana treba definitivno da kupi nexus i onda nema zime. Ja svake godine uzimam novi telefon pa mi stvarno nije vazno da li ce ovaj ikada dobiti updejt.

Ma i za nexus je malo 2 godine podrske. Mozda i ne bi da ga odma' kupis, ovako dok sacekas da cijene padnu, eto te na godinu (ili malo vise) do zadnjeg azuriranja.

Nazad
Vrh Dno