Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Juce sam dobio SGS 4 i posle 2 sata sam ga spakovao i vratio.Previse sam ocekivao i na kraju nije da sam se razocarao ali nije vredan tih para.Najvise sto mi je zasmetalo je velicina,znaci katastrofa.
Kvalitet nije ni priblizan IP5 a i nisam navikao na te sitne lagove koje S4 ima ,tako da mi nije palo tesko da ga vratim i zadrzim svoj IP5.

Stvarno komicno da stuca i laguje telefon od 700e. Ima li ikakvih naznaka da ce proizvodjaci poceti da koriste vanila Android, ili barem kao jednostavna i zvanicna zamena (skinem fajl, next-next) ili su im wizovi i sensovi previse bitan deo 'brenda'?

Touchwiz laguje, vanilla Android i novi Sense rade savrseno.

Za sense 5 sam video, ali i dalje je to losa situacija, jel kasno da google povrati kontrolu i 'naredi' svima da koriste isti android ili im to nije ni bitno?

Pa nece se proizvodjaci nikada odreci svojih 'vrsta' androida.. Prosto je to njihov zastitni znak a i plus prave teren za neki svoj operativni sistem u buducnosti..

i9500 ili i9505 ?

Da li neko zna koja verzija s4 je kod nas u prodaji?
i9500 ili i9505 ?

Snapdragon i9505

Cini se da ce vise podrske devolopera imati i9505.. ? Ipak ima identican cipset kao i htc one..

Da, sta vredi sto Qualcomm da source, kad ostaje memorija i kamera :D

Mada mnogo su Samsung iskritikovali za S2/3, Note1/2, pa cemo videti kako ce se sad ponasati...

Jao ljudi kakvo je zadovoljstvo internetisati ovim čudom! Sve se trenutno otvara, download aplikacija je brži od bekapa... Ako se dobro sećam, PiS paketi su limitirani na 21Mb/s, što sam skoro i nagurao u par merenja - maksimum 20.65, prosek preko 14 :)

Poslednja izmena od urednika:
Nigde ne pise to da je limitirano?! Jel ima negde gde to pise?

И ја сам негде видео да пише за та ограничења, али не знам сад где тачно...

Treba probati staviti postpaid data karticu koja nema limit. Odnosno limit je 3G mreza - 42 mbps.

Drugari, da li postoji sansa da se pojavi u Srbiji i Exynos 5 Octa varijanta ovog telefona? Ako nista bar u oglasima?

Uvoznici/preprodavci ce sigurno nabaviti par komada.

Provereno - limitirano. Dobar sam sa ljudima iz poslovnice, zvao sam i kol centar.
@Pablo Treba imati mikro SIM data karticu ;)
@Raven6 Ima ga po Beogradu - cijena sitnica 769€ Vidi MS

Poslednja izmena od urednika:
Imam onaj Deezer paket. I prvih par dana sam ga njakao i deezer i youtube i skidanje apliakcija. Od 3gb neta mi je ostalo 1gb i od 500mb deezera mi je ostalo 0. Pritom sto sam 29og i 30og bio u proslom mesecu kad sam najvise potrosio i skidao mi je net od proslog meseca.

Do sada sam imao na Desire HD 1gb i ono ako potrosim 300mb bas sam lud. A sada sam se sokirao. Pogotovu zato sto nema fm radio i onda moras preko enta a to ne da mi ubije internet nego nemam reci.

Poslednja izmena:
Ја имам ПИС 500 и остало ми још 30 мегабајта:(

Ne zna se ni da li je bolji...

Nazad
Vrh Dno