Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Cacaa" to ce ti se srediti apdejtom. Pojedini Edge modeli, takav je bio i moj ima los fajl za regulaciju auto osvetljenja. Ja sam to sredio rutom pa sam ubacio ispravan fajl i sve je bilo ok. E a ti da ne bi gubio garanciju cekaj apdejt i sredice se. U sustini, sve je ispravno. Problem pravi izuzetno mali fajl od 60kb. Kod 30% Edge i Edge+ modela je taj fabricki problem.

Kakvim tacno apdejtom, ne nudi nista.Sve smo probali i ne radi, neverovatna stvar, kupis nov telefon i jedna od osnovnih funkcija ne radi.

Zna li se kad će officialni MM za nas? Svi izbaciše čak i za '14 modele :/

na zapadu nista novo. ceka se s7 nemojte se nadati updejtu do kraja aprila ako i tada

Problem se pojavio, dešava se nekad da Viber ubije i ne stižu poruke, nekad kada krenemo na spavanje, valjda čim se ne koristi fon, do ujutru dok ne pogleda Viber, neće stići poruka dok ne uđe u Viber. Probao sam podešavanja u bateriji, isto.

Ono kad G2 i P8 lite dobijaju MM pre S6 E+.

Nevera...

Baš vala, ali žena ne bi zamenila S6 pa ne znam, lep fon, brutalan displej i kamera, odlično sve radi i veoma brzo, osim ponekad viber noću što zabode (ajde da kažem, nije toliko ni bitno jer se desi ponekad dok spava). Dok se recimo to sa whatsapp ne dešava, poruke stižu noću. Videćemo kakav će update biti.

A ovi koje sam citirao ga samo što nisu dobili.

Svaka im čast ako urade nešto !
Ko kaže da je februrar?
Može da bude mart, a može i kasnije :

Samsung-Android-6.0-Marshmallow-Update-Timeline.jpg

G3, M8, flagship telefoni iz 2014.

Motorola ...
Realno vi koji ste kupili note 5 s6/edge/plus treba da ih pljujete za sve pare - a nisu male...
Samsung cena Epl, podrška ZTE 🙂

Poslednja izmena:
Kako ste predstavili stvari, rekao bi čovek, svi furaju MM samo S6 nema...
Inače, koristim P8 i ne zna se kada će da stigne update, bilo bi super da bude u februaru...a G2 verovatno ni neće da dobije MM...
Ajde prvo da dobiju i ostali pa da onda uporedimo i pljujemo, jer od onoga, evo sad će, samo što nije, nemamo ništa, jednaki smo sa Samsungom...

LG G2 možda i dobije, a i ako ne - to je telefon iz sredine 2013-e godine i košta 5-6 puta manje nego ovi samsung flagship modeli 🙂

pa vi se cudite kao da je ovo prvi put da ne dolazi updejt kad mu je vreme. Pa i nexus ceka po par nedelja da ne bi mi ostali. Nikada se to promeniti nece u android svetu

Da, ali sada su se neki proizvodjaci bas potrudili...

Kako ste predstavili stvari, rekao bi čovek, svi furaju MM samo S6 nema...
Inače, koristim P8 i ne zna se kada će da stigne update, bilo bi super da bude u februaru...a G2 verovatno ni neće da dobije MM...
Ajde prvo da dobiju i ostali pa da onda uporedimo i pljujemo, jer od onoga, evo sad će, samo što nije, nemamo ništa, jednaki smo sa Samsungom...
Pa izgleda da je tako
Jedna lasta ne cini prolece.
Koliko lasta čini proleće?

Huawei's subsidiary Honor has officially detailed the devices eligible for the new Android 6.0 Marshmallow update.

Honor India (on Twitter) has confirmed that the Android M will be rolled-out in February 2016 to Honor 7, 6 Plus, 6, 4C and 4X series.

4c kosta ~120$.

Za lenovo sam negde procitao juce..

Poslednja izmena:
pa pise za sve da ce izaci pa ne izlazi za s6 je trebalo u decembru pa prebace za januar pa sad kazu februar a ustvari ko zna kada ce i da li ce. Kineze ne uzimam za ozbiljno oni ionako nalepe samo broj verzije a sve isto.

Pa kao i samsung.. Promeni samo broj i udri. Mada njima za promenu broja vidim treba po godinu dana dok kinezi na mobovima od oko 120$ menjaju za 4,5meseci

Nazad
Vrh Dno