Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Jao, reci nam da nas trollujes :d. Ako ipak nije tako, odgovor ces naci u delu foruma za operatere, u samom naslovu teme za mts :)

Ne vazi. Ili 50% ili telefon.

Mene zanima utisak nekog ko ga je kupio i kod koga je telefon u rukama vec 72 sata i vise:),
Ja sam note2 tako probao u uscu pola sata na onom nihovom pultu i reko to je to odgovarama i kupio, posle par dana sam shvatio da to ipak nije to zbog velicine ( ostalo je ludilo dobro).Ipak treba telefon koristiti par dana

I sta ti znaci necije subjektivno misljenje?
Ja napisem da mi (ne) lezi dobro u ruci, jel to tebi treba da znaci nesto? Otkud znas koliki sam ja, kolika mi je ruka, koliki mi je dzep i sta uopste zelim od telefona? :)
Za tako nesto ti treba subjektivno misljenje 100 ljudi (i to nenapaljenih :d), a ne jednog coveka ;)

ja zato i zelim da cujem ovde vise misljenja razlitih korisnika.Da se vlasnici malo raspisu

Frostonja ^^^^
To je jer se snepdregon greje ko lud.. Previse je to jak soc za mobilni.. Mogu da zamislim samo sta ce biti sa htc one na 45c u sred leta.. Zlocin..

Poslednja izmena:
Sad sam ga cackao u vipu. Bio beli i crni (mada meni izgleda siv). Beli je uzasan, izgleda ko igracka dok je ovaj tamniji druga prica. Lepsi je dosta od s3. Tu mu dajem plus za dizajn, dimenzije i tezinu.
E, al ostatkom uopste nisam impresioniran. Ekran mi deluje lepo, prirodnije od s3, ali mi izgleda da je to do kalibracije. Ful hd se uopste ne primecuje, sto ce reci da je ipak glupost trpanje tolikih piksela. UI je ocajan, kao sto je neko napisao. Ne mogu da verujem da dizajneri nisu mogli lepse uraditi taj softver za ove 3 godine. Ruzan do bola i sto je najtuznije i dalje osnovne funkcije seckaju! Narocito je to primetno u galeriji kad zumiram sliku, katastrofa. Takodje kad udjem u dajler ima tu zadrsku kao s3. Npr kod nexusa 4 je to sve eliminisano.

Mislim da apsolutno nema potrebe menjati s3, ovo bi bio gotovo neprimetan apgrejd. Cak i ako prelazite sa s2 mislim da se ne isplati.

Poslednja izmena:
Uvezen garancija 2godine cena.... Koliko glupostinu jednom oglasu

dana sam svratio u vip da vidim ovo cudo. mnogo je lagan, uopst nemam osecaj da drzim telefon u ruci.

Pa kupiš Case mate tough case i problem rešen.

Cena od 700 eura nije normalna.Maximum za nov sada dati 600.

Prvi utisci posle pola sata korišćenja:
a) tačviz je jedna šarena ultra mrcina!
b) ekran je jako dobar
c) trebaće mi jedno, dve - tri baterije za setovanje koječega
d) greje se dovoljno da se obrazom može osetiti neprijatna toplina, vrelina bi bila prejak izraz
e) kamera deluje dosta dobro...
f) tačviz je jedna šarena ultra mrcina!

Poslednja izmena od urednika:
Ja ne znam kakve ste vi imali telefone, od po 200-300 mhz procesori ili dumbphone neke telefone koji se ne greju...

Tattoo, Hero, 3GS, E71, 1100, 3310 itd jako slabo su se grejali i nisam osetio... Kako su došli dualcore i kad sam uzeo S2 mislio sam da nešto nije u redu, ali mnogo toga sam pročitao i to je normalno da se greje.

A još nešto da vam kažem, telefon stoji na punjacu i puni se i ti ga cackas i osećaš da se greje, uuu zamisli... Ja stavim S2 na punjač i oko 50'C je temperatura dok se puni do 40-50% kasnije se ohladi, a kad ga opteretim ide i do 60'C...

Uvek postoji još neki novi razlog da instaliraš loše napisanu aplikaciju koja se zaglupi i zapuca ti telefon na 100% CPU, ali mnogi ljudi to ne znaju, naučiće ima vremena...

Moji telefoni (HD2, P1...) se nisu ovako grejali, vruć ekran - hladna leđa. Nije da prži lice, ali me svaki put iznenadi... Navikne se živ čovek na TW pa će i na to.

Moji telefoni (HD2, P1...) se nisu ovako grejali, vruć ekran - hladna leđa. Nije da prži lice, ali me svaki put iznenadi... Navikne se živ čovek na TW pa će i na to.

I meni je donji deo ledja hladan ko spricer (kao i tebi, ali to nisu cela ledja, nego samo deo kako si trebao da kazes), ali pipni ti malo gore gde je CPU i GPU, pa ces da vidis koliko je zagrejano...

Kakav čovek! :) Cela leđa 'ladna, aman! Valjda je ova plastika, sa'će on: nije plastika nego polikarbonat, dosta dobar izolator...

Ti si jedini onda da ti se telefon ne greje, sta drugo da ti kazem :) Ja ne znam jel postoji neki telefon od prosle godine, pa na ovamo da se ne greje.

Prvi utisci posle pola sata korišćenja:
a) tačviz je jedna šarena ultra mrcina!
b) ekran je jako dobar
c) trebaće mi jedno, dve - tri baterije za setovanje koječega
d) greje se dovoljno da se obrazom može osetiti neprijatna toplina, vrelina bi bila prejak izraz
e) kamera deluje dosta dobro...
f) tačviz je jedna šarena ultra mrcina!

kakva je razlika izmedju a i f ?

Nazad
Vrh Dno