Ma da, imam isti problem. Planiram sa ga šaljem u servis.S21 Ultra kome ne radi focus kako treba, kada kucne blok sa kamerama fokus se popravi😳(probao radi😀).
Tako smo čukali i neki Note ranije, ne sećam se koji, bilo ih je 🤣S21 Ultra kome ne radi focus kako treba, kada kucne blok sa kamerama fokus se popravi😳(probao radi😀).
ja hocu da probam fabricku samsung ima bolji copy clipboard..pamti kopirane poruke i linkove bas dugoJa koristim nju gotovo još od S3 Neo modela i ne planiram da je menjam.
Ja koristim nju odavno, top mi je.ja hocu da probam fabricku samsung ima bolji copy clipboard..pamti kopirane poruke i linkove bas dugo
Џабе ћеш рекламирати, дешава се и код мене на N20U али са телефото камером..Jel reklamirao neko S21U zbog problema sa fokusom?
Ја сам хтео да кажем, ако је на телефото камери да се дешава и на другим моделима(зато претпостављам да је софтверски), ако је главна камера у питању онда свакако рекламирај.Pa mislim da moraju da reše ako je telefon u garanciji. Očigledan mehanički kvar.
Sve dok sam ne osetiš potrebu da prelaziš na 23 ultra (skontaš da ti fali olovka, verzija androida koja neće biti podržana i sl) ne vidim zašto bi se izlagao trošku i "jeo paštetu".S23 ultra polovan ili zamena baterije na s21 ultri i cao? Nemam para viska inace da napomenem ,morao bih bas da se stisnem za s23. ( da lepo docaram sliku da biste shvatili ) .
Samo bih još dodao - bezžični 😉Ni sa drugim bilo kojim telefonom se ne bi mnogo više usrećio. Punjač u kola, na radni sto i kući pored kreveta i miran si još dugo vremena.
Upravo sam se vratio na S21 U. Posle malo "švrljanja u tuđa dvorišta" ponovo kod kuće.😃Meni se više dopada "moj" s21u nego s22u koji ima žena.
Vrv gledam oglase sa type c ulazom, da bi to punilo iole korektno. Vecina je sve sa usb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari