Lepo zamisljeno al daleko od upotrebne vrednosti. Pogotovo za 100e. Da je 20e pa i da uzme covek da se nasali malo sa prijateljima. Ovako,zaobidji ga. Kazu ima u uscu pa otidji i probaj. Zaboravio sam da napomenem da se vide pixeli sve do jednog. Pa mozete onda zamisliti kolikav je zoom i zasto krivi sliku na krajevima
Da li si probao u Uscu, imas svoj ili ti pokazao drug? Ako si gledao neki 360 video kao demo, a to obicno daju kao demo (skroz *****no jer je to nesto najgore sto mogu da puste na gear vr-u, zbog niske rezolucije), onda se ne cudim sto si razocaran. Ako si probao neku igricu, sa dzojstikom, Samsung bioskop i sl dobre stvari onda mozda nesto nije bas u redu sa tim primerkom.
Dosta sam ispratio i Gear vr i Oculus Rift. Gear vr-u zameraju najvise sto nema positional tracking, zatim neki ljudi vide treperenje, dok vecina ne vidi, ali sve u svemu ljudi su zadovoljni. Sigurno da moze to dosta bolje da se odradi za koju godinu, ali generalno nisam video da je neko bas ispljuvao gear vr. Mozda se ne isplati da se zbog gear vr kupi telefon (preporucuju takodje note 5 pre nego s6), ali nisam procitao da se neko pokajao sto je uzeo gear vr, a vec ima telefon.
Uporedni testovi, ne samo po sajtovima vec samih korisnika na forumima kazu da je Google karton bukvalno sr**e u onosu na Gear vr. Oculus Rift, finalna verzija je vec druga prica, bolja i optika, fps, ekrani, ali zato i kosta 600$, a ne 100.
Ja bas nesto razmisljam da uzmem s6 ili note 5 i gear vr posto Rift ocigledno nece da dodje kod nas pre avgusta ili septembra. Moracu malo da isprobam licno pa ako se odusevim jer mi bas i ne treba nov telefon. Ne kazem da nisi u pravu, svako drugacije nesto dozivljava, razlicita ocekivanja... Samo tvoje misljenje poprilicno odudara od onog sto sam do sada procitao, a uglavnom su pisali ljudi koji su zaludjenici za vr, svaka dlaka im smeta.