juventus89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2012
- Poena
- 235
Da li je neko menjao bateriju? Znam sigurno da sam procitao davno da jeste. Zanima me kako mu deluje fon posle zamene?
Slazem se sa kolegom. S21u je odlican tel i moze komotno da se koristi jos dve godine.Drugar ima S21 Ultra i pao na ekran, ekran radi ali je dobro napukao. Zvao Pro Mobi i kažu da je 34.000 zamena (ekran,okvir i baterija) , da li se uopšte isplati .... Ali opet , dobiješ malte ne nov telefon 🤔 dilema ...
Telefon je best buy ko voli veće dimenzije, stalno to govorim (posebno ako navataš neki sa trećom godinom garancije; bila je promovija 2+1 u preorderu). Cene nedavno što sam gledao 450~550e zavisno od stanja, starosti, memorije. I sam se razmišljam da menjam s21 snap za 21 ultra pošto ide zima i nisam više na građevini.Ja sam od petka korisnik (ne i vlasnik) s21u. Vrlo sam prijatno iznenadjen kako tlf radi, a u original futroli na preklop izgleda odlično.
Mana - 128GB RAM u mom primerku, rešena kupovinom google storage.
Za koliko se prodaju ovi s21 ultra, polovni?
Јеси пробао factory reset? Много ти брзо потроши батерију, делује да би помогло, мени је двапут у животу помогло кад ми је брзо трошило батерију. Јел ти одувек тако брзо трошило?Posto ja imam običan s21 i baterija mi ode od 8am do 2-3pm na 4G ovo mi doata pomaže.
Bilo je toga i godinama ranije, da zamenska baterija, iako originalna, nije ista kao "prva ugradnja". Imao sam priliku da razgovaram sa jednim inzenjerom iz fabrike auto delova, rekao mi je da zamenski originalni delovi se projektuju da traju nesto krace od prve ugradnje. Moze biti da se to radi i u industriji potrosacke elektronike, da Samsungove zamenske baterije namerno nisu kao prva ugradnja. I ovde na forumu je bilo razlicitih iskustava sa zamenom baterije (naravno mislim na original Samsung u ovlascenom servisu), neki su bili zadovoljni, neki nisu...Istina. Ja sam skoro menjao bateriju, tripovao da je fabricka otisla posle 2 godine, medjutim i sa novom org baterijom nista drasticno druacije nisam dobio. E sad, nije nemoguce da je i nova baterija neispravna ili degradirala od stojanja, ali vise vucem na to da se potrosnja povecala prelaskom sa A11 na A13
Čisto da znaš, ne treba ti samsung nalog za korišćenje, bar ne za ove standardne poput gore opisane.Треба Самсунг налог да би се користиле рутине, то смара. Мислио сам онако да испробам, знатижеље ради.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari