Ma da, imam isti problem. Planiram sa ga šaljem u servis.S21 Ultra kome ne radi focus kako treba, kada kucne blok sa kamerama fokus se popravi(probao radi
).
Tako smo čukali i neki Note ranije, ne sećam se koji, bilo ih jeS21 Ultra kome ne radi focus kako treba, kada kucne blok sa kamerama fokus se popravi(probao radi
).
ja hocu da probam fabricku samsung ima bolji copy clipboard..pamti kopirane poruke i linkove bas dugoJa koristim nju gotovo još od S3 Neo modela i ne planiram da je menjam.
Ja koristim nju odavno, top mi je.ja hocu da probam fabricku samsung ima bolji copy clipboard..pamti kopirane poruke i linkove bas dugo
Џабе ћеш рекламирати, дешава се и код мене на N20U али са телефото камером..Jel reklamirao neko S21U zbog problema sa fokusom?
Ја сам хтео да кажем, ако је на телефото камери да се дешава и на другим моделима(зато претпостављам да је софтверски), ако је главна камера у питању онда свакако рекламирај.Pa mislim da moraju da reše ako je telefon u garanciji. Očigledan mehanički kvar.
Sve dok sam ne osetiš potrebu da prelaziš na 23 ultra (skontaš da ti fali olovka, verzija androida koja neće biti podržana i sl) ne vidim zašto bi se izlagao trošku i "jeo paštetu".S23 ultra polovan ili zamena baterije na s21 ultri i cao? Nemam para viska inace da napomenem ,morao bih bas da se stisnem za s23. ( da lepo docaram sliku da biste shvatili ) .
Samo bih još dodao - bezžičniNi sa drugim bilo kojim telefonom se ne bi mnogo više usrećio. Punjač u kola, na radni sto i kući pored kreveta i miran si još dugo vremena.
Upravo sam se vratio na S21 U. Posle malo "švrljanja u tuđa dvorišta" ponovo kod kuće.😃Meni se više dopada "moj" s21u nego s22u koji ima žena.
Vrv gledam oglase sa type c ulazom, da bi to punilo iole korektno. Vecina je sve sa usb.