Imaćeš jako puno posla srediti ovaj tw da izgleda kao aosp. Iskreno po meni je to uzaludan posao. Ovaj tw izgledao kao iz 2005 da je došao.
Pa svaki telefon iz iole vise (srednje) klase je slican - da li je ekran malo bolji ili losiji, veci ili manji, da li je malo brzi ili sporiji - ne znam sta uopste moze novo da se ocekuje od telefona![]()
Nisam jos uvek pogledao romove za S4, ali verujem da je isto sra**e kao na S3![]()
Koliko dugo vam se puni ovo?
Vec je 5 i po sati na punjacu i jos nije na 100% :S:
A trebalo bi da se dobija kao neki brzi punjac od predhodnih, sta bi tek bilo sa njim
Super, onda je ovaj neispravan![]()
Ne znam sta sada ja tu mogu, punjac u struju, kabl u telefon, nema sta da se pogresi :S:
Računaj na moj skromi prilog, iako sam se skinuo sa kuvanih romova, ako prodam P1![]()
Pogledaj da li ti pise USB ili AC u podesavanjima. Ja sam imao isti problem sa S3.
Evo napravio sam kampanju, pa ako neko hoce da pomogne, unapred hvala!!!
http://pledgie.com/campaigns/20042
Dear,
This email confirms you have paid Savvas P. $3.00 USD using PayPal.
Tolko sam imao na karticial bar da probijem led =]
Danas sam imao prilike malo da ga cackam i uopste nisam odsevljen...ostajem definitivno na S3...cekam S5, vjerovatno ce za godinu dana izaci, a mozda i ranije!![]()
moje iskustvo mi govori da izlozeni telefoni uvek laguju, zato sto su povezani non stop na struju preko usb zastite od kradje, a poznato je digitajzer ne radi precizn tad, ne bih ja sudio o tome na osnovu izlozenog modela nikada.
Haha, sve ok... jednostavno sto se tice izgleda po meni su isti... ne znam, jednostavno sam imao osjecaj da cackam po istom uredjaju kao sto je moj. Jedino ta kamera, ali dobro, pricekat cemo S5 i nadam se malo ozbiljniji model koji ce biti vrijedan tih para.Što? Ne daju gusle uz telefon?![]()
![]()
U svakom prikazu telefona je rečeno da prelazak sa S3 nije, baš, najracionalniji korak...
Da se ne razumemo pogrešno, otac mi je iz Mojkovca.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari