D
Deleted member 48070
Guest
Hi hi hi Nisam mogao da odolim 
Poslednja izmena od urednika:
moje iskustvo mi govori da izlozeni telefoni uvek laguju, zato sto su povezani non stop na struju preko usb zastite od kradje, a poznato je digitajzer ne radi precizn tad, ne bih ja sudio o tome na osnovu izlozenog modela nikada.
Jel ih neko video u prodaji kod nas? Vidim da su na ebay oko 20e
Inace definitivno je u Telekomu CG 549e uz PrePaid karticu (bez ikakvog ugovora), definitivno su telefoni simfree i definitivno moze da se uzme uz premium plus karticu za 495e tj. sa 10% popusta.
Da da, vec 570e sa mtsa ima da se uzme. To je to, 500e ce da bude vrlo brzo.
Ljudi nemojte vise da pricate da telefon laguje ili bilo sta. Ni jedan koji je napisao od vas da laguje nije kupio telefon vec je probao tester onaj koji je izlozen. Imam ga vec 12 dana i mozda je zalagovao 4 puta u tih 12 dana dfa ne spominjem da ga cackam 80% od celog dana, sto je po meni odlicno jer sam pre 3-4 godine kupio kompjuter najbolji sto sam imao mogucnosti i koji nije smeo da pomisli da zabaguje ali to je tehnika i mora kad tad da zabaguje ma koliko god da je dobra. Ajde sad nek mi neko kaze da nexus, iphone, sony, lg, htc i drugi i nek me slaze da ne baguju. Sve mora po neki put da zalguje iz abaguje. Sto se tice S4 odusevljen sam brzinom. To sto ovi testeri baguju to je zato sto ga dnevno cacka 200 ljudi sto dece sto odraslih i sto je stalno na punjacu ko zna sta mu sve urade.
Kompjuteri, lap topovi, tableti baguju a ocekujete od telefona da ne baguje? Sta je s vama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari