Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

S21 Ultra kome ne radi focus kako treba, kada kucne blok sa kamerama fokus se popravi:oops:(probao radi:D).
 
Koje tastature koristite? Do skoro microsoft Swift..da li ima bolja? Kucam..ne koristim swipe
 
Ja koristim nju gotovo još od S3 Neo modela i ne planiram da je menjam.
 
Jel reklamirao neko S21U zbog problema sa fokusom?
 
Pa mislim da moraju da reše ako je telefon u garanciji. Očigledan mehanički kvar.
 
Pa mislim da moraju da reše ako je telefon u garanciji. Očigledan mehanički kvar.
Ја сам хтео да кажем, ако је на телефото камери да се дешава и на другим моделима(зато претпостављам да је софтверски), ако је главна камера у питању онда свакако рекламирај.
 
Ja sa vec 3 meseca teram novi whitestone da zalepim i nikako...kad ne napravise tu instalaciju malo jednostavnijom majke mu
 
S23 ultra polovan ili zamena baterije na s21 ultri i cao? Nemam para viska inace da napomenem ,morao bih bas da se stisnem za s23. ( da lepo docaram sliku da biste shvatili ) .
 
S23 ultra polovan ili zamena baterije na s21 ultri i cao? Nemam para viska inace da napomenem ,morao bih bas da se stisnem za s23. ( da lepo docaram sliku da biste shvatili ) .
Sve dok sam ne osetiš potrebu da prelaziš na 23 ultra (skontaš da ti fali olovka, verzija androida koja neće biti podržana i sl) ne vidim zašto bi se izlagao trošku i "jeo paštetu".
 
+1.

Realno gledano ova serija telefona radi i dalje ekstra. Ja sam na običnoj S21 i jedino što zameram je baterija, ali u suštini to je što je za ovu veličinu ekrana u Android svetu.
 
Isto. Imam obični S21 jer volim manje telefone, i mislim da ga ne bi menjao još dugo samo da baterija može da mi izdrži od ujutru do uveče. To je bukvalno jedini razlog zbog koga bi menjao telefon.
 
Ni sa drugim bilo kojim telefonom se ne bi mnogo više usrećio. Punjač u kola, na radni sto i kući pored kreveta i miran si još dugo vremena.
 
Ja vec godinama, kao i supruga koristimo Smart Keyboard pro tastaturu. Mislim da sam je kupio i samo prebacujem sa tel na tel. Jedno od retkih stvari sto sam platio....
 
Supruga je sebi kupila (po meni bezvezni) Z flip, a ja sam uzeo njen S21+ kako bih ga pripremio za kolegu koji hoće da ga kupi.
Ono što moram da primetim je da je telefon nakon skoro dve godine i dalje odličan uređaj. Da nisam sebi pre par meseci kupio novi telefon verovatno bih ga zadržao
za sebe, bez obzira na to što ne volim "velike" telefone.
 
Ma uporno govorim da je to best buy, samo ako se navata u dobrom stanju (još bolje sa dodatnom godinom garancije). I sam ispratim kp tu i tamo da vidim da nema neki snap sa 256gb...kad super radi na malom 21, mogu misliti kako je tek na ultri.
 
Zna li se kad ce A14 i UI 6.0?
 
Racunaj mesec dana najvise posle s23.
Edit: s23 serija bi trebalo da dobije a14 krajem oktobra, pocetkom novembra.
 
Nazad
Vrh Dno