Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Pa svaki telefon iz iole vise (srednje) klase je slican - da li je ekran malo bolji ili losiji, veci ili manji, da li je malo brzi ili sporiji - ne znam sta uopste moze novo da se ocekuje od telefona :)

Da, taj rad, ni ne moze da bude nista wow novo, sve je po malo bolje od predhodnika i to je to. Obicno kada kupim neki novi uredjaj bar se igram kao, eto, nova igracka, a ovde i verzija androida ista, sve znam gde je i tako to :)
To sam i ocekivao, ne kazem da je nesto lose :)

Verujem da ce se svakodnevnim koriscenjem videti napredak. Ovako prvi utisak, baterija je definitvno bolja od svih S predhodnika, od onih fabrickih 50% ekran ima skoro 3h i vec skoro 30 sati bez punjenja.
I izgleda mnogo bolje, ona srebrna lajsna okolo deluje kao aluminijum, nadam se da se nece guliti.

Hebo vas TW, ionako bi mu odma stavio neki lite rom i apex launcher.
Sa s2 odlican upgrade, htc one je lep ali uvjek im fali nesto...jedino ako bude osetno jeftiniji tamo negde u avgustu

Računaj na moj skromi prilog, iako sam se skinuo sa kuvanih romova, ako prodam P1 ;)

Poslednja izmena od urednika:
Koliko dugo vam se puni ovo?
Vec je 5 i po sati na punjacu i jos nije na 100% :S:

A trebalo bi da se dobija kao neki brzi punjac od predhodnih, sta bi tek bilo sa njim

Moze neko od vlasnika da proba da "nauci" neki IR kucni daljinac od klime recimo?
To bi mi bila jedna od glavnih razloga kupovine nekog od trojice one/XZL/S4, a nigde ne mogu da nadjem imaju li podrsku ucenja nekih levih IR daljinaca..

Ova built in aplikacija koja kontrloise IR nema mogucnost ucenja niti neki izbor uredjaja koji nisu tv, av risiveri i slicno, Mozda ima ali nisam nasao, mada ne verujem.

Ali sigurno ce se pojaviti aplikacije sa bazom raznih uredjaja koje mogu da kontrolisu, to je veoma jednostavno, jos pre 100 godina nokia 6600 je imala takve aplikacije

Super, onda je ovaj neispravan :)
Ne znam sta sada ja tu mogu, punjac u struju, kabl u telefon, nema sta da se pogresi :S:

Pogledaj da li ti pise USB ili AC u podesavanjima. Ja sam imao isti problem sa S3.

Sta se to desi sa punjenjem preko punjaca, a ne kompa? Prikaze da nakacen na komp iako je na punjacu?
Mene smara i na S3 sto se puni oko 3h, a nekad mu sprzim bateriju za pola dana.
Sve vise i vise pizdim sto nisam uzeo Note 2 zbog 3100mah.

Danas sam imao prilike malo da ga cackam i uopste nisam odsevljen...ostajem definitivno na S3...cekam S5, vjerovatno ce za godinu dana izaci, a mozda i ranije! :)

Što? Ne daju gusle uz telefon? :) :) :) U svakom prikazu telefona je rečeno da prelazak sa S3 nije, baš, najracionalniji korak...

Da se ne razumemo pogrešno, otac mi je iz Mojkovca. ;)

Poslednja izmena od urednika:
Danas sam imao prilike malo da ga cackam i uopste nisam odsevljen...ostajem definitivno na S3...cekam S5, vjerovatno ce za godinu dana izaci, a mozda i ranije! :)

I ja juče. Mene nije impresionirao ni za prelazak sa S2. Prevelik mi je definitivno (za moje potrebe). Voleo bih da naprave neki jak i ozbiljan telefon sa približno 4,3" ekranom i uskim okvirom, tako da bude malo manji od S2. Osim veličine, definitivno laguje, čak i secka pri prelasku s ekrana na ekran više nego S2 sa JB.

Čak mi pada na pamet da je na izloženom možda bila aktivna neka aplikacija koja ga je kočila. Ne znam, ali ono mi se nije svidelo...

Pogledah u Vipu danas, uporedih sa mojim S3. Ništa revolucionarno, ne videh ni tu opasnu lepotu kao i drastično bolji kvalitet o kome se raspisaše na forumu. One fora sa mahanjem ruke prolazi svaki drugi put.

Gledah i One, mislim da je HTC definitivno ponudio više ove godine tj. veći je pomak sa One X na One nego sa S3 na S4.

moje iskustvo mi govori da izlozeni telefoni uvek laguju, zato sto su povezani non stop na struju preko usb zastite od kradje, a poznato je digitajzer ne radi precizn tad, ne bih ja sudio o tome na osnovu izlozenog modela nikada.

moje iskustvo mi govori da izlozeni telefoni uvek laguju, zato sto su povezani non stop na struju preko usb zastite od kradje, a poznato je digitajzer ne radi precizn tad, ne bih ja sudio o tome na osnovu izlozenog modela nikada.

Nema tu neke velike razlike. S3 sam kupovao na osnovu utiska sa izloženog primerka i dobio sve to isto i na kupljenom primerku. Nije to cipela pa da se razgazi. :)

iskreno cackao sam s4 malo i svideo mi se.. vadi ga vidno deblja i lepsa lajsna u odnosu na s3 i kamera nazad koja mu daje neki smek.. imam neki osecaj da je s3 trebao da bude kao s4.. to jest da su ubacili jednu generaciju moba za dzabe

Što? Ne daju gusle uz telefon? :) :) :) U svakom prikazu telefona je rečeno da prelazak sa S3 nije, baš, najracionalniji korak...

Da se ne razumemo pogrešno, otac mi je iz Mojkovca. ;)
Haha, sve ok... jednostavno sto se tice izgleda po meni su isti... ne znam, jednostavno sam imao osjecaj da cackam po istom uredjaju kao sto je moj. Jedino ta kamera, ali dobro, pricekat cemo S5 i nadam se malo ozbiljniji model koji ce biti vrijedan tih para. :)

Nazad
Vrh Dno