Kad kazem babe i zabe mislim da sate, ako je vec 4.5h onda mu to dodje 4h i 50min, bar sam ja tako razumeo jer g4 drzi 4h, dok edge plus drzi oko 5h sota. Onda mu to dodje negde oko 25% 🙂 Tako negde i drzi, oko 20-25% bolje. Kazem jer koristim oba i znam koliko sluze.Aj sad lepo napisi i prosvetli me.
Ti decko pokusavas da budes pametan i duhovit. Lepo sam napisao 3.5h ili tri ipo sata ne 50min. Posle sam i dodao minute 210min I napisao sam moj scenario posto sam zamenio g4 za edge+. Aj se sad lepo izvini. Da vidim imas li bar osnovno vaspitanje i uvazavanje starijih.Kad kazem babe i zabe mislim da sate, ako je vec 4.5h onda mu to dodje 4h i 50min, bar sam ja tako razumeo jer g4 drzi 4h, dok edge plus drzi oko 5h sota. Onda mu to dodje negde oko 25% 🙂 Tako negde i drzi, oko 20-25% bolje. Kazem jer koristim oba i znam koliko sluze.
... ako je vec 4.5h onda mu to dodje 4h i 50min...
Tako negde i drzi, oko 20-25% bolje. Kazem jer koristim oba i znam koliko sluze.
Sati, minuti, sekunde.Ne dodje.
A razlike izmedju pojedinacnih primera ne postoje? Je l' su tebi samsung i lg sertifikovali uredjaje kao referentne mozda?
Eto pogledaj kad sam se ja prvi put oglasio, a kad si ti napisao. G4 nikako ne moze imati toliko slabiju bateriju, kakav si ti sporet koristio ja ne znam ali u najgorim uslovima gde se koristi 3g/4g on izvuce malo preko 3h. E+ tu izvuce oko 3 i po sata. Sto se tice izvinjenja, ako sam te na bilo koji nacin uvredio, izvini🙂 ja sam racunao 4h i 5hTi decko pokusavas da budes pametan i duhovit. Lepo sam napisao 3.5h ili tri ipo sata ne 50min. Posle sam i dodao minute 210min I napisao sam moj scenario posto sam zamenio g4 za edge+. Aj se sad lepo izvini. Da vidim imas li bar osnovno vaspitanje i uvazavanje starijih.
Samo kazem iz iskustva i gledajuci koliko drugi korisnici ovih telefona izvlace u proseku. Uvek ima izuzetaka ali vecina ima takve rezultate.Ne dodje.
A razlike izmedju pojedinacnih primera ne postoje? Je l' su tebi samsung i lg sertifikovali uredjaje kao referentne mozda?
Kamera ista samo sto ima manuelni mod.
A klip kako kešira z2? Ni to nismo videli... 🙂Zahebite to, kad ce klip sa kesiranjem za mene? 😀
Može SS podešavanja? I batali ovog sa %, vidiš da nema pametnija posla.
Imas na prvoj slici. 10s je max i iso 50-800Do koliko može duga ekspozicija sekundi ? Imaš li neki primer da okačiš?
Pa valjda smo utvrdili da kesira prilicno dobro, doduse slabije od Nexusa. 🙂A klip kako kešira z2? Ni to nismo videli... 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari