Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel ima jos neko problema sa whats app? Ocajno radi, procitah negde da imaju problema sa serverima.

Radi kod mene.

Danas je bolje, juce katastrofa nece ni poruku da posalje.

Da podelim moje iskustvo sa gear vr sa vama. Ja nista smesnije u zivotu nisam video a ni probao a da kosta 100e. Veci poluproizvod nisam video skoro. Sociva su toliko losa i neprilagodjena ekranu da je koriscenje totalno besmisleno. Fokus je toliko uzak da visa polovina ekrana je u totalnom mutilu. Verovatno su isli na sto vece vidno polje a zanemarili sve ostalo. Za ovo sto oni hoce treba zakrivljen ekran i sociva koje ce pokriti bar 90% vidnog polja. Ovako kako stoji veci i bolji osecaj ima kineska resenja od 10e koja se prodaju. Bar se moze stelovati po horizontali jer naravno nisu svima oci jednako razmaknute. Sve u svemu jako lose iskustvo. Cemu li se ljudi dive i cude nije mi jasno.

Hvala za ovo. Bio sam na korak da kupim gear vr.

Lepo zamisljeno al daleko od upotrebne vrednosti. Pogotovo za 100e. Da je 20e pa i da uzme covek da se nasali malo sa prijateljima. Ovako,zaobidji ga. Kazu ima u uscu pa otidji i probaj. Zaboravio sam da napomenem da se vide pixeli sve do jednog. Pa mozete onda zamisliti kolikav je zoom i zasto krivi sliku na krajevima

Još jednom se pokazalo da je marketing čudo i da su ljudi moroni.
Google prodaje one kartonske verovatno su bolje od tog VR.

Imam kuci neke kineske i bolje su opticki bar za klasu. Ovde je problem sto su isli na veliki ugao gledanja pa se slika polako deformise vec od samog centra. Bas me zanima kakav ce biti morheus za ps4

Od te tehnologije nema nista minimum jos 5 godina sto se tice masovne upotrebe. Morpheus ce na ps4 biti beta test kao sto je motion control bio test na ps3. Sto se Samsungovog VR tice to se na prvi pogled vidi da je katastrofa. Tek kad se slika bude projektovala direktno u uredjaj onda ce i iskustvo biti ekstra ovo gledanje kroz socivo u mobilni telefon ili tv je smehoteka.

Pozdrav
Interesuje me jedna stvar kod s6. Da li nekome isto na s6 kada pojaca zvucnik do kraja se treska zadnja strana telefona. Ono nije nista jako ali imam osecaj kao da vibracija radi.

Malo da, postoji neka tenzija ako si nekad malo grublje stavio telefon na sto ili udario sa njim od nesto oseti se neka neprijatna vibracija (kao kad prstom povuces zategnut feder) ne znam kako da to bolje opisem.

Lepo zamisljeno al daleko od upotrebne vrednosti. Pogotovo za 100e. Da je 20e pa i da uzme covek da se nasali malo sa prijateljima. Ovako,zaobidji ga. Kazu ima u uscu pa otidji i probaj. Zaboravio sam da napomenem da se vide pixeli sve do jednog. Pa mozete onda zamisliti kolikav je zoom i zasto krivi sliku na krajevima

Da li si probao u Uscu, imas svoj ili ti pokazao drug? Ako si gledao neki 360 video kao demo, a to obicno daju kao demo (skroz *****no jer je to nesto najgore sto mogu da puste na gear vr-u, zbog niske rezolucije), onda se ne cudim sto si razocaran. Ako si probao neku igricu, sa dzojstikom, Samsung bioskop i sl dobre stvari onda mozda nesto nije bas u redu sa tim primerkom.
Dosta sam ispratio i Gear vr i Oculus Rift. Gear vr-u zameraju najvise sto nema positional tracking, zatim neki ljudi vide treperenje, dok vecina ne vidi, ali sve u svemu ljudi su zadovoljni. Sigurno da moze to dosta bolje da se odradi za koju godinu, ali generalno nisam video da je neko bas ispljuvao gear vr. Mozda se ne isplati da se zbog gear vr kupi telefon (preporucuju takodje note 5 pre nego s6), ali nisam procitao da se neko pokajao sto je uzeo gear vr, a vec ima telefon.
Uporedni testovi, ne samo po sajtovima vec samih korisnika na forumima kazu da je Google karton bukvalno sr**e u onosu na Gear vr. Oculus Rift, finalna verzija je vec druga prica, bolja i optika, fps, ekrani, ali zato i kosta 600$, a ne 100.

Ja bas nesto razmisljam da uzmem s6 ili note 5 i gear vr posto Rift ocigledno nece da dodje kod nas pre avgusta ili septembra. Moracu malo da isprobam licno pa ako se odusevim jer mi bas i ne treba nov telefon. Ne kazem da nisi u pravu, svako drugacije nesto dozivljava, razlicita ocekivanja... Samo tvoje misljenje poprilicno odudara od onog sto sam do sada procitao, a uglavnom su pisali ljudi koji su zaludjenici za vr, svaka dlaka im smeta.

Imao cela dva dana kod sebe probao sve sto moze da se proba i na kraju ga prosledio dalje. Zaludjenik sam takodje za vr i 3d ali ono je blagi uzas. Problem kod samsunga je sto nema lepo podesavanje sociva nego samo po jednoj osi. I problem je sto je toliko nabijeno tj zumirano da se vide pixeli cak i na ovoj rezoluciji. Probaj videces da je to sve sarena laza koja je tek u povoju.

Nije u povoju, samo ce proci vreme dok padne cena kvalitetnim uredjajima.

Jel se pregrevao s6, ipak si ga koristio duze? Citam da s6 zna da se pregreje dok je to dosta redje sa s6 edge+ i note 5. Jedino sto bih mozda mogao da nadjem s6 povoljnije, mozda i neki polovan, dok s6 edge+ kosta oko 590e nov, i to na crno.
Zvao sam Samsung u Uscu i kazu nemaju ga uopste na stanju, bice za jedno dve nedelje. Pitanje je i tada da li ce bini izlozen.

Ako mene pitas gear vr sam probao sa edge plus. Greje bas solidno i baterija se takodje lepo trosi 🙂. Vidim da si komentarisao oculus rift i poredio ova dva uredjaja a to je kao da si poredio dupe i oko. Oculus je uzeo pare da se stavi ime kako bi se bolje prodavalo. Oni uz svoj komplet daju dva razlicita para sociva i mogu da se podesava razmak izmedju ociju. Sto donekle moze da se kompezuje nedostatak i dobije bolji rezultat.

Imam problem sa s6, tacnije supruga. Viber joj ode offline kadnje telefon u sleepu. Po meni je sve popaljeno ali nece 🙁

Bilo mi je disable for viber? Ocu li ja to potpuno iskljuciti?
Hvala.

Ispostavilo se da samo viber ne radi, mesendzer i ostalo normalno stozu poruke ? Ima li neko ideju?

Bolje turn off i to je to ...
To ****** je za neupućene - samsung Cheetah Mobile Clean Master i imitira greenify ili doze na 6.0 ..
Još pride daju i McAfee (Intel Security) antivirus 🙂

Naravno to ne može da se isključi čak i ako se rutuje ...

Poslednja izmena:
Kakvim softverskim glupostima samsung unistava svoj brutalan hardver. Steta

Napravismo ovo za viber, ali se pojavio drugi problem. Back dugme se nekad samo od sebe stiska. Vidim na google da nije nerijedak problem, je li imao ko od vas taj problem?

Nikad nisam cuo za taj problem cak ne mogu ni da skapiram na sta mislis. Kad udjes u aplikaciju ona te vrati na home screen ili sta?

Nazad
Vrh Dno