Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Odakle si ti sad ispao? :D

Sta, kako, gde, ko, kome, cemu?

Ja ne znam zašto se uopšte raspravlja još uvek o tim nesrećnim slikama koje su sasvim očigledno van fokusa.

Pa o cemu se prica ovde da li znas uopste?
Sta znaci ovo "Odakle si ispao?"

Ne znam, ja sam pohvalio slike sto si ti okacio i pocela prica o kameri... "odakle si ispao" = na cega si se nadovezao je zbog ovog tvog:

A da li je neko video iPhone 5 na slikama??

Kojim slikama?

Realno momak je zestoki iPhone fan(atik) i za njega ne postoji nista drugo sem Apple, iPhone i ios.

Ko to?

S3 je uzeo samo zato sto su mu rekli da je dobar pa da proba ali mu je bagova, lagovao, gasio se, kamera mu je pravila slike u rangu recimo nekog Samsunga od pre 5 godina... i tako

Ovo mi isto nije jasno gde je to napisao...

Ne znam, ja sam pohvalio slike sto si ti okacio i pocela prica o kameri... "odakle si ispao" = na cega si se nadovezao je zbog ovog tvog:

Kojim slikama?

Ko to?

Ovo mi isto nije jasno gde je to napisao...

Idi u temu o slikama sa mobilnih telefona i pogledaj polemiku 1-2 stranice unazad o slikama koje je NSX okacio.

Trazim i gledam, ali ne vidim to sto si ti pricao. Video sam da je predrag nesto samo trucao o iP5 slikama, a slike na kojima je iPhone 5 ne vidim.

NSX je poslednje kacio cega se secam onu bengulu, ostalo ne vidim.

Pa ko ne može da se strpi mesec-dva slobodno neka plati 650€.:D

Ako ubace veliki senzor, a ne ubace deblju bateriju imace grbu kao 808, tako da baterija od jedno 4000 mah bi bila dobra :D

Trazim i gledam, ali ne vidim to sto si ti pricao. Video sam da je predrag nesto samo trucao o iP5 slikama, a slike na kojima je iPhone 5 ne vidim.

NSX je poslednje kacio cega se secam onu bengulu, ostalo ne vidim.

:D kakav zbunj :D pretpostavljam da ti je Emix objasnio na PM čim ste završili o tome :)

Ako ubace veliki senzor, a ne ubace deblju bateriju imace grbu kao 808, tako da baterija od jedno 4000 mah bi bila dobra :D

ih čak 16 MP :D ma kakav veliki senzor, ubaciće isto ono smeće sa Galaxy Camere a taj senzor je manji i od N8...ne znam šta im znači ovo Zoom ako bude imao pokretnu optiku imaće preko 250g to je sigurno tako da...

Nije Emix nista objasnjavao na PM. Objasnio sam dovoljno u temi.
Ko nije shvatio...

Hahaha 16mpx kakvo "cudo" bice onaj krs iz Galaxy Kamere. A ostatak specifikacija je nista posebno za Android.

Poslednja izmena:
Pa Galaxy kamera pravi u najgorem slucaju iste fotografije kao N8 :)

Samo da ima xenon i to ce biti dovoljno.. 4,3'' 720p samoled ali onaj novi, dobro kalibrisan, bateriju od 2500 mAh ili jacu i to je to.

E do k... bas, pentile qhd na 4,3'' je bedak.

Nadam se da ovo nece biti jedini Samsungov odgovor na EOS i Honami jer ce oba prema glasinama imati dosta vece senzore i ''ozbiljnije'' kamere i hardver..

Galaxy Camera ima prilično manji senzor od N8, gledajući neka poređenja sa 808 prilično sam siguran da N8 u dosta situacija može napraviti bolje. S tim što je to prava kamera pa ima i optički zoom što je prilična prednost u odnosu na telefone. Zato je i 3 puta teža od N8 i nema funkciju telefona.

EOS i Honami su i dalje samo fikcija, i možda ali veliko možda se pojave tek tamo za njihov Božić.

jel mzoe se naruci sa sajta za kod nas? bez carine :D

Sta je po vama bolje to ili onaj s cover, ipak on stiti vise ekran od padova nego ovo.

Poslednja izmena:
Love at first sight:

500x1000px-LL-261c1e9b__MG_6216.jpeg

500x1000px-LL-e4199a0f__MG_6218.jpeg

500x1000px-LL-212d319f__MG_6231.jpeg

500x1000px-LL-5e6e9cd9__MG_6238.jpeg

500x1000px-LL-d5630aaf__MG_6220.jpeg

@TozzABG Ja ne bih mogao da se odlucim ba bih verovatno uzeo oba. :D

Poslednja izmena:
nisam neki veliki ljubitelj case-ova ali ova varijanta mi se bas svidja

***-a imam 30e i necu imati skoro vise :D a moram i memorijsku da uzmem al ona mi nije nsita hitno... Inace ko ima telefon jel menja neka podesavanja za kameru? Ja nisam cackao nista preterano drzim onako kako sam dobio, sa 9.6mpix koriscenja zbog wide screen rez. Evo jedna fotka, bez truda :D Telefon ima neverovatan zum nakon slikanja
http://slike.milf-hosting.info/images/1367961201.jpg

Za one koji su me napusavali na prethodnim stranama kad sam napisao utisak u telefonu, ***-a prvi put imam nesto ovako mocno i ne mogu da vam napisem strucan tekst kao ljudi koji se bave time.
Kamera - veoma ali veoma dobra, koliko to mzoe da bude za telefon, ***-a naravno ne mogu sve slike da budu extra mega giga dobre jer to nije fotoaparat vec mobilni. Nocne slike su dobre onoliko koliko mogu da budu za mobilni ali nsita posebno, zato preko dana je druga prica. Kao sto sam napisao gore, kad se slika pregleda moze da se zumira bukvalno u nadogled, naravno nije pregledno ali svakako zadivljujuce.
Zvuk na slusalicama je jako prijatan i veliko uzivanje, takodje i zvucnik je jako kvaltietan, i srednje je jacine.
Sto se tice ekrana, tu stvarno nemam reci, 4 dana sam koristio samo telefon, kada sam seo za kompjuter 24" full hd, pomislio sam da mi se monitor pokvario i da je izbledeo, savrseno barem meni, i ugao gledanja je bas zadivljujuc.
Brzina telefona je ravna letenju :DDD Naravno kao i svi kompjuteri telefoni itd koliko god kostali mora 1 u 200 slucajeva da malo zasecka ili zalagauje i ubaguje.
Do sada nisam imao Touch wiz jedino sense 3.5 i ovo mi ne deluje toliko lose za razliku od sense-a 3.5 ovo mi je odlicno, kad me bude smorio mozda budem imao drugo misljenje.
Velika po meni, tacnije ogromna greska je sto su izbacili FM. ***-a znam da ima internet radio, ali to je ispijanje baterije jer preko wifi-a ga sigurno necu slusati jer cu biti u kuci ili kaficu onda vec samo preko mob net-a. Takodje ne da ispija bateriju to vec ispija i internet. Slusao sam mozda 40min isisalo mi je 300mb barem domaci radio.
Sam telefon po sebi je prelep, ne postoji lepsi samsung, nisam video HTC One uzivo ali ovo je meni mnogo lepse, jedino sto HTC One jeste od aluminijuma i to menja stvari, jer je mnogo lepsi osecaj u ruci.
Grafika u igrama je isto fascinatna, kako i da ne bude.
Uvek sam se zalio na telenor internet na starom telefonu kako jedva da mi uhvati H a kamoli H+, sada je potpuno druga prica, u 90% slucajeva mi je H+ i sa ucitavanjem klipova nikad nisam imao problem uvek ucita pre nego sto pusti. Takodje i otvaranje stranica, nikad brze nisam video na mobilnom telefonu.
Telefon naravno mora na punjenje 1 dnevno, jos uvek cackam mnogo telefon pa ne mogu da kazem koliko u prosecnom koriscenju baterija traje.
Ne mogu strucnije od ovoga da napisem, jer ponavljam prvi put pisem dozviljaj stecen o telefonu.

Kupih ja, bla.. lepo mi Gizmo rekao da ne kupujem :)

Nikako htc one da dodje legalno u prodaju, pa kao hajde da vidim ovo.

Nije da nesto specijalno mi se ne svidja, sve je ocekivano, upravo to, nakon s2, s3, nista sada sto drzi paznju, nisam ni fabricku bateriju ispraznio ceo dan :)

Pretpostavljam ko menja neki tel iz nizee klase da ce biti odusevljen, a inace ono, super je sve u principu, ali whatever.

I al je sareno ovako default, uzas :)

Pa svaki telefon iz iole vise (srednje) klase je slican - da li je ekran malo bolji ili losiji, veci ili manji, da li je malo brzi ili sporiji - ne znam sta uopste moze novo da se ocekuje od telefona :)

Na kraju se svede na to sta ti lepse izgleda i/ili bolje lezi u ruci - osim za one kojima je bitno da pokazu da imaju najnoviju spravicu :)

Imaćeš jako puno posla srediti ovaj tw da izgleda kao aosp. Iskreno po meni je to uzaludan posao. Ovaj tw izgledao kao iz 2005 da je došao.

Nazad
Vrh Dno